Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 23. Sze
13:59:33
  Jelenleg 535 fő olvassa az oldalt
Fórum » Pontra menő témák » Firmware frissítés »
Firmware frissítés  
Témaindító: Dave87, idő: Jún 22, 2007
Témakörök
Technika » Audiotechnika
Lapozás Méret:     4 / 4
(#628166) Marvinn Válasz • Feb 5, 2010
Artland a márkája de mivel ismeretlen noname így csak azt lehet tenni hogy ha valaki látott ugyanilyen felépítésű nyákot valamiben akkor azt a firmware-t rátölteni.. egy próbát megér...
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «

(#810470) bernataron Válasz • Okt 5, 2010
Hello!Hyundai he-dx135 firmware-t keresek!esetleg tudna valaki segiteni nekem???Elöre is köszönöm.....

(#811051) ricsi9650 Válasz • Okt 5, 2010
sziasztok
légyszives segitsetek honnan tudok letölteni firmware progit mp4-re köszönöm?

(#811063) KTobi válasza ricsi9650 hozzászólására (#811051) Válasz • Okt 5, 2010
A gyártó oldalán néz szét. Senki sem gondolatolvasó itt a fórumon, hogy kitalálja neked milyen készüléked van. Az írásmódodra pedig vigyázz, mert rövid életed lesz ezen a fórumon.

(#821006) perlaci Válasz • Okt 21, 2010
Van 3 DVD is a családban aminek frissítésre volna szüksége. Sajnos addig sehol nem leltem hozzájuk új firmwaret. Tudnátok a gyártók oldalán kívül valamilyen oldalt javasolni ahol ilyet érdemes keresgélni?
Teletech 3210s
Matsui DVD227
Silvercrest KH6511
Amikhez keresek.
Köszönöm Laci

(#861687) totikukac Válasz • Dec 11, 2010
Sziasztok!
Van egy LAZER tipusú hordozható DVD lejátszóm, TV-vel egybeépítve. Analóg, és digitális MPEG2 tunerrel is rendelkezik. Kérdésem, hogy meglehet -e csinálni, valahogyan, hogy a digitális tuner működjön MPEG4 rendszerben? Bármilyen megoldás érdekel, de leginkább a készülékben lévő szoft. átalakítása. Szeretek kisérletezni.
Köszi:totikukac

(#861730) minitrue válasza totikukac hozzászólására (#861687) Válasz • Dec 11, 2010
A dolog meglehetősen reménytelen. Egyrészt a felhasznált chipset sd felbontású mpeg2 dekódolására van méretezve, mpeg4 dekódolását képtelen lenne valós időben elvégezni. Másrészt ezeknek a lapkakészleteknek a dokumentációja nem publikus, elenyésző számú lehet, amiről ki tudott szivárogni programozási vagy egyéb hardveres leírás.

(#941595) RE AUDIO Válasz • Márc 8, 2011
Sziasztok, lenne egy kérdésem mégpedig épp most hoztak nekem egy SE G502-es telefont javitani ,hogy nemtudjak mi a baja egyszerüen nem kapcsol be. Mondtam , hoyg megnézem persze mikor rádugom a gépre az 5-os gombot lenyomva akkor az jelenik meg ez eszközkezelőben , hogy ismeretlen eszköz. A SE Flash Driver fent van más telóval működik csak ezzel nem. Ha tudnátok valamiben tanacsot adni akkor azt megköszönném.
Képet mellékeltem az eszközkezelőről.
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «

(#945142) RE AUDIO Válasz • Márc 12, 2011
Nem tud nekem senki sem segiteni??

(#951010) Dave87 válasza RE AUDIO hozzászólására (#941595) Válasz • Márc 19, 2011
Kuka... Ha már "recovery" módba sem tudod kapcsolni akkor ott valami hardveres gond lesz szerintem.

(#1123331) martin96 Válasz • Dec 19, 2011
Sziasztok!
Egy concorde f130-as mp4 lejátszóhoz, hogy kell frissíteni a firmware-t? A cd-n van egy olyan program, hogy producttools 3.1.2.0. Ezen belül van két telepítő. Az egyiknél hibát ír. A másiknál meg fel lehet telepíteni, de teljesen máshogy képeket rak ki mint amit az útmutatóban mutat. Amikor viszont elindítom akkor minden rendben míg nem akarnám frissíteni. Mert ott már hibát ír ki, hogy nem észleli az mp4-et.

Következő     4 / 4
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu