Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 3
(#) lescsa90 hozzászólása Máj 10, 2019
Sziasztok. Van olyan valaki akinek az usb-s változata van a fejegységnek? Egy belső fotó kellene nekem, hogy hova van kötve az usb kábele. Megoldható szerintetek a nem usb-s változat átalakítása usbre?
(#) Pittipal válasza badicszoo hozzászólására (») Aug 9, 2014
Szia. Ha lehetséges nekem kellene az a magyar nyelvű leirás.
(#) Gyugyo hozzászólása Aug 4, 2013
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kijelzőre, nincs valakinek egy egyébként elfáradt lejátszója?
Gyugyó
(#) dj.kallo hozzászólása Júl 31, 2013
Sziasztok
Lenne egy olyan gondom van egy mnc eternal fejem nem USB-s még az első szériábol
az lenne a gond hogy a hangerőt nem engedi szabályozni távirányítóval is csak felfele valakinek van ötlete?
Esetleg nem tudnátok valakit Miskolcon aki otthon van az eternal javításában?
(#) beni0527 hozzászólása Okt 7, 2012
Sziasztok
Engem érdekelne egy M.N.C.Eternal fejegység .Akinek lenne egy eladó kijelzőhibás az érdekelne vagy csak a lézerfej .Ezen a számon 06306675991 vagy e-mail: beni0527@freemail.hu
(#) dizi hozzászólása Jún 9, 2012
Én úgy érzem nemsokára kereshetek hozzá egy lézer egységet,mert haldoklik, nem akar lejátszani, pedig ki lett porolva kompresszorral.
Hogy hol lehet szerezni hozzá azt nem tudom.
(#) dizi válasza dizi hozzászólására (») Máj 19, 2012
De mégis sikerült,hogy egymás után következzenek az oldalak, mármint képek sorrendjét nézve.
MNC leírás 4,
FIGYELEM!
Az oldalszámok nem egymásután következnek.
MNC leírás 3,
MNC leírás 2,
(#) maximus79 hozzászólása Máj 11, 2012
Ez a link friss hétfőn csináltam... De amúgy igazad van sok behal mert letiltják.
(#) dizi válasza maximus79 hozzászólására (») Máj 11, 2012
Azért írtam, hogy felteszem képekben,mert előbb utóbb minden link behal....
(#) maximus79 hozzászólása Máj 11, 2012
Imike87!

ha végigolvasod az utolsó 10 hozzászólást akkor meg fogod találni a problémádra gyógyszert... Segítek hétfőn 22:00 után történt a hozzászólás...
(#) imike87 válasza dizi hozzászólására (») Máj 11, 2012
Az nagyon jó lenne mert én azt kergetem már mióta
ha esetleg lenén ój kedves és ha elküldenéd nekem e-mal azt nagyon meg köszönném *
előre is köszönnöm!!
(#) dizi válasza killa hozzászólására (») Máj 11, 2012
Helló.
OK.
Csak a helyes írásra figyelj oda,mert arra itt harapnak. De tényleg... :yes:
(#) killa válasza dizi hozzászólására (») Máj 10, 2012
én szét kaptam az enyémet és látam a panelun egy forasztás nélköli festet helyet ami ugy néz ki mint a pc alaplapon az usb csati csak nincsenek rajta töskék se semmi szerintem oda be lehetne forasztgatni a kábet csak tudni kéne mit hova mondjuk van 1 plusz magnom nekem le probálom proba cseresznye ha ösze jön valami mindenképpen megosztom bár nem egyszerü szét kapni mert a csati éppen a dvd fészek alatt van
(#) dizi válasza killa hozzászólására (») Máj 10, 2012
Helló
Én azon gondolkodtam,hogy a memo kártyát kellene kivezetékelni és arra rátenni egy usb csatit, mert utólagosan szerintem az usb-t bele tenni nem lehet a meghajtó áramkörök hiánya miatt.
(#) dizi hozzászólása Máj 10, 2012
Tisztelt uraim.
Nekem meg van a használatija a valamelyik nap oldalanként lefényképezem és felteszem.
(#) djnandika válasza maximus79 hozzászólására (») Máj 8, 2012
Köszönöm szépen! Igen, segítettél!
(#) maximus79 hozzászólása Máj 7, 2012
http://data.hu/get/5087896/eternal.rar

Remélem segítettem...
(#) djnandika válasza imike87 hozzászólására (») Máj 7, 2012
Reménytelen. Én sem kaptam még csak választ sem. Másolni jól tudsz, úgyhogy javaslom nyomkodd te is, amíg rá nem jössz mindenre.
(#) imike87 hozzászólása Máj 7, 2012
Hello! Használtan vettem a készüléket, doboza megvan, csak a magyar használati utasítás nincs. A link ami kint van meghalt. Kérhetném, hogy valaki feltöltse újra, vagy elküldje ide:gibbonn@freemail.hu
Előre is köszönöm a segítséget.
(#) killa hozzászólása Máj 6, 2012
hali mindenki a nem usbs változatba esetleg utólag be lehet e ezekbe épiteni az usb portot ha igen valaki irja már lr hova mit kösek köszi addig is
(#) roly0111 hozzászólása Feb 29, 2012
Sziasztok nekem is lenne egy ilyen készülékem de nincs hozzá csatlakozó!valaki nem tudja hol tudok ilyet szerezni?vagy lábkioszása valakinek esetleg jól kiolvasható fénykép?válaszotokat és segítségeteket köszönöm!!! akinek van irjon (roly0111@freemail.hu)
(#) djnandika hozzászólása Feb 10, 2012
Hello! Használtan vettem a készüléket, doboza megvan, csak a magyar használati utasítás nincs. A link ami kint van meghalt. Kérhetném, hogy valaki feltöltse újra, vagy elküldje ide: djnandika@webmail.hu
Előre is köszönöm a segítséget.
(#) killa hozzászólása Dec 30, 2011
hali hali na elviekben sikerült a fejegységet kiprobálnom és aza helyzet hogy valaki tuna segiteni egy lcd kijelzöt hol tudnék bele szerezni nincset kérdeztem priviben de sajnos nem jött válasz valaki mondjonegy infót köszi köszi
(#) killa hozzászólása Dec 28, 2011
fiuk lányok léci segitséget szeretnék kérni a lomisoktol hoztam egy eternaltipusu usb nélküli fejegységet természetesen a csatlakozoja nékül segitséget szeretnék kérni egy lábkiosztái rajzot valaki tudna e felteni hogy azt a q-va 20 polusú csatit át tudjam kötözni és tesztelhesem a fejecséget esetleg egy magyar nyelvü használati utmutatót is lehetne kérnem köszi killa keszthely esetleg valakinek lenne e elfekvöbe jó árért köszi mégegyszer

Kép 232.jpg

(#) plotarbalazs válasza badicszoo hozzászólására (») Okt 22, 2011
szia! engem érdekelne ehhez a típushoz (mnc Eternal) a magyar leírás.Köszönöm szépen
balazs89@vipmail.hu
(#) denverx hozzászólása Szept 3, 2011
Nekem van egy ***

* Nem lehet itt hirdetni ! Van aprónk ingyen az oldalon .
Következő: »»   1 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem