Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 4
(#) LPatrik94 hozzászólása Dec 19, 2018
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, bár hozzáteszem majdnem abszolút nem hozzáértő vagyok csak lelkes. Vettem egy LG HB905SA Blu Ray házimozit hibásan, hogy majd én hátha életet lehelek bele valami úton módon a téli szabadságok alatt, de sajnos nem sikerült. A hiba szerintem hibás vagy sérült firmware lehet, a házimozin azt írja ki "UPDATE" .... "LDR OK" és kikapcsol pár másodperc után, a tévén ad képet ott azt írja UPDATE rámegyek és azt írja erre, hogy Loader is not detected. A kérdésem a következő lenne, LG HB905PA Service Manual ebben a szerviz könyvben van az alaplapról egész jó kép, tudna-e valaki azon csatlakozási pontot mutatni amin keresztül közvetlen fel lehetne tölteni rá firmwaret? A lg oldaláról leszedtem már, usb-vel nem frissített, .ROM a kiterjesztése. A csatolt képek azok azok a pontok amire én tippelek pusztán megérzésre sajnos. Köszönöm előre is!

1.png

2.png

(#) torzsa hozzászólása Jún 7, 2016
Hali mindenkinek. Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Vantage 8000S műholdvevő(m), (abban) kellene a Firmware-t módosítani. Bele kellene (írni) egy plusz funkciót(, amit egy) másik műholdvevő Firmware tartalmazza. Esetleg átmásolni a meglévő alapján, és bele tenni ebbe.
Akit érdekel annak szívesen küldöm a két fájt(.)
köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2016
(#) abcdabcd válasza Djokovics hozzászólására (») Dec 14, 2014
Szia! Kíváncsiságból rákerestem erre a lejátszóra, és fura, de olyan, mintha kétféle létezne belőle, az egyik régi, és nem játszik mp3-at, meg egy teljesen másik új, ami meg igen, de azon van USB port is és az előlapja is kicsit másabb, más az előlapi gombok száma is pl...
Azaz most jobban megnézve, ami játszik MP3-at és USB csati van az elején az "CD-S700"
És ami neked van ezek szerint az a "DVD-S700"... az valószínű egy jóval régebbi készülék... fura lenne amúgy ha egy lejátszóból ilyesmit kihagynának és gyári frissítéssel meg később adnák hozzá egyébként...

ÚJ -- azaz ez a CD-S700

És az MP3 nélküli "S700" pedig, azaz a DVD-S700
Bővebben: Link
(#) Djokovics hozzászólása Dec 14, 2014
Sziasztok! Yamaha DVD S700-on szeretnénk fw-t frissíteni, mert a régi nem játszik mp3-at. Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnék új verziót letölteni? Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2014
(#) barkanyi hozzászólása Máj 30, 2012
Sziasztok!
Sony HVR-HD1000 kamera vásárlása előtt állok.
Ugye 2 típus van belőle: Sony HVR-HD1000U, és a Sony HVR-HD1000E.
Az E, az európai(PAL), míg az U az amerikai(NTSC) szabványt jelöli.
A kérdésem az lenne, hogy a két típusban csak annyi az eltérés, hogy (ha SD-ben veszek vele) az E típusú az 720x576 (PAL)-ban, a másik pedig 720x480(NTSC)-ban vesz?
Illetve, ha megveszem az U-t, akkor elég rá egy szoftver/frimware frissítés, és lehet belőle E-t csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm!
(#) martin96 hozzászólása Dec 19, 2011
Sziasztok!
Egy concorde f130-as mp4 lejátszóhoz, hogy kell frissíteni a firmware-t? A cd-n van egy olyan program, hogy producttools 3.1.2.0. Ezen belül van két telepítő. Az egyiknél hibát ír. A másiknál meg fel lehet telepíteni, de teljesen máshogy képeket rak ki mint amit az útmutatóban mutat. Amikor viszont elindítom akkor minden rendben míg nem akarnám frissíteni. Mert ott már hibát ír ki, hogy nem észleli az mp4-et.
(#) Dave87 válasza RE AUDIO hozzászólására (») Márc 19, 2011
Kuka... Ha már "recovery" módba sem tudod kapcsolni akkor ott valami hardveres gond lesz szerintem.
(#) RE AUDIO hozzászólása Márc 12, 2011
Nem tud nekem senki sem segiteni??
(#) RE AUDIO hozzászólása Márc 8, 2011
Sziasztok, lenne egy kérdésem mégpedig épp most hoztak nekem egy SE G502-es telefont javitani ,hogy nemtudjak mi a baja egyszerüen nem kapcsol be. Mondtam , hoyg megnézem persze mikor rádugom a gépre az 5-os gombot lenyomva akkor az jelenik meg ez eszközkezelőben , hogy ismeretlen eszköz. A SE Flash Driver fent van más telóval működik csak ezzel nem. Ha tudnátok valamiben tanacsot adni akkor azt megköszönném.
Képet mellékeltem az eszközkezelőről.

névtelen.JPG

(#) minitrue válasza totikukac hozzászólására (») Dec 11, 2010
A dolog meglehetősen reménytelen. Egyrészt a felhasznált chipset sd felbontású mpeg2 dekódolására van méretezve, mpeg4 dekódolását képtelen lenne valós időben elvégezni. Másrészt ezeknek a lapkakészleteknek a dokumentációja nem publikus, elenyésző számú lehet, amiről ki tudott szivárogni programozási vagy egyéb hardveres leírás.
(#) totikukac hozzászólása Dec 11, 2010
Sziasztok!
Van egy LAZER tipusú hordozható DVD lejátszóm, TV-vel egybeépítve. Analóg, és digitális MPEG2 tunerrel is rendelkezik. Kérdésem, hogy meglehet -e csinálni, valahogyan, hogy a digitális tuner működjön MPEG4 rendszerben? Bármilyen megoldás érdekel, de leginkább a készülékben lévő szoft. átalakítása. Szeretek kisérletezni.
Köszi:totikukac
(#) perlaci hozzászólása Okt 21, 2010
Van 3 DVD is a családban aminek frissítésre volna szüksége. Sajnos addig sehol nem leltem hozzájuk új firmwaret. Tudnátok a gyártók oldalán kívül valamilyen oldalt javasolni ahol ilyet érdemes keresgélni?
Teletech 3210s
Matsui DVD227
Silvercrest KH6511
Amikhez keresek.
Köszönöm Laci
(#) KTobi válasza ricsi9650 hozzászólására (») Okt 5, 2010
A gyártó oldalán néz szét. Senki sem gondolatolvasó itt a fórumon, hogy kitalálja neked milyen készüléked van. Az írásmódodra pedig vigyázz, mert rövid életed lesz ezen a fórumon.
(#) ricsi9650 hozzászólása Okt 5, 2010
sziasztok
légyszives segitsetek honnan tudok letölteni firmware progit mp4-re köszönöm?
(#) bernataron hozzászólása Okt 5, 2010
Hello!Hyundai he-dx135 firmware-t keresek!esetleg tudna valaki segiteni nekem???Elöre is köszönöm.....
(#) Marvinn hozzászólása Feb 5, 2010
Artland a márkája de mivel ismeretlen noname így csak azt lehet tenni hogy ha valaki látott ugyanilyen felépítésű nyákot valamiben akkor azt a firmware-t rátölteni.. egy próbát megér...

DSCF9901.JPG

(#) Marvinn hozzászólása Feb 5, 2010
Van egy gagyi gyártótól asztali dvd lejátszó. Sunplus sphe828 1d van benne és egy amic a29040b-70 flash. Tápja elszállt, másról megy. Frissítést keresek hozzá. Hogy tudom megnézni milyen firmware van jelenleg benne?

A nyákon van usb kivezetés, viszont a burkolatra nincs kivezetve, ettől még működik? pendrive+firmware combóval tudom majd frissíteni vagy égetőt kell vennem?
(#) geriromeo hozzászólása Jan 24, 2010
hello
nekem millenium MN9603-as hoz kellene firmware!
Vagy honnan tudnám letölteni??
Előre is köszönöm!
További szép napot
(#) killercode hozzászólása Jan 4, 2010
Üdvözlet urak..

olyan problémám van hogy van 1 mp4 lejátszom és elösször meghajtóhibát irt mindenhol.... probáltam feltenni 1 frissitést de azota nem ismeri fel a gép.... ha valakinak bármi ötlete lenne azt megköszönném... amugy ACU7513 Chip-es Mp4 ,Fm rádiós 1G..

valószinü hogy xar firmware-t raktam rá ezt kellene orvosolni.. elöre is kköszönöm a segitségeteket..
(#) Dempsey hozzászólása Nov 2, 2009
Sziasztok!
Nem találok firmware-t a Matshita UJ-850S típusú DVD-RAM-omhoz ami egy Asus Laptopba van! Esetleg valaki tudja honnan lehet letölteni?
Előre is köszi! Üdv: Dempsey!
(#) patexati hozzászólása Okt 14, 2009
Amúgy egy játékosnak mekkora méretű avi a korlát szabvány szerint?
(#) patexati hozzászólása Okt 14, 2009
Sziasztok! Egy SCHNEIDER SDV434/19 játékoshoz keresek firmwaret mivel mi bent van a nagyobb avikat nem játsza le Gondolom firmware csere kéne neki,hogy ne álljon meg 1 óra 10 perc körül mindegyik filmnél
(#) Dave87 válasza sarkadi67 hozzászólására (») Aug 30, 2009
Szia!

Ha garis még akkor szervíz, ha nem akkor meg ha van hozzá tatozó szoftver azzal lehet alacsony szintű formázást csinálni. Próba azt. Üdv.: D.
(#) sarkadi67 hozzászólása Jún 13, 2009
Szevasztok ! Remélem él még ez a téma ! Egy érdekes gondom lenne.... Egy Easy Touch-om van, MINDENE mükegy rendesen, csak az a baj, NEM ENGED rá másolni zenét a "Túl hosszú az elérési út" marhaság jelenik meg....... Nem tud valaki valmi tippet ? Nagyon jól jönne... Drága vacak volt.
(#) draco31 hozzászólása Ápr 6, 2009
Hali.

Én Odys PocketCam 5200 nevű digitkamerához keresek 3.64a jelölésű fw-től frissebbet, mert elvileg webkameraként is tudna működni, de ez az fw még nem támogatja, fw meg sehol nem találok hozzá.
(#) tvservice hozzászólása Ápr 4, 2009
Sziasztok ! Van egy LENCO XEMIO 127 RW MP3 lejátszóm . Megpróbálkoztam egy firware frissítéssel , sajnos Én hülye nem mentettem le előtte a gyárilag rátelepített firmware-t s így nem tudom használni ! Kipróbáltam már egy s más firmware-t , be is bootolt prímán , csak kezelni nem lehet (gombok nem mennek ). Nincs valami ötletetek , hogy lehetne a firmware-t átírni ? Vagy esetleg a gyári , kompatibilis firmware nincs meg valakinek ? Segítségeteket előre is köszönöm ! Képet a késöbbiekben mellékelek ! sziasztok !
(#) Józsi84 hozzászólása Jan 5, 2009
Ma találtam 1 softvert, amit végre engedett telepíteni a lejátszóra. Sajnos még jobban el lett rontva. Mostmár pendrive-ként sem tudom használni, nem ismeri fel a szgép sem. (sűrűn gondolok az eladó jó édes anyjára. Legalább 1 évet bírt volna a lejátszó)
(#) Dave87 válasza majkiszeged hozzászólására (») Dec 30, 2008
Szeva! Sajna én még nem találtam olyan -ingyenes- programot, amivel le lehetne szedni és moddolni a fw-t.. Van egy s1res a neve ITT megtalálod, de ez csak "demó" meg kellene vásárolni ahhoz hogy normálisan működjön... De kipróbálni ki tudod. Üdv.: D
(#) csiperke hozzászólása Dec 30, 2008
Sziasztok!
Valakinek nincs meg az a progi amivel Nokia RD-40 S11G A4 (eprom van benne) 430Mhz-s rádiót lehet programozni?
Valami ilyesmi: AMAN CR 13
(#) Józsi84 hozzászólása Dec 30, 2008
Az enyémet sajna nem sikerült újraéleszteni. Sehol nem találtam hozzá firmware-t. Pendrive-ként folytatja életét...
Következő: »»   1 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem