Szia
Annyi gyakorlati haszna van, hogy a plazmacsövet nem hagyom beégni,a kijelzésés a mozgatás felváltva történik.Hőmérséklet kijelzéskor a cső kétoldalán lévő plexiskála megvilágítása jelzi a hőmérsékletmérést.
Üdv:
Csupasz
Hello!
Így nem igazán érthető a kérdés. Csak a 7,8Hz (gondolom vagy elírtad, vagy ez az idegpályák működésének közeli frekvenciája), meg hogy rádióhullámok. De milyenek? Mert 7,8Hz-hez szép hosszú tekercs vagy antenna lenne szükséges. (Mondjuk, ha az országot bekerítenénk a dróttal, hatékony lenne.)
üdv! proli007
Nem tudom mennyire segít tisztázni a kérdéses frekvenciát. De érdemes elolvasni ezt a cikket.
( Itt is a 7.8Hz-t használják. Igaz energia kinyerés céljából. )
Ingyenenergiával egy tiszta Földért! : Mitől működik a FEG?
Hello!
Itt nem a frekvencia előállítása, hanem a lesugárzása a gond. Ez még a hallható hangoknál is alacsonyabb frekvencia, de semmi képen nem rádióhullám..
De ezeket az ezoterikus baromságokat nem kell összekeverni a fizikai valósággal. Ha ez igaz lenne, akkor mi az a freki, ami idegesít? Mert a világ tele van mindenféle-fajta sugárzással..Szerintem ezeknek az állításoknak semmi élettani bizonyított hatása nincs. Ha meg akar nyugodni, hallgasson zenét, menjen el a Dunára és nézze "hogy úszik el a dinnyehéj"
üdv! proli007
Gombnyomásra adott hosszú impulzus,valamint adott hosszúságú gombnyomásnál hosszabb idejű gombnyomás jelzése.
Gondoltam nem a PIC-es témában válaszolok ,egy nem oda illő változattal
Van több áramkör rajzoló,tesztelő progi.(multisim pl) .Ezeket sokan használják.Én inkább meg szoktam építeni próbapanelen ,azután addig módosítom míg nem jó.
Nem Off, csak légyszíves olvassátok végig!
Azért ide írok, mert ez a "lehet-e" topic.
Vízbontót készítek, illetve elektronikát hozzá, akárhol találtam a neten leírást elektronikához, mindenhol úgy működik az elektronika, hogy van fix 0-potenciállal rendelkező lemez(ek), illetve másik lemez(ek), amely(ek)re valamilyen frekvenciával potenciált kapcsolgatnak (PWM controller). Egy cseh oldalon olvasgatva, csodákat írnak arról, hogyha nincs fix 0 potenciállal rendelkező lemez, hanem felcserélgetjük a potenciálokat.
A problémám a jelgenerátorral van, szóval lehetséges lenne-e, hogy 100Hz-en 50% kitöltéssel üzemeltessek két 555-öst úgy, hogy "ellenütemben" dolgozzanak?ha igen akkor hogyan?
(ezzel a jellel és két Fet-tel szerintem megoldható lenne a polaritáscserélgetés)
A segítséget előre is köszönöm!
István