Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DVD távirányító
 
Témaindító: Gigabb, idő: Nov 30, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Inhouse válasza matyusz hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Biztos, hogy az a hozzávaló? Az Orion-ok sem egyformák!
Ha igen, akkor nézd meg az infra vevőt, nincs-e eltörve a forrasztás, kap-e tápot, van-e a kimenetén jel, ha kap a távkapcsolótól...

Üvd
Inhouse
(#) matyusz válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 3, 2010 /
 
Ha minden igaz akkor hozzávaló. Megnéztem a távirányítót szemmel jó meg a kamerás módszerrel mégjobban látszik. A lejátszóban pedig szerintem nem a gyári táp van mert úgy van beleragasztva melegragasztóval és nemis a gyári méret... Én elsőre arra tippelnék ami a lejátszóban van érzékelő de nincs itthon ilyenem. De kitudja lehet ott egy tranzisztor vagy kiszáradt elkó... Még az is lehet, hogy a táp miatt nem megy esetleg.
(#) pitbull79 hozzászólása Nov 5, 2010 /
 
Van nekem egy fuego F-404NV márkáju dvd távirányítót keresek hozzá és ezt az oldalt dobta ki a google tudtok segíteni.
(#) wild84 hozzászólása Jan 30, 2011 /
 
Sziasztok. Van egy dimarson DM R400-as DVD Házimozim. Táv viszont nincs. Ha valaki tudja, hogy melyik tipusé jó mág ehhez, vagy melyik más márkájú házimozi távja visz, akkor legyenszives szóljon. köszi előre is.
(#) McDeath hozzászólása Aug 8, 2011 /
 
Sziasztok!
Kikukáztam egy Strong SRT 1700 Divix es DVD-lejátszót ami hibátlanul működik. Viszont nincs hozzá távirányító. Van másik DVD-hez távizgatóm de az meg Yamada típusú szóval még véletlen se kompatibilisek. A lényeg hogy nincs jelenleg pénzem univerzális távra, tehát a Yamada távból indulnék ki és hát ötletem sincs hogy mi lehetett az eredeti távirányító frekvenciája. ha megvan a frekvencia az már jó mert akkor már a DVD vezérelhető. igaz hogy nem azokkal a gombokkal amik rajta vannak de a gomboknak mindegy... lényeg h lehessen vezérelni.
Az ötleteket és a segítséget előre is köszönöm
Üdv Mc
(#) McDeath válasza McDeath hozzászólására (») Aug 10, 2011 /
 
Hm... Terven módosítok Megtaláltam a DVD-t aminek a távirányítóját szét akartam bombázni. Megoldható lenne hogy a rossz DVD-ből a dekódoló egységet kivenni és betenni a jó DVD-be?
A rossz DVD egy Yamada lejátszó és már csak az elektronikáját találtam meg, a jó DVD pedig a már említett Strong SRT 1700 Divix lejátszó lenne.
A segítséget előre is köszönöm
Üdv Mc
(#) Inhouse válasza McDeath hozzászólására (») Aug 10, 2011 /
 
Idézet:
„ha megvan a frekvencia az már jó mert akkor már a DVD vezérelhető.”


Ez nem ilyen egyszerű, a frekvencia általában ugyanaz. A kódrendszer változik. Egyáltalán nem biztos, hogy működne, csak más gombokkal. Lehet, hogy egy része igen, de az is lehet, egy sem...
5-600Ft-ért is szokott lenni univerzális távirányító, 8in1...közte DVD is, van esély rá, hogy benne vannak legalább az alap funkciók.

Üdv
Inhouse
(#) McDeath válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 10, 2011 /
 
köszönöm válaszod
Hát akkor nem marad más megoldás... igyekeztem nem a drágábbik és egyben egyszerűbb megoldást megtalálni de úgy látszik az marad...
mégegyszer köszönöm
Üdv Mc
(#) attrax hozzászólása Szept 12, 2011 /
 
Én is Dimarson dvd-hez keresnék távot.3 féle taníthatót próbáltam:Noname,HQ,és Silvercrest de egyik sem jó.Ötlet?
Érdekes módon az Orion dvd táv viszi csak semmi sincs a helyén.Így elég vicces.
(#) Inhouse válasza attrax hozzászólására (») Szept 13, 2011 /
 
Ha a Silvercrest a tanítható fajta, akkor kezedben a megoldás... Az Orionról rátanítod a Silvercrest megfelelő gombjaira és kész.

Üdv
Inhouse
(#) kovacspista hozzászólása Nov 14, 2011 /
 
Sziasztok! Keresek DV2X227DU HYUNDAI DVD - hez távszabályzót.
(#) Atka15 válasza kovacspista hozzászólására (») Dec 25, 2011 /
 
Hello kovacspista.
Sajnos a távirányítós gondra nem tudok mondani semmit, de egy kérésem lenne. Vettem a minap egy ugyanilyen dvd lejátszót, de szlovák, vagy cseh, vagy valami ilyesmi nyelvű, és a használati útmutatója magyar ugyan, de semmit nem ér, mivel a menüről semmi nincs benne. Csak a hibaelhárítás van benne. Azt szeretném kérdezni, hogy megvan-e önnek a használati útmutatója, és hogy ha megvan, és rendesen le van írva benne a menü felépítése, ha nem is magyarul, de legalább angolul, akkor azt legyen szíves töltse fel ide, mivel a neten sem találtam hozzá segítséget. Előre is köszönöm.
(#) fejo11 hozzászólása Ápr 17, 2012 /
 
Üdv Mindenkinek!
SilverCrest KH 6515 távszabályzót keresek.
http://www.mpeg4-players.info/?page=player.php&id=289
....és az ilyenkor szokásos érvek: a netetn már néztem, de 4-5000 Ft + postáért egy kicsit sok.Talán valahol "porosodik" vagy feleslegessé vált, akkor korrekt áron megvenném.Segítséget előre is köszönve: FEJO
(#) Atka15 hozzászólása Szept 5, 2012 /
 
Sziasztok.
Vettem egy ORION ht-500-as csodát használtan.( a távszabályzó neve is HT-500)
Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud eladó távirányítót eredetit, utángyártottat, vagy akármilyet, ami kezeli a funkcióit, az kérem írja meg, mivel az univerzális távszabályzók nem kezelik a funkciókat.(és nagyon jó volna használtan, mert egy boltban be tudtam volna szerezni, de 8500Ft-ért. Az nagyon sok érte, mivel az egész rendszert hangfalakkal 3000Ft-ért vettem.)
Előre is Köszönöm.
http://www.taviranyito-specialista.hu/taviranyito/Orion_dvd/HT500_h...gy.jpg
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2012
(#) univerzum hozzászólása Feb 19, 2013 /
 
Üdv, van egy orion dvd játékosom, nincs rajta lapozó gomb, de át szeretném alakítani akár távirányító segítségével is hogy tudjak előre, hátra lapozni. Elképzelésem az, hogy az előre hátra gombot kivezetem, a távirányítót tápról járatom, az opoelektronikát meg összekötöm, és a gombokat kivezetem. Viszont ha nem kell ennyire barkácsolni akkor más megoldás is érdekelne. Adatokat max holnapra tudok írni.
(#) ttindian hozzászólása Aug 19, 2014 /
 
Hello!

Érdeklődni szeretnek egy hiteker HE-1900 dvd-hez milyen távkapcsolót vegyek , inkább próbáljak ?
(#) tamihaly hozzászólása Júl 15, 2015 /
 
Panasonic DRM EH52 tip. Sajnos valamilyen okból a távvezérlő 1. ről 2 re váltott át és
Nem lehet a vezérlővel semmit se csinálni. Egyik gombra sem reagál a készülék kijelzőjén a következő, felírat látható REMOTE 2.
Eredetileg REMOTE 1 volt.
Nem tudom vissza állítani eredeti formában.
Kérem a megoldásra segítséget.
Előre is köszönöm!!
(#) bobo1990 hozzászólása Nov 25, 2015 /
 
Sziasztok tudna valaki segiteni van samsung orginalt tabitanyitom es vantajta dvd is es nem tudom a dvdmet vele hasznalni

Sziasztok, tudna valaki segiteni? Van Samsung orginal távirányitom és van rajta dvd lehetőség is, mégsem tudom a dvd-met vele használni. Mi lehet a megoldás?
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2015
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem