A következő témában kérném a segitségeteket !!!
Valamikor találtam egy oldalt ahol volt fenn egy astra f fedélzeti komputer kapcsolás picel és 2x16 lcd kijelzővel de sajna nem találom ha valaki tudna segiteni vagy találkozott ezzel a leirással és segitene az oldal címének megadásával nagyon megkösszöném !!!
Nekem kicsit egyszerubb kerdesem lenne. Ugyan nem ertek nagyon, soot semmit sem az elektronikahoz, de azert megkerdezem. Van nekem egy F Astram es a kijelzoje kicsit hianyosan mutatja a szamokat. Lehet ezt orvosolni egyaltalan, vagy jobb ha keresek bontoban egy masik kijelzot kompletten?
A hibát lehet orvosolni széjjel szeded a kijelző egységet és ott ahol a kijelzőre csatlakozik a szalag kábel oda teszel egy ragasztó csikot és ugy rakd össze és szerintem jó lessz én is így csináltam meg az enyémet az a lényeg hogy a foliát jólnyomja neki a ház a kijelzőnek mert álltalában ott kontakthibás.
Valaki tudna segíteni,hogy miért van 2 féle csatlakozó felrakvaBővebben: Link
erre az oldalra....nekem az első ami megfelelő lenne mert a corsa B-ben is igy van a lábkiosztás.
De mi az a PCB????
Ott össze vissza vannak a lábak...de miért?
Itt van egy kép amin rajta van,hogy egymás után jönnek a lábak.....
Valaki nem tudja,hogy a szöveget amit kiír az hol található a programban?melyik sorban?Vagy hogy lehet átírni?(mert nem betüt használ hanem számokat amikor égetném a PIC-be)Welcome meg RPM.
Sziasztok. Én nemigazán értek az ilyesmikhez, de érdekelne C16NZ 8V-hez.
Haver meg csinlná. de én nemtudom melyik rajzot kell nézni és a hozzávaló progit sem tudom, hogy pontosan melyiket kell letölteni.
Előre is köszönöm.
sztem egy hexa editorral kéne bináris adattá konvertálni és úgy keresni meg benne a szöveget, de nem tudom CRC nincs-e a kódban, mert akkor nem fog menni a dolog, illetve újra kell számolni a CRC-t
Nekem meg van a "kezelési", meg az "így csináld" is...
Csak ezek nem kicsi adatok! A kezelési az 40Mb, az így csináld meg 98Mb! Ha zippelem, akkor is 90Mb... Ami még emailben sem igen megy el
Sziasztok.
Adott ez az oldalBővebben: Link ahol egész jó dolgokat lehet építeni.
Az volna a kérdésem, hogy miképp lehet megoldani, hogy a gyári rádió is működjön, és az utólagos információkat is ki lehessen jeleztetni?
Elég csak az adatbuszt kapcsolgatni a rádió, és a kiegészítő elektronika között?