Nekem nem indul el
Amikor feltelepítettem mindíg kiírta, hogy hiányzik a GDIPLUS.dll. Ugyanezt kiírta amikor, el akartam indítani. Ezután megkerestem a fájl-t guglival, és bemásoltam a dll-ek közé. Ezután a .cfg kiterjesztésű regfájlokat kereste, mivel nem voltak a megfelelő helyen, de a hibaüzenet felajánlotta, hogy megkeresi. Ezután megtalálta, de azt írta hogy sérültek
Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
En linux alatt probaltam es elindult.
A GDIPLUS.dll az tenyleg hianyzott de bemasoltam a system32-be es akkor mar OK volt.
A regfile-okat bemasoltam a picc konyvtarba es elfogadta oket.
Probald ujra letolteni ...
Köszi!
Bemásoltam a PICc könyvtárba a regfájlokat, ott felülírtam az egyiket, és így elindult (igaz, kiírja, hogy a PICCIDE sérült).
Az lenne a kérdésem, hogy milyen Toolsuite neve van a ccs-nek, mert az MPLAB project wizard-ban szerintem nincs benne. Ilyenek vannak: Byte Craft Assembler & CComplier, B Kundsten Data CC5X...stb
Hogyan lehetne behozni a Toolsuite-ba?
Egy fél óra múlva (kb. 12:15) felteszek egy kiegészítést a PICCIDE-hez. Ez lecseréli a régi felületet egy újra. Lehet, gy ezzel megoldódik a sérült IDE probléma.
En linux alatt vagyok, feltettem de most jottem ra hogy nem igazan muxik Fedora 6 alatt rendesen. Az egeret huzigallva az ikonok folott sorra ugranak ki az error ablakok... sajnos.
Köszi!
Nálam most már full működőképes.
Most írtam egy egyszerű progit, csak akkor sikerült a build hibátlanul, ha a PIC header-jét bemásolom a projektmappába.
Egyébként tényleg jó progi, eddig MikroC-vel próbálkoztam, de amilyen jól le van dokumentálva a mikroc olyan nagy asm-et generált. {egy kicsit húzósabb progival simán teleírja a 16f877a flash-ét}