|
|
| Zenegép játékgép, készítése javítása |
|
| Témaindító: Gory, idő: Feb 9, 2007 |
|
|
|
|
|
Üdv!
Engem érdekelnének a zenegépprogramok mert most halt meg a gépem amin csak futtatott program volt... |
|
|
| Szia! Mit jelent az, hogy futtatott program, milyen op. rendszer, melyik porton keresztül kommunikál? |
|
|
Szia!
Tudnál nekem segíteni a problémám megoldásában?
Nekem csak itthoni használatra kellene egy program ami vezérelné az album és a szám választást. |
|
|
| Ajánlom az SK Jukebox programot ezzel nem sértem senkinek a jogait, sok programom van amiket kocsmában használnak, de azok elkészítéséért valaki fizetett, ez ingyenes program és egyszerű is. |
|
|
Hali!
Segítségre lenne szükségem és gondoltam hogy itt adnak a kérdésemre választ
szeretnék építeni itthonra egy nyerőautomatát csak ilyen extra dice programmal.
és az lenne a kérdésem hogy megoldható e 8 gombot rákötni a számítógépre?
mellékelek egy képet hogy mégis mire gondoltam |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Bővebben: Link
A keyboard bármelyik gombjához rendelhetsz makrót és azután a gomb megnyomására a makro fog lefutni. |
|
|
Köszi a gyors választ csak még azt se tudom hogy kössem rá a gombokat a gépre.megmondom nem vagyok vmi müszaki zseni.meg angol tudásom sem a legjobb |
|
|
Legegyszerűbb: Billentyűzet vezérlőelektronikára kötöd a gombot  |
|
|
| Nagyon köszönöm szépen jöl müködik ez elég egy zenegéphez és bármely Windowsal fut pl win7 win 8 is '''''''1 Kösz |
|
|
Sziasztok!
Music Line őskori zenegép. A vinyó megfőtt. Debian GNU linux 2.2 volt szoftvere sda1 200 Mb partíción, sda2 parton zenék, sda3 55Mb partívión a program. Mielőtt kiakadt, dd parancsal mindhármat lementettem, de sajna nem indul, nem bootol az új vinyóról.
A zenegépbe berakva boot linux majd automatikusan indult a program.
Most op rendszer nem található.
Esetleg ötlet?
Minden észrevétel hozzászólás előre is köszi....
Üdv! |
|
|
| Nekem le van Ghostolva csak a zenéket kellene kicserélned meg a hozzá tartozó sys fájlokat. |
|
|
Eddig jó. A gondom az, hogy a másolás után nem bootol.
op rendszer nem található. Amíg működött, cd-ről frissített, de akkor sem látta: /etc/mtab error read only files.
Sajnos ilyen fájl meg nem volt sem könyvtár.
Egyenlőre a boot-ot szeretném visszakapni |
|
|
| Akkor szenvedj vele, én felajánlottam, hogy nekem van egy mentésem, amit visszaraknál a vinyódra és kicserélnéd a zenéket, erre te hajtod a magadét. Kapd vissza a boot-ot, sok sikert hozzá! |
|
|
Bocsánat!!!
Félreértettem. A tiédet tényleg megkaphatom? Erre gondolni sem mertem ezért a félreértés.
Még ezerszer bocsánat. |
|
|
Ha még hajlandó vagy szóba állni velem, hogyan kaphatom meg?
Fél ISTEN vagy, légyszi segíts |
|
|
Mr Brown!
Ma először fórumozok itt, nem nagyon vagyok jártas. Ezért is értettem félre válaszod. Nem szenvedni akarok vele, sőt....
Szóval valahogy megkaphatom? |
|
|
| Nem vagyok isten csak szerintem ez a legegyszerűbb módja, 2 db. dvd lemezen van, azon gondolkodom, hogy lehetne a leggyorsabban eljuttatni. |
|
|
| Esetleg feltölteni valahová torrent...? |
|
|
| Valahogy le kellene menteni, megpróbálom iso-ba. |
|
|