Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 23. Sze
12:58:50
  Jelenleg 525 fő olvassa az oldalt
Fórum » Pontra menő témák » OPEL F Astrába fedélzeti komputer »
OPEL F Astrába fedélzeti komputer  
Témaindító: hacsi66, idő: Márc 30, 2007
Témakörök
Mikroprocesszorok » Microchip processzorok
Lapozás Méret:     2 / 2
(#997980) INFINITY80 válasza vasnavigator hozzászólására (#997836) Válasz • Máj 28, 2011
Szia!

Köszi a segítséget!

Pont ez a bajom, hogy így már nem éri meg az etanol, de szerintem benyával is vergődne..-Bár annak nem számoltam még utána, hogy ténylegesen mennyivel jönne ki olcsóbban mint a 95-ös, de így hogy rossz az egész nincs is sok viszonyítási alapom..

Egyébként ha ez rendben lesz akkor lehet érdemes lesz annyit még megnéznem, hogyha a lambda szonda jelét valamivel minimálisan felerősítem (fontos hogy állítható legyen ez az erősítés) akkor hogyan reagál a motor, ha elkezd dadogni és rángani akkor mégse jó ez a megközelítés, de ha nem fog rángatni akkor megeshet az is hogy tényleg igaz lehet, hogy az etanol miatt több oxigént érzékel a szonda (vagyis szegény keveréket) és az ecu dústja a keveréket és mégtöbb benyát adagol, mégpedig úgy hogy tovább hagyja nyitva az injektort..
Sőt még az is megeshet, hogy kiderül hogy esetleg kukaérett a lambda szonda is.

Egyenlőre most tanulmányozom a rajzot, ha valamit megtudsz írj!
Köszi előre is!

Addig is majd egy kis orosz módszert bevetek és lehet egy csavarhúzó végével megpüfölöm kicsit azt a vákum érzékelőt, hátha.. -Persze ha az a baj és valahogy reagál akkor cserélem, nem akarok én szórakozni vele.
Csak ez a gáz amikor egyszerre több dolog is be tud sz*rni, de pontosan egyszerre és csak néz az ember, hogy mi van..

Köszi!

Üdv!

(#997998) INFINITY80 válasza Mumtaz hozzászólására (#997968) Válasz • Máj 28, 2011
Hello!

Köszi a tippet megnézem ezt is!
azt viszont nem tudom, hogy hol vetted a terekcset, illetve kompletten-e a mágnessel, mert nekem arra 11000-ret mondtak, de tegnap találtam 5000párszáz forintért is. a hall jeladó kis fekete doboozkája meg 14000 újonnan, bontóban 12körül akartak adni elosztót (fedél és kábelek nélkül), de nem volt mert ez most hiánycikk..

Köszi mégegyszer!

Üdv!

Következő     2 / 2
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu