Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Videómagnó Kezelési útmutatók
Lapozás: OK   1 / 1
(#) vhs68 hozzászólása Nov 22, 2015 /
 
Szeretném ha ebbe a témakörbe,lehetőleg magyar nyelvű kezelési útmutatók kerülnének feltöltésre,elektronikus formában (pl. pdf). Azért gondolom hogy hasznos lenne ez a fórum ill.téma, mert sajnos kevés vhs készülékhez lehet a netről "beszerezni" a dokumentumokat magyar nyelven.Angolból vagy németből, pedig nem mindenki "perfekt"! Kapcsolási rajzoknál természetesen a hozzá értőknek nem elsődleges a nyelvezet. Másrészt jó esély van arra hogy aki "itthon " üzletből vásárolta a készülékét, az magyar nyelvű kezelési útmutatót kapott mellé. Feltételezem esetleg megőrizte talán, és kérésre akár fel is töltené az oldalra (szkennelés,link megadása stb..). Hogy mi motivált a téma nyitására? Vásároltam agy Panasonic NV FJ612EE tipusú videómagnót. Sajnos az előző tulajdonos nem őrizte meg a papírokat és bárhol kerestem az interneten sehol sem találtam leírást róla.Típus közelit igen,de azt is csak angolul. Néztem hirdetési oldalakon ugyanezt a típust, de legfeljebb a készüléket találtam, sok esetben hiányzott a távirányító is, és csupán egy alkalommal volt meg a magyar nyelvű kezelési útmutató. Próbálkoztam a hirdető személyt rávenni, hogy valamilyen formában eljusson hozzám a leírás, de nem jártam sikerrel. Hajlandó lettem volna egy méltányos összeget fizetni is érte ...-hiába. Az volt a válasz hogy nem kínlódik ilyesmivel.
Szóval itt tartok most,....Talán az "oldalt" látogatók között lesz olyan aki megoldást kínál a problémámra , és remélhetőleg másoknak is segítségére lehet egy -egy régen keresett leírás megtalálásában.
(#) kaqkk válasza vhs68 hozzászólására (») Nov 22, 2015 /
 
Az elektrotanyán nézted ?
(#) Bakman hozzászólása Nov 22, 2015 /
 
Meg voltam győződve róla, hogy VHS-t már senki sem használ.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem