|
|
| Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005 |
|
|
|
|
|
| Vegyél olyat amit még gyártanak és picit faragd hozzá . |
|
|
Sziasztok!
Olyan problémám volna hogy ps2 billentyűzetet szeretnék átalakítani régi xt billentyűzetre. Tudtok valami adaptert vagy kapcsolást?
Merre induljak?
Köszönettel gebo |
|
|
Szia!
200-300Ft-ért kapsz ilyet szinte bármelyik számítástechnikai boltban!  |
|
|
Nem tudom hogy elég e ennyi. Lehet rosszul irtam le a kérdésem, az a helyzet hogy van egy régi gép amihez van egy régi billentyűzet amit lehet kapcsolni at, xt(ezzel megy) között és ezzel működik csak a gép, én ugy szeretném hogy ps2 -t átalakítani, hogy tudjam használni a géphez. Ehhez elég csak a ps2 billentyűzetet átkötni, vagy venni egy átalakítót?
A válaszokat köszönöm.
gebo |
|
|
| Hát ki cseréled a dugót a végén, kiméregeted, hogy mi hová megy a képen fent van a lábkiosztás, ha meg felőlen összekötözöd, akkor jónak kell lennie. |
|
|
Köszönöm kipróbálom aztán jelzem hogy sikerült e megoldani.
köszönettel
gebo |
|
|
Rendben. Nagyon szívesen! ;)
Máté |
|
|
Azt elfelejtettem hogy ez nem számítógép, hanem egy tápkeverőgép, ez mennyiben változtat a dolgon? 
gebo |
|
|
| Ha szabványosan volt bekötve akkor semmit. |
|
|
Oké. Hétfőn mondom a tapasztalatokat  |
|
|
Tisztelt Fórumtársak! Égen-földön keresek egy PCM1793 típusú DA-t. Eddig egyetlen kereskedő sem bíztatott semmi jóval. Boldog lennék ha valaki megosztana velem egy beszerzési forrást. ( vagy tényleg beszerezhetetlen ?)Most már megelégednék egy kiszerelt példánnyal is, csak működjön.
Kössz az esetleges ötleteket.
Üdv.: Stefo |
|
|
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek nekem! Szükségem lenne stk4144mk2,vagystk4144mk5-re.
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném
Üdv! Joci. |
|
|
| Köszönöm a gyors segítséget! A Farnell-nél már érdeklődtem min. 60 nap a szállítási idő. |
|
|
Szia!
Ilyet találtam, ez megfelel a céljaidnak. Jó a sztereó jelhez, a szélső lábat kapcsolja a középsőhöz, állástól függően. |
|
|
Szia!
Köszönöm, ettől féltem hogy ez ilyen ritkaság lesz. Sajnos ez nagyon drága nekem egy kapcsolóért, meg mondjuk be se férne oda ahova kéne 
Valami mást kell kitalálnom. |
|
|
Sziasztok!
BTS781GP driver IC hol szerezhető be?
Azt tudom,hogy az alibaba.com - on meg lehet rendelni.
Mivel csak néhány darab kell,így a kínai kereskedőket egyenlőre kihagynám. Üdv. Ottó |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
| Kaphatő de nem itthon és ha egy darabot akarsz akkor tényleg nem olcsó! Itt vannak a lehetőségek:Bővebben: Link |
|
|
| Hol lehet a legolcsóbban sok ledet venni? ~200 |
|
|
| például? nem tudok egyet sem. |
|
|
Ez egy kisse elnagyolt kerdes, mert kihagytal egy fontos momentumot: milyen fizikai/elektromos adatokkal rendelkezo ledekre vadaszol? Hasonlatkepp feltehette volna valaki azt a kerdest, hogy honnan lehet nagy mennyisegben izzolampakat vasarolni? Gondolom el tudod kepzelni hany fele izzo letezik  |
|
|
Sziasztok!
Őt én is bátran ajánlom, sokat vásároltam már tőle.
üdv: hp |
|
|
Szia!
Köszi,de kicsit még tudnál segíteni bővebben.
Magyarországi cég? Mert nem tudom hogyan lehet érdeklődni,és rendelni sem.
Előre is köszi a választ.
Joci. |
|
|