Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Suzuki Swift elektronika
 
Témaindító: tepizoli, idő: Márc 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 44
(#) ryoo hozzászólása Máj 19, 2009 /
 
Akinek régi swiftje van az látogasson el erre az oldalrahttp://www.regiswift.hu/
(#) Swift1.3 hozzászólása Máj 26, 2009 /
 
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Swift Sedan-om van 1.3-as 2000 évjáratú GLX-es. Kiszereltem a hátsó ülés alsó lapját, és találtam ott 2-2 vezetéket csatlakozóval a jobb és bal oldalon is az ülőlap alatt. Nincs bekötve sehová, és olyan csatlakozó van rajta mint ami az elektromos ablakemelőhöz megy az ajtóba. Nem tudja valaki mihez való ez a két csatlakozó, mert a kapcsolási rajzból nem jövök rá? Előre is köszönettel
(#) thomas79 válasza Swift1.3 hozzászólására (») Máj 26, 2009 /
 
nem tudom. Pedig úgyanílyenem van 99'-es decemberi.
ha nincs központi zárad? nem lehet? vagyis glx, azon pedig van.
Megnézem majd én is.
(#) masi1 hozzászólása Máj 26, 2009 /
 
Még ezt az oldalt is ajánlom a figyelmetekbe:Bővebben: Link
(#) swiftGti hozzászólása Júl 24, 2009 /
 
Sziasztok. Segítség kellene. Egy Gti át lett építve egy másik kaszniba kábelköteg műszerfal stb... Minden stimmel, csak azaz egy hiba jelentkezett hogy ahogy ráteszem az akksira a sarut egyből világítanak a féklámpák.A két hátsólámpa és a pótféklámpa is. Kicseréltem a kapcsolót akkoris... kihúztam a csatlakozónál akkor is világít.Ahogy néztem jól le van testelve. A fejtörést elöre is köszi...
(#) akos70 válasza swiftGti hozzászólására (») Júl 24, 2009 /
 
Ezen a fejtörés nem fog segiteni, végig kell menned a féklámpa vezetékén a hátso lámpátol.
(#) highand hozzászólása Júl 25, 2009 /
 
Sziasztok!

Én a ECU-t módosítottam, némi tuning érdekében. Most 94Le-nél tartok, persze a nem a CPU tuningtól ennyi, az csak kiszolgálja a motortuningot üzemanyaggal.

Szóval ez nem egy kamu chiptuning, mint a többi, de nem lesz jó a ECU módosítása nélkül.
(#) swiftGti válasza akos70 hozzászólására (») Júl 25, 2009 /
 
Kösz a segítséget. Mondjuk erre még nemgondoltam.Megnézem, hátha rábukkanok a hiba okára.
(#) thomas79 válasza highand hozzászólására (») Júl 25, 2009 /
 
Az ECU módosításával mennyit lehet elérni?
konkrétan miket lehet módosítani vele?
(#) ph0tec hozzászólása Aug 2, 2009 /
 
szeva mindenki !
olyasmi kérdéssel állok előttetek, hogy honnan lehet megszerezni toyota avensisek (2005-ös de ha más van az is megteszi) ülésfűtésének kapcsolási rajzát? Ha gyárilag tetetem bele őrültsok, a maszek szerelőnek meg lövése nincs a dologhoz Ha nem a megfelelő hely kérdezni, akkor várok ötleteket hol kéne, kööösziszépen
(#) BGyurci válasza ph0tec hozzászólására (») Aug 2, 2009 /
 
Nem tudom észrevetted-e, ez hagyományos értelemben vett régi Suzuki Swift topic! Ide olyanok járnak akik főleg ezzel foglalkoznak, másik típushoz nem tuti hogy értenek.
A főnöknénim jár ülésfűtés, x tengelyes, mozgatásos villamosszékes, elektromosan állítható és ki/be hajtogatható tükrökkel, ablakokkal, dupla klímával, csomagtér nyitással, hátsó ülésekhez külön fűtés, az első ülések alatt kiépítve, elektromos vezérlésű mindenes ugyanezzel a márkával. Ha egy fűtőellenállás ami jó esetben 2 vezeték neked gondot okozna, majd megkérem hogy szétszedhessem a 4 hónapos, 5-6millás kocsiját.
Légyszíves olvasd már el a topic címét. Keress rá neten, ha nem találod vidd el szervízbe, vagy egy autóvillamosságishoz. Akinek 2 vezeték gondot okoz ne piszkáljon 5 millás kocsiba. Egy jobb zárlattal annyi kárt tudsz okozni ami többszöröse lesz a szervízes beszerelésnek, esetleg a villamosszékkel együtt is! Szerintem itt tizede értékű, 10 év körüli kocsikról van szó. Van közös is bennük, mindkettő márkát japánban tervezik, ott a központ, és valószínűleg a tuljdonos is, valamint találni a csomagtér alján egy pótkereket. A gyáriban egyébként van többfokozatú és folyamatos ülésfűtés is, az egyik ellenállásokat kapcsolgat sorba, az elején szakadás, utána egyre kisebbek, a végén teljes fűtésnél ellenállat nélkül a villamosszékre mindent. A folyamatoshoz PWM szabályzásnak kell utánalesned, egy potit tekersz, a végén egy tranyó vagy teljesítmény FET egyre rövidebb szünetekkel ad rá egyre hosszabb ideig aksiról ramot.
Ha eddig nem érthető, az ülésen van vagy sok kis csatlakozó motoronként, fűtésenként egy, vagy egy de sokpólusút fogsz taláni. Ha nincs rajza, bekötése, ki kell próbálni mindent hogy mi mit csinálhat, megkeresni a fűtést. Szerintem vedd meg hozzá a gyári kapcsolóit is, jobban jársz vele. Az üléseden ha nincsenek meg a csatlakozók, spártai mint a régi ülések, csak kicsit szebb, újabb, designesebb, kényelmesebb.

A kocsiban a kívánt helyen hová a kapcsolóját szeretnéd építeni, neked van kiépítve 12V vagy 15-20A terhelhetőséggel, vagy oda is kell vinned? Egy fullosnak lehet hogy kicsit másabb a kábelkorbácsa is, neked pár vezeték hiányozhat, és lehet kobakot vakargatni. Ha rám hallgatsz egy trükk, ha nem dohányzol a szivargyújtó helyére tudsz dugni egyet, aztán nyáron dugd el nehogy röhögjön aki beles a szélvédőm. Nekem ment már így a rádióm pár hónapig, télen nem volt kedvem babrálni hidegben.
(#) akos70 válasza BGyurci hozzászólására (») Aug 2, 2009 /
 
A kevesebb több lett volna.
(#) akos70 válasza ph0tec hozzászólására (») Aug 2, 2009 /
 
Nézd meg ezt. " Kárpit alá épithetö 2 fokozatu ülésfütés kapcsolokkal, vezetékekkel, leirással 30000-ért. Ennél olcsobban csak gagyit veszel.
(#) ph0tec válasza BGyurci hozzászólására (») Aug 2, 2009 /
 
na azért a fejem nem kell leharapni, igazából ebben a topicban talált a kereső az avensis szóra postot, azért írtam ide no A segítséget meg köszöntem Gyurci meg akos70
(#) thomas79 hozzászólása Aug 23, 2009 /
 
Sziasztok!
Ismét kellene a segítségetek, nem igazán elektromos.
Gongom a következő: magas fordulaton 70-80 körül beráz a kormány (3-as fokozat kb.:4000rpm), vagy az egész Kasztni?
kerekek rendben, nincs holtjáték. swift sedan 1999 glx
Előre is köszi!
(#) Swift1.3 válasza thomas79 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /
 
Alufelni, vagy kerékőr van rajta?? Én úgy jártam, hogy lemezfelnihez való kerékőrt adtak az alufelnihez, majd leszállt az útról az autó 100-as tempónál. Hozzá való kerékőr cseréje megoldotta a problémát. De észrevehető a Suzukinál, hogy ha huzatod az autót kicsit rázkódik az egész.(mind a 68 ló szét akarják tépni a kasznit)
(#) thomas79 válasza Swift1.3 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /
 
Alufelni. Már 9 éve. Eddig nem volt jellemző,vagy nem vettem észre? Ez elég erős huzatásnál van.
Nem a hátsója szitál, hanem az orra, és kormányon is érezni. kerékagyak rendben, nincs semmi holtjáték.
azért köszönöm! ÜDV
(#) pinkova válasza thomas79 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /
 
Attól hogy az agy nem kotyog, féltengelycsukló még lehet. Vagy toronycsapágy, padkafogás, járdaszegély, kátyú tud még meglepetést okozni. Kezdd a köröket egy gumisnál, de most ne oda vidd ahova szoktad, próbálj ki egy másikat. Nekem használt. Jónevű gumisnál cseréltettem új(!!) gumira a régit és nekem is rázott. Visszavittem, minden jó volt, mégis rángatta az autó a kiományt. Mérgemben megnézettem máshol, azóta jó !
(#) thomas79 válasza pinkova hozzászólására (») Aug 24, 2009 /
 
Igazad lehet, mert elötte a nászúton, eléggé rossz utakon( és kanyargós) mentem vele lillafüred ; agtelek, eger környékén!
Köszi
(#) ryoo válasza thomas79 hozzászólására (») Aug 24, 2009 /
 
Gyertek erre az oldalra akinek régi Swiftje van itt biztos találtok megoldást a problémátokra http://regiswift.hu/ egészen jó társaság van itt :integet2:
(#) thomas79 válasza pinkova hozzászólására (») Aug 25, 2009 /
 
most halottam hogy szálszakadás is okozhatja? átteszema téli kerékszettet 1 napra melegedni.
(#) grabbi hozzászólása Jan 25, 2010 /
 
Sziasztok Nekem 1 Peugeot 306 -os autóm van.
a jobb első ablak emelőm felfelé kapcsol,lefelé nem,
de viszont a kormány felőli oldalon is próbálom nem csinál semmit. mi lehet a baj ? :no:

előre is köszönöm a segitséget
(#) akos70 válasza grabbi hozzászólására (») Jan 25, 2010 /
 
Az adott ablakemelö mindkét kapcsoloját szét kell szedni, megtisztitani. Ha az egyik nem jo, a másikkal se fog müködni, mert sorba vannak kötve.
(#) grabbi válasza grabbi hozzászólására (») Jan 26, 2010 /
 
köszönöm szépen a segítséget igazad volt,
mindkét oldalon szétszedtem kipucoltam és jó lett.
mégegyszer köszönöm :integet2:
(#) thomas79 hozzászólása Feb 21, 2010 /
 
sziasztok!
ismét lenne kérdésem.
Hol tudom beszerezni suzuki swift 1999
elektromos és mechanikai rajzát sajnos az uttobi
a fontosabb!
Köszi elöre is! :yes:
(#) akos70 válasza thomas79 hozzászólására (») Feb 21, 2010 / 2
 
Elektromos rajzok:
(#) VIM válasza thomas79 hozzászólására (») Feb 21, 2010 /
 
A kézikönyve:Bővebben: Link
A nagykönyv pedig a harmadik oldalon van.
(#) thomas79 válasza akos70 hozzászólására (») Feb 21, 2010 /
 
Köszi szépen!
(#) thomas79 válasza VIM hozzászólására (») Feb 21, 2010 /
 
Köszönet mindenkinek!
(#) Swift1.3 hozzászólása Ápr 21, 2010 /
 
Sziasztok! A mai 20 Ft-os kérdést tenném fel. Tud valaki segíteni abban, hogy ki szeretném iktatni a nyitott ajtó hangjelzőjét úgy, hogy a felkapcsolva felejtett fényszórót továbbra is jelezze. Tehát melyik kábelt kell a 6-ból kikötni a középkonzol alatti 38590-80E0 K9840 M32 jelzésű elektromos sipoló bizgenytyűből, hogy a bal oldali ajtó nyitott állapotára ne visítozzon? Swift sedanról van szó, de gondolom mindegyik ugyan az. Előre is köszönet a válaszért, mert én sík vagyok hozzá
Következő: »»   3 / 44
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem