Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektromos ongyujto epitese
 
Témaindító: Daniel13, idő: Máj 15, 2016
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Daniel13 hozzászólása Máj 15, 2016 /
 
Sziasztok!

Kerdezni szeretnem, hogy esetleg valaki epitett e mar elektromos langnelkuli ongyujtot, vagy esetleg lenne e otlete valakinek, hogyan kell, mivel van ez az ujfajta "plazmatic X" ongyujto amibe litium akkumlator van es USB rol lehet tolteni, szerintetek nehez megepiteni egy iet?
(#) Daniel13 hozzászólása Máj 15, 2016 /
 
azt tudom h kb 2 AA elembol is leehtne egy nagyon vekony izzo szallal, de en vmivel komolyabbat szeretnek, es ez nagyon kiralyul nez ki...


https://www.elementiumlighter.com/collections/plazmatic-x
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2016
(#) eSDi válasza Daniel13 hozzászólására (») Máj 16, 2016 /
 
Üdv!

Nem tudom mekkora méretben gondolkodsz, de ilyen kicsire házilag biztosan nem tudod összezsugorítani. Amúgy ez szimplán egy nagyfrekvenciás, nagyfeszültséget generál. Régebben játszottam egy kis TV sorkimenő trafójával, az is ilyen szép ívet húzott (még nagyobbat is), papírt játszi könnyedséggel gyújtotta meg.
Viszont én biztos nem használnám ezt, például esőben, lehet megrázó élményben lenne részed. Ezen kívül nagyon sok ózont (O3) termel, ami könnyen lebomlik egy O2-re és egy Oxigénre, ez utóbbi iszonyatosan oxidáló hatású. Nem hiszem, hogy túl egészséges belélegezni közvetlenül.
(#) mrobi válasza eSDi hozzászólására (») Máj 26, 2016 /
 
Üdv!

Szerintem ennyire nem véres a helyzet. Nem dohányzom, de nem hinném, hogy esőben valaki rágyújtana. A másik, hogy mennyi ózont termel az a 2-3 másodperc alatt, amíg meggyullad a cigaretta?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem