Ha nem gerjeszted túl a LED-eket, akkor biztosan nem lesz gond! A túlhajszolt LED-eknél előfordulhat, hogy a környezetnél jóval magasabb hőfokon fog üzemelni. De nem célszerű az adatlapon feltüntetett MAX értékeket megközelíteni. ( Folyamatos üzemmódban! Az impulzus üzem egy kicsit más. De ott is kellő időt kell hagyni a kristály kihűlésére. )
Lesz baja a gyors feszültségingadozástól a ledeknek? Alapjáraton a motor által leadott feszültség nagyon ingadozik és a ledek nagyon villognak. Többet nem kap, mint amennyit szabad!
Hello! Akkor hogy kerül oda?Mert ha tényleg nincs haszna és öntik vagy préselik az anódot és a katódot egy formával,akkor még arra tudok gondolni hogy kevesebb anyagot kell felhasználni hozzá.Na de ha egy későbbi munkafázisban fúrják vagy égetik bele lézerrel,akkor az csak plusz energia,plusz gépek ami pazarlás(ha tényleg nincs haszna).
Furcsa,mert mondjuk azoknak a ledeknek amiknek nincsenek bemarásai,ugyanaz a műgyanta ugyanúgy megtapad mint azoknál a ledeknél amiknél nincs bemarás.Szóval ennek így még mindig nem sok értelme.Köszönöm a válaszokat.
Helló mindenkinek. Nem akartam új topic-ot nyitni ezért írok ide. Egy olyan kérdésem lenne hogy egy ilyen kijelzőt amit csatoltam, hogyan lehetne kivitelezni? Sok helyen kerestem, de nem nagyon találtam róla infót. Előre is köszönöm.
Ez most mi? Én nem tudom kivenni. Valami lézeres célzónak nézem. Ezek a reddot nézőkék úgy működnek, hogy van egy nagyon kis teljesítményű lézer belül, illetve egy dielektrikumtükör, ami csak a lézer hullámhosszán veri vissza a fényeket, a többit átengedi. Ezért, mikor az ember átnéz rajta, látja a visszatükröződő lézert, illetve átlát az üvegen.
Helló. Ez egy második világháborús célzórendszer, ilyeneket használtak a vadászgépekben. Gondolom, ez is hasonló elven van megoldva mint a reddot, csak nem lézerrel.
Ezekkel az adatkivetítő rendszerekkel autógyártók is kísérleteznek, de csak gondolj bele, milyen rohadt drága lehet, ha úgy ítélik meg, nincs rá fizetőképes kereslet...
Helló. Akkor megpróbálom úgy, hogy egy nem fókuszált lézer elé teszek egy maszkot, és azt világítom meg. A maszkon meg csak a minta világít át, és akkor csak az jelenik meg a kijelzőn.
Stewe: Nekem csak egy ilyen minta kivetítése lenne a lényeg egy üveglapra (dielektrikumtükörre)