Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 23. Sze
13:25:27
  Jelenleg 505 fő olvassa az oldalt
Fórum » Beszélgetős témák » "Ingyenenergia" gépek? »
"Ingyenenergia" gépek?  
Témaindító: Kartalljani, idő: Máj 7, 2007
Lapozás Méret:     2 / 268     
(#83739) dpeti válasza Slope hozzászólására (#83736) Válasz • Máj 7, 2007
igen, viszont minel tobb topciot zarsz be, annal inkabb erosodik bennuk a kivancsisag, hogy vajon mi lehet az...
beszeljunk rola nyiltan, mint ahogyan ezt teszik a szkeptikuson is...

(#83740) Slope válasza dpeti hozzászólására (#83739) Válasz • Máj 7, 2007
Nyilt beszéd?
OK! Hülyeség az egész, nem más mint szemfényvesztés.

(#83741) dpeti válasza Slope hozzászólására (#83740) Válasz • Máj 7, 2007
Nem rossz, de nekunk esszeru ervekkel kell alatamasztani az egeszet
A "Hulyeseg az egesz", az nem tudomanyos megnyilvanulas :p

(#83742) Isti válasza Slope hozzászólására (#83740) Válasz • Máj 7, 2007
tényleg hadd próbálja ki , max nem műkszik)csak sok pénzt ne öljön bele)-addig se unatkozik

(#83743) lgyk válasza Kartalljani hozzászólására (#83733) Válasz • Máj 7, 2007
Ha rám (ránk) hallgatsz, elfelejted Egelyt a "tudományával " együtt.

A magánvéleményem az, hogy Egely ezt az egész ingyenenergia-dolgot csak profitszerzési célból találta ki; valószínűleg még ő sem gondolja komolyan azokat a ferdítéseket, amik szemmel láthatóan nem működhetnek.

Mivel fiatal játékos vagy, ezért jobb lenne fizikakönyvekkel kezdeni az ismerkedést, nem tudományos-fantasztikus művekkel.

(#83745) Isti válasza lgyk hozzászólására (#83743) Válasz • Máj 7, 2007
mindenkinek:Nem a fénykapuról kellene művelődni...
Üdv isti

(#83746) Isti válasza Isti hozzászólására (#83745) Válasz • Máj 7, 2007
ő én most valami alternatív elemen töröm a fejem
mondjuk olyan, hogy belevágsz az utcáról alumíniumot, feloldja és közben áramot termel...

Már vannak kezdeti tapasztalataim (vízbontásból) kár hogy még nagy a belső ellenálása...

(#83748) Kartalljani válasza Slope hozzászólására (#83740) Válasz • Máj 7, 2007
Viszont én nem szeretném, hogy NE ez legyen a topic sorsa. És egyébként nekem van egy csomó fizika könyvem, azokat szoktam olvasgatni, igaz régiek, de "megérik a pénzüket". Azokban szo sincs az ingyenenergiárol, meg iesmiről. De sztetek a jövőben lesz e valami találmány, ami majd "ingyen" áramot termel?? max. az, hogy egyszer meg kell venni,
de nem napelemre, meg szélgenerátorra gondolok.
Jaés még valami:

- Moray-gép;
- TPU;
- Hendershot gen.;
- Penderev motor;
- Testatika;
- Bedini motor;
- + Olyan egyéb forumok, amik Tesla találmányairól meg ilyenekről beszélnek.

Ezek közül valóban működhet valamelyik?????
Vagy valaki hallott esetleg már valamelyikről???

(#83751) Isti válasza Kartalljani hozzászólására (#83748) Válasz • Máj 7, 2007
sokan hallottak ezekről

Moray gép- sztem nem 2KW-jön ki belőle, hanem 2W, de az is valami...(egypár led elmenne róla)- az egy sima detektoros rádió megbuherálva nem?

Tesla találmánya- talán de az meg módosíthatja az időjárást...

(#83752) Isti válasza Isti hozzászólására (#83751) Válasz • Máj 7, 2007
már találkoztam paranormális jelenségekkel: megráz a 24V stb...

(#83753) Kartalljani Válasz • Máj 7, 2007
Témát, csak a mod.-ok torölhetnek???

(#83754) sirály12 Válasz • Máj 7, 2007
Attól, hogy valaki nem hisz benne, még nem kellene hülyének nézni azt, aki hisz.

Gondoljunk csak vissza: amikor valaki először azt mondta, hogy a föld gömbölyű, mit tettek az akkori tanult emberek? Hm....
És még sorolhatnám.

Szal nem kell lenézni azt aki mást gondol mint mi.

A nullponti energiát még tudomásom szerint a tudósok nagyrésze is elismeri. Sőt régebben a fúziós erőműről is azt mondták, hogy nem lehetséges megépíteni, ma meg már kísérleti telepen folyik a kutatás. Szóval változnak a dolgok.

(#83766) dpeti válasza sirály12 hozzászólására (#83754) Válasz • Máj 7, 2007
van egy kis különbség régen és most között...
régen hiába indokoltál bármit is, elégettek máglyán, mert eretnek vagy...
ma az a helyzet, hogy minden elfogadható, ami tudományosan meg van indokolva...
az egész egy nagy legó, minden egymásra épül, és ezeket az építőelemeket nagyon gondosan és általánosan tervezték meg ahhoz hogy a lehető legtöbb esetet számba vegye.
DE:
itt most mondhatnád, hogy mi van azzal a pár dologgal amit mégsem vesz számba:
ha igaz lenne, hogy ez meg ez még bejön, akkor annak hatnia kellene azokra a dolgokra is, ami belőle következik, és ha azokon nem tudod megfigyelni ezt a hatást, akkor hibás az elképzelés... (A mon avis)

(#83767) Sonix válasza sirály12 hozzászólására (#83754) Válasz • Máj 7, 2007
Sirály12!
Végig olvasva az eddigi hozzászólásokat azt kell mondjam 100%-ban egyetértek veled!

(#83770) sirály12 válasza dpeti hozzászólására (#83766) Válasz • Máj 7, 2007
Szerintem viszont annyira nagy különbség nincs a régen és ma között.
Ha azt nézzük, hogy még mindíg mi mindent nem tudunk, akkor azt kell mondjam, hogy el tudok képzelni szinte bármit. Sok dologban csak találgatunk, a szubatomi szinten csak találgatásból áll a nagy tudományunk.

A törvényeinkről meg csak annnyit, hogy minden csak viszonyítás kérdése. Pl.: idő - A fekete lyukak környékén olyan dolgok működnek, amit még ma sem tudunk megmagyarázni.

(#83772) dpeti válasza sirály12 hozzászólására (#83770) Válasz • Máj 7, 2007
állításod azon része, hogy nem tudunk megmagyarázni mindent a fekete lyukakkal kapcsolatban igaz, DE ebből nem következik az hogy létezik ingyenenergia

(#83773) MaSTeRFoXX Válasz • Máj 7, 2007
Én szeretnék hinni ezekben a dolgokban, csak akkor rakjanak le egyet elém, vagy csináljanak videót róla úgy hogy mindent megmuatatnak róla minden szögből, de tényleg, meg működés közbe körbejárják. Nem úgy mint a Penderev motort vagy mi a szöszt, lerí a videóról hgy kamu az egész.
Szeretnék hinni bennük csak az a gond hogy fizikából érettségizem, ezért tartanom kell magam az elfogadott dolgokhoz

De Tesla szerintem tényleg csinált valamit. De tényleg, csak ott meg a kor nem ismerte el...

De azért nem tartom kizárhatónak egy ilyen készüléknek a működését...
Csak akkor mutasson nekem egyet valaki.
Amit leírnak ezekbe az áltudományos írásokba hogy majdnem működik, meg nincs prototípus jelenleg neki, meg ilyesmi. A majdnem működik az még nagyon távol van az örökmozgótól.

(#83776) sirály12 válasza dpeti hozzászólására (#83772) Válasz • Máj 7, 2007
"állításod azon része, hogy nem tudunk megmagyarázni mindent a fekete lyukakkal kapcsolatban igaz, DE ebből nem következik az hogy létezik ingyenenergia"

Én nem ezt állítittam, hanem azt mondtam ,hogy annyi minden van amit még nem tudunk, hogy nem lehet egy ilyen dologra azt mondani, hogy lehetetlen, csak azért, mert a mai tudásunk szerint lehetetlen.

(#83779) lgyk válasza sirály12 hozzászólására (#83770) Válasz • Máj 7, 2007
"Szerintem viszont annyira nagy különbség nincs a régen és ma között."

Hát, valóban minden relatív, de nekem speciel a fő problémám az Egely-féle ferdítés. Nem új dolgokat fedezett fel, csak a régieket ferdítette el. És ebből betegre kereste magát.

A fekete lyukak környékén az a baj, hogy onnan kevés információt tudunk szerezni, ezért nem tudunk megfelelő elméletet találni rá. De ne legyünk naívak - a téridőről elég sokat tudnak már, sokadszorra futok már neki egy témába vágó előadássorozat megemésztésének, de eddig még nem jártam sikerrel. A probléma inkább az, hogy az új elméletek érthetetlenek egy földi halandó számára.

Az előző példáddal nem értek egyet, lásd itt.

Persze, ha látok egy ingyenenergia-csodát működés közben, akkor én leszek az első, aki átáll az ingyenenergia-kutatók körébe.

Abban is igazad van, hogy nem lehetetlen, mindössze az a helyzet, hogy kb. 10^-18% esélye van annak, hogy lehetséges. Ezt pedig a mérnöki gyakorlatban elhanyagoljuk.

(#83785) dpeti válasza lgyk hozzászólására (#83779) Válasz • Máj 7, 2007

"Ezt pedig a mérnöki gyakorlatban elhanyagoljuk."
Viva la méréstechnika

(#83796) sirály12 válasza lgyk hozzászólására (#83779) Válasz • Máj 7, 2007
Bármilyen kevés rá az esély, de van, és ez a lényeg.

(#83869) tepizoli Válasz • Máj 8, 2007
Csokoltatom a kétkedöket.ha kicsit olvasgatnának hamar rájönének hogy sok találmány volt és van amivel eenrgiát lehetne termelni csak azt kell elfogadni hogy a világ legnagyobb hatalma az olaj és ezek a hatalmak sosem fogják megengedni azt hogy ezek a találmányok gyakorlati felhasználásra kerüljenek.Régen járhatnánk már nem benzines autokal is.Csak anyi a pénz hogy senki nem tudja legyözni öket gondoljatok csak arra hogy csak magyarországon 10000 milliárd tünt el az olajszökités idején ez több mint 3 éves költségvetése magyarországnak.

(#83872) lgyk válasza tepizoli hozzászólására (#83869) Válasz • Máj 8, 2007
Elfogadható hipotézis. Már csak a bizonyítást várjuk.

(#83873) tepizoli Válasz • Máj 8, 2007
Ja és hogy az olaj hatalmát szemléltesem egyszer hoszu évekkel ezelött egy hires angol dokumentum film készitö eljött magyarországra nyomozni és utána egy filmet forgatott abbol amit itt megtudott az volt a cime hogy az akropolisz hét lovasa.Ezt a filmet egyszer leadta az rtl klub késö éjszaka és én felvettem, ezért a filmért a magyar kormány beperelte az angol kormányt pedig amit mondtak az utolso szoig igaz volt.Gondoljatok csak arra aki vissza tud emlékezni mi lett gyanus körülmények közt meghalt rendörökel ,mi lett Pallag Lászlo országgyülési képiselövel és hol van most Pintér Sándor akori belügyminiszer.Az olaj a világ legnagyobb hatalma nem a politikusok irányitanak.És komolyan gondoljátok hogy hagyák a pénzforásukat kiapadni.

(#83875) dpeti válasza tepizoli hozzászólására (#83869) Válasz • Máj 8, 2007
már bocs, de teljesen irreleváns dolgokat probalsz osszepasszítani...
ha a nagyhatalmak ismernenek olyan technologiat amivel ingyenenergiat lehet letrehozni, akkor szerinted melyikuk lenne az a barom, aki nem azzal hozna letre... ha letezne, mar reg a kezukbe lenne, es hagynak a fenebe az olajert valo harcot...
FOGD FEL : INGYENENERGIA NINCSEN!

A napenergiat lehet szamunkra kvazi "ingyen" energiakent emliteni (még a víz és a szél energia is származtatható a napenergiából), de valójában ott sem sérül az energiamegmaradás, mert X-ől lesz Y, nem pedig a semmiből Z (mint ahogyan azt a sok áltudós állítja)

(#83878) lgyk válasza tepizoli hozzászólására (#83869) Válasz • Máj 8, 2007
"ha kicsit olvasgatnának hamar rájönének hogy sok találmány volt és van amivel eenrgiát lehetne termelni csak azt kell elfogadni hogy a világ legnagyobb hatalma az olaj és"

Logikai ellentmondás: ha lehet róla olvasni, akkor az információ public domain (közkézen forgó). Hogy is jön a képbe az olaj?

"olajszökités idején ez több mint 3 éves költségvetése magyarországnak."

Hogy mennyi tűnt el és mikor, ne találgassuk. Hiteles információk nincsenek erről a témáról. Az olajszőkítés egyszerű adócsalás, semmi köze az olajnagyhatalmakhoz.

(#83880) Stefan válasza dpeti hozzászólására (#83875) Válasz • Máj 8, 2007
"mert X-ől lesz Y, nem pedig a semmiből Z (mint ahogyan azt a sok áltudós állítja)"
Tökéletes megfogalmazása az energiamegmaradásnak
tényleg ne csusszanjuk el e mellett kimondták jópár éve és azóta se sikerüt megcáfolnia senkinek.. Ez olyan mint hogy minden hatással együtt jár egy kölcsönhatás. Jó persze példálózhatunk ezzel hogy a középkorban akasztottak azért mert aztmondtad hogy a Föld forog a Nap körül, de ennek mi értelme? Nem ott élünk. Naponta jönnek új találmányok és az embereknek szükségük van a haladásra úgyhogy nemfognak az útjába állni.
Én nem hiszek az ingyenenergiában és az 1 nél nagyobb hatásfokban.
Erre mondhatnánk, hogy a XX.sz ig eszébe nem jutott senkinek hogy létezik atom, ma meg már az országok nagy része nem tudna létezni atomenergia nélkül, de könyörgöm ezzel nem cáfoltunk meg alapjaiban a fizikát...
Annyi sz@r kering a neten örökmozgó meg hasonló néven de gondoljatok már bele ha valaki tényleg megcsinálná a 1+ hatásfokú gépet, kapásból az folyna kb 1 évig a TVből, és 5 Nobeldíjjat kapna..., arról nem is beszélve milyen gazdasági robbanást idézne elő, semmilyen más erőforrásra(víz,nap,szék,szén,kőolaj,atom, stb...) nem lenne szükség.

(#83883) tepizoli válasza lgyk hozzászólására (#83878) Válasz • Máj 8, 2007
Még hogy nincs hiteles informácio! Orákig tudnék mesélni neked hogy hová tüntek komplett olajszálito vonatok el mire a vámosok kiértek a helyszinre és hány rendört öltek meg vagy vertek laposra komolyan nem látod mi folyik ebben az orszgban enyire nem lehetsz naiv.

(#83884) tepizoli Válasz • Máj 8, 2007
Komolyan elhiszitek azokat a sztorikat amikor magas rangu olajügyekben nyomozon tiszt éjszaka gyalog egyedül elindul hazafelé amikor 100km lakik? És utkőzben elgázolják. Vagy amikor egy szolgálatban lévö rendört 8 órán át nem keresi senki mert ott van a rendörség udvarán a szolgálati kocsiban fejbelöve és azt mondják hogy ő vezette a kocsit csak az nem stimmel hogy az anyosülésen találták meg a holtestet.És akkor azt mondják hogy öngyilkos lett.Elöször azt kéne látni mi folyik a környezetetkben és utánna belegondolni hogy mi lehet a nagy világban.Nem kishitüsködni.

(#83885) tepizoli Válasz • Máj 8, 2007
A Boros Tamást fel lehetett robantani pest közepén amikor beszélni akart? És egyik leszámolálsos merényletnek sem lett meg az elkövetöje. Ez nem gyanus? Bocs a hosszu irogatásért csak azt szeretem volna bizonygatni nektek hogy az olaj a legnagyobb hatalom a világban mindent irányit és mindenhol ott van. És nehogy azt hidjétek hogy ezt a pénzt kiengedik a kezeik közül. Ha valaki feltalál valamit azt vagy lefizetik vagy megölik nincs mese.

Következő     2 / 268     
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu