Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! A ProfiCAD leírásodban az uA723 stabilizátorból épített fejhallgató erősítő a bemutató példa. Az ott hivatkozott RT-s cikk győzött meg arról, hogy terhelés oldalról is megfelelő ez az IC a hangfrekvenciás sávban.
Sziasztok!
Nekem 2db BD243c és 2DB MJ15015 van benne,és a bemenet felől van még egy c1740 és egy C4007 a tápfesz 22,5V áramot még nem mértem de 8A van ráírva.45Wef max 100W A hűtőborda mellett fel is tüntették hogy figyelem a borda forró t>60'C.A kimenetén 2x4700µF a kicsatolókondi és 4,8,16ohm és 100V 70V os kimenőtrafó van. Na most nekem a Bd243 as kimeneteinél volt egy egy ellenállás ami megpörkölődött szinkód már nem volt olvasható 47ohm és 56 Ω körül mértem rajtuk.Amiket kicseréltem,de valamiért nagyon halkan szól,mint egy vokmen. [url=http://hifi-pictures.net/amplifiers-pro/Monacor PA-888/amp.htm]Valami ilyesmi csak BD kell [/url] Valakinek van ötlete vagy valami hasonló erősítő kapcsolási rajza?
Mivel próbáltad pc ? milyen hangdobozt tettél rá ?
Most faragtam két panelt kicsit öszvérré tettem a JL-hát csöves jelkondicionáló és stabil táp meg ilyenek ...
Köszi de nem komoly ez annyira , csupán egy panelra tömörítettem a dolgokat , a bemenet kapott egy Musical Fidelity F-10 -es jelkondicionálót az erősítő meg stabil tápot , van még hozzá egy segéd táp panel ami már nem fért rá a panelekre egyenként ugyan is egy A-4-es panelt ketté vágtam és ebből gazdálkodtam . Maga az erősítő az eredeti 69-es változat semmi hókuszpókusz nincs továbbá .
Szia.
PC es a hangdobozok kulon szam, majd meselek, most nem sok idom van. A tied is szuper lett, te tervezted a panelt? Errol a jelkondicionalorol hol lehet olvasni? A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2013
Nagyon szép lett a panel gondolom a doboz sem lesz rossz, a Musical Fidelity F-10 én is meghallgattam tetszik a hangja a JLH-val.
Milyen tip csövet raktál bele ? A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés Frissek 2013. Jún, 19. Sze
17:51:37 Jelenleg 391 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
|

Hírek.xml