Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 23. Sze
13:11:47
  Jelenleg 509 fő olvassa az oldalt
Fórum » Pontra menő témák » Nyomtató probléma »
Nyomtató probléma  
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök
Mikroprocesszorok » Egyéb
Lapozás Méret:     8 / 8
(#1154533) bakaruha válasza bakaruha hozzászólására (#1154188) Válasz • Jan 30, 2012
A probléma még mindig fennál próbáltam ismét nyomtatni és változó helyekre nyomtat tehát hol bal közép hol egy picit fentebb hol pedig lentebb nem értem mi lehet a gond

(#1157644) pika75 válasza bakaruha hozzászólására (#1154533) Válasz • Feb 3, 2012
szia, furcsa jelenseg. Probalj egy rendes word doksit nyomtatni, egy teljes irott oldalt. Legy bizonyos abban, hogy a beallitott papirformatum mindenhol A4 (ugy a word doksiban, mint a nyomtato driwereben). Utana mar lesz (nekunk is) egy vilagosabb kepunk mi is tortenik a nyomtatoddal. Amugy ez a topik a tintas nyomtatok topikja, a te problemad inkabb a "lezernyomtato hiba" topikba valo. Udv

(#1191986) kovictor Válasz • Márc 19, 2012
Sziasztok!
Van egy Epson Stylus TX117 nyomtatóm. Ugye ez egy 3in1 kütyü scanner nyomtató fénymásoló. A scennelés, fénymásolás megy minden gond nélkül de mikor gépről küldök rá nyomtatnivalót egyszerűen belassul az egész folyamat vagy hibaüzenetet kapok hogy nem áll készen a nyomtató vagy nincs csatlakoztatva, néha viszont nyomtat csak 1-2 percet kell rá várni!
Gondoltam USB kábellel van gond, kicseréltem, változatlan az eredmény. Aztán driverre gyanakodtam váltottam Win7 64bit re ahhoz való driverrel és láss csodát még mindig szar... az előző gépen win XP volt!
Tehát elég sokféle variációt kipróbáltam más USB portok más kábel más op. rendszer két különböző gép, a probléma fenn áll!
Ez nyomtatási hiba kb 2 hete lépett fel éppen mielőtt elfogyott a fekete szín de nem írt ki semmit sem a tinta led sem gyulladt ki miután elvégeztem egy két tesztoldal nyomtatást (ami persze simán ment) aztán gyulladt ki. Azelőtt csak üres lapokat nyomtatott... Vettem bele utántölthető auto-resetes festékpatronokat azóta fénymásol scannel nagyon szépen nyomtat kivéve ha gépről adok rá nyomtatást! (Tesztelve 2003-as és 2010-es Office-al egyaránt!!!).

Tehát valami ötlet jótanács.... esetleg megoldás???

(#1192255) kovictor válasza kovictor hozzászólására (#1191986) Válasz • Márc 19, 2012
Időközben találtam valamit...

Törölni kell egy bizonyos EPAUDS01.AUD fájlt ami minél nagyobb annál lassúbb az egész folyamat...

(eredeti angol leírás: http://www.teamdigital.com.au/blog/2010/12/13/epson-drivers-responding-slowly-on-ms-window7-os/ )

Tényleg jobb lett a válaszidő de néha még kiírja hogy "a nyomtató még nem válaszolt", régebben ilyen nem volt ha emlékeim nem csalnak, secc-perc alatt működött mint a svájci óra, klikkeltem ment a nyomtatás....

(#1198912) herzsolt válasza pika75 hozzászólására (#887165) Válasz • Márc 30, 2012
Egy HP laserjet 1300-nál van egy problémám, hogy a teszt oldal már halvány új toner esetében.
Nekem is a laseregységet kell megtisztítanom?
Ilyen típusút takarított már meg valaki?
Köszönöm előre is.

Zsolt

(#1204639) tranzisztor válasza herzsolt hozzászólására (#1198912) Válasz • Ápr 6, 2012
Az új toner eredeti festékkazetta? Mert ha igen akkor lehet az optikát tisztitani!A tükör és a lencsék következnek!
Üdv!

(#1207972) nyiki77 Válasz • Ápr 11, 2012
Sziasztok

Kis segítség kellene ha valaki tudna mondani valamit. Canon MP 140 nyomtató valamiért nem szkennel. Ki sem ír semmi hibakódot, kitesz a kijelzőbe egy 1-est. Szóval nem is csinál semmit a nyomtató része jó. Köszi előre is .

(#1208105) pika75 válasza nyiki77 hozzászólására (#1207972) Válasz • Ápr 11, 2012
Szia, eloszor is meg kell kerjelek, hogy az irasjeleket hasznald, mert szinte ugy ertettem, hogy a nyomtato resze sem csinal semmit. Aztan nem irsz semmit a fenymasolas funkciorol, az mukodik-e? Ha tudsz vele fenymasolni es nyomtatni is, szoft/driver problema lesz. Udv.

(#1208682) nyiki77 válasza pika75 hozzászólására (#1208105) Válasz • Ápr 12, 2012
Szia pika75

Köszönöm a segítséged. A többi része, a nyomtató és a fénymásoló része is jó. Mióta újra lett telepítve az operációs rendszer, azóta nem működik a szkennelő. Mit tudok tenni? Még egyszer köszi a segítséget.

(#1210370) pika75 válasza nyiki77 hozzászólására (#1208682) Válasz • Ápr 15, 2012
szia, ahhoz, hogy szkennelni tudj, kell egy szkennelo program is (irfan view, stb), azonkivul a gep szkenner driver - jet is fel kell telepiteni. Amikor op rendszer ujra lett telepitve, valszeg letorlodott a fent emlitett 2 szoft kozul valamelyik, es azert nem megy neked most a szkenneles. Udv.

(#1210502) nyiki77 válasza pika75 hozzászólására (#1210370) Válasz • Ápr 15, 2012
Köszönöm segítséged, sokat segítettél.

Következő     8 / 8
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu