Fórum témák
» Több friss téma |
nem lehet kikapcsolni vagy kihúzom a trafóját de akkor középre se megy vissza a kormány... amúgy ilyen playstation 2 höz is jó ketyere és ilyen usb hubja van abba kell bedugni a kormányt és usb-s
Hasonló "olcsó" FFB-s kormányt használok én is . Tapasztalat:
FFB "erejét" a játék setupjában le kell venni, majd próbálkozgatva növelni. Ha nem műxik, ki kell kapcsolni Gyors játékoknál /NFS;F1GP/ így semnem igazán használható...
udv,
Nekem hasonlo problemam van, van egy kormanyom, amihez van PC-s toldo, de eredetileg PSX-es es en a PSX modjat hasznalom (Playstation). Ezt a PSX es dugaszu kormanyt egy kulon vasarolt hardweres atalakitoval dugom egy XBOXba es az XBOXon akarom hasznalni a PSX kormanyt. Megy is jol csak egy baj van vele. az atalakito cuccosban ami behuzalozza hogy melyik PSX gombnak melyik XBOX gomb felel meg az egyik kiosztas elegge ertelmetlen es fel kellene cserelnem. Pontosabban az van hogy a gaz pedal felvan cserelve a kormanyon egy digitalis gombra es amikor gazt akarok nyomni akkor a kormany kozepen kell nyomnom egy digitalis gombot a gazpedalra meg valami masik digitalis funkcio van odarakva. Csinalhatnam azt is hogy siman egy vezetekkel felcserelem a gazpedal es a digitalis gomb bekoteset, de akkro attol felek a gazpedal jele digitalisan menne tovabb nem analog modon nezne mennyire nyomom be..... Van esetleg valami megoldasotok?
Heló!
Az lenne a kérdésem hogy pc kormányhoz lehet e vmilyen módon gombot hozzáadni? Előre is köszi
Helló nekem van egy alap rezgő kormányom és szeretnék belőle szimuláturt csinálni.
1.) Szeretnék még hozzáadni egy kuplungot de nem tudom, hogy lehetséges-e. Ha igen akkor miként tehetném(itt a bekötésre és a potméterre gondolok. nem pedig az elhelyezésre)? A mechanikai részével semmi gondom(eddig). 2.)Jelenleg 180 fokot fordul a kormány és szeretném ha legalább 2X körbe lehetne tekerni. Az áttételt meg tudnám oldani fogaskerekekkel, csak az lenne a bajom, hogy nem valami jó már a poti. Ki szeretném cserélni valami olyanra ami többet fordul és érzékenyebb. 3.)A váltót manuálisra szeretném és az érdekelne, hogy ha minden sebességi fokozatra teszek egy gombot és mikor berakom sebességbe és állandóan érintkezik a gomb, míg nem váltok, az zavar-e valamit vagy más megoldás kell? Előre is köszi a segítséget. Ha valami infó hiányzik akkor pótolom.
Hello
1. Egy gombot odateszel, arra pedig valami pedál utánzatot, úgy tudom hogy ezeknél a játékoknál csak gombra vagy még arra sem lehet beállítani 2. Áttételezni kell, én is ezen gondolkodom, de semmilyen potmétert nem láttam ami 2x-3x fordul (esetleg helipot ami érzékeny, de az is min 10-et fordul) 3. Jó lesz úgy szerintem
Bocs hogy belevau, de a helipot akár jó is lehet, mert csak tenni kell a házon belülre egy "botlasztót", ami megakadályozza, hogy tovább forogjon mint kell. Feltéve, ha szétszedhető persze..
Nem baj, én sem tudtam még ezzel mit kezdeni, mert nem értek az áttétel kivitelezéséhez. Viszont mi az a "botlasztó"? Egy kis pöcök ami megfogja? Mert ha igen akkor néha nagy erőket kell kibírnia ha végpontig tekerik, meg persze a potit is úgy kell választani hogy botlasztással csak kb 0-100k ig menjen. Még nem próbáltam meg szétszedni egyet sem de ha találok akkor szétkapom.
Szeva!
Ezt ajánlom némi rugalmas alátett csillapítással. http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=150110 |
Bejelentkezés
Hirdetés Frissek 2013. Jún, 19. Sze
2:34:55 Jelenleg 50 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
|

Hírek.xml