|
|
| Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006 |
|
|
|
|
|
A videón is látszik hogy vezérlik.
(Egyébként az új masinám is alkalmas lesz ilyen célra.)
Csak rengeteg meló van még vele. :S (De nekem az az egyik hobbym, emiatt élvezem.)
A lépcső sem gond egyébként ekkora méretnél.  |
|
|
Elsősorban is: A nagy kezdőbetűk a mondat elején a tiszteletet adják meg a nyelvnek, a mondandónak, és nem utolsó sorban annak, aki olvassa.
Másodsorban: Ha már írsz, akkor azt a megfelelő topicba (témába) tedd. Ez itt az "érdekes dolgok" témája, nem pedig az informatikai kérdéseké.
Harmadrészt: A magyar nyelv sok mindent elvisel, de a többszörözött írásjeleket (több felkiáltójel, pl.) nem.
Negyedrészt: Ez egy elektronikai fórum, nem informatikai. Nem is szeretnénk effélét csinálni belőle.
És végül, de nem utolsó sorban, rátérve a kérdésedre: Nem derül ki belőle, hogy hova jelentkeztek be? A gépedre? A Skype-fókodba? Előbbi esetben vannak olyan gépek, melyek konfigurálhatóak úgy az alaplapi menüben, hogy hívásra (neten keresztül, ha kapcsolódva van a hálózathoz) távirányítással be lehet kapcsolni. Ha viszont a fiókodba jelentkezett be valaki, akkor a fiókodat feltörték. |
|
|
Én azt hittem, hogy "önvezérlő"...
A lépcsőkkel a mérettől függetlenül meggyűlhet ám a baja. |
|
|
Szia Frankye! köszike az őszinteségedet díjazom, nem a kifogásokat keresem de full elszálltam idegileg akkor nem keveset tévedek , soha nem voltam jó magyarból ! a gépem német nyelvű a betűket csak nyomozom. *** Nem haragszok rád, sőt köszike a segítségedet .
A személyeskedő részt kivettem, nem tartozik ide. A többit - ha akarod - privátban megbeszélhetjük.
Frankye |
|
|
ma kaptam egy ~25-30 éves Videoton Tv-t sajnos már javíthatatlan állapotban de hát érdekességképp felteszem mire képes a több éves por...  |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Érdekes. De miért javíthatatlan. Olyat még nem láttam.  |
|
|
| És annyira nem is poros... |
|
|
csak egy betört képernyő az akadály  |
|
|
| Ha csak ezen múlik, nem akadály... |
|
|
Már hallottam képcső cseréről. Persze nem tudom megéri-e. De ettől még javítható.  |
|
|
kilehetne cserélni de neméri meg 
ráadásul lehet még baja az elektronikának is..ha megnézitek a képet a trafó is elkezdett megnyílni.. |
|
|
| Van benne ugye egy mágnes és van benne egy tekercs (ez így már egy membrán nélküli hangszóró'), amire ráadod a hf jelet, az máris szól, ha eme rezgéshez hozzáillesztesz egy tölcsért (membránt) akkor hangosabb lesz . |
|
|