|
|
|
|
parancssorból (feltételezem win alól csinálod):
(előtte azért csinálj egy biztonsági mentést a kapcsolásodról) |
|
|
| a program által mentett fájlt társítottam ahhoz a programhoz, az eagle-ban meg is tudom nyitni, de az összekötéseket teljesen összekuszálja, és így használhatatlan! erre valami ötlet? |
|
|
Nekem is hasonló bajom van!
Egy kétórás munkám veszett tegnap kárba.
Az objectec a helyükön maradnak, de valahogy a netlist kuszára megy. Én 4.16-ossal próbáltam.
Van valakinek működő verziója (autoroute-al) és crackel? Amit persze nem használnék, csak kérdezem.
Üdv. deguss |
|
|
Hali
Én meg már azt hittem hogy velem van baj.
Én is így jártam |
|
|
| Egy rosszul patchelt kalózverzióival mentett állományokat az Eagle "megjelöli", és újabb (patcheletlen/demo verzióiban) megtagadja azok megnyitását. A fenti segédprogram ezen "megjejölés" eltávolítására használható. Sajnos a "megjelölés" módjából/technikai megvalósításából adódoan előfordulhat, hogy az "eltávolítás" miatt az összekötések sérülnek. |
|
|
Jó reggelt!
Akkor van olyan esetleg régebi verzió, ami azért tudja az autorout-ot, és van hozzá megfelelelő path, ami 100%-osan működik? |
|
|
Egy icike-picike türelmeteket kérném, reményeim szerint még ma felkerül a lapomra! Délután - estefelé mér kereshetitek, de ide is írok majd, ha feltettem! |
|
|
| Úgy tudom a 4.15-ből forog ilyen verzió közkézen. (persze érdemes megfontolni a megvásárlást is: ~50USD...) |
|
|
| nekem van egy programom, amibe be lehet rakni egész angol szöveget, és lefordítja magyarra... bár nem minden esetbe lesz értelmes a mondat.. |
|
|
Akinek nem megy valami, kísérletezzgessen, vagy ha már fel akarja adni, kérdezze meg itt, szerintem nem olyan bonyolult elsajátítani a használatát.
Szerintem fölösleges ezt mind lefordítani.
Ha valami nem oké, próbálunk segíteni. De crack-re várok még én is.  |
|
|
Igen, mondjuk az kicsit túl sok is lenne...nem ér meg annyit az Eagle, hogy ennyit foglalkozzunk vele 
Úgyhogy inkább a Protel-es magyar leírást kéne meggyorsítanom, amit ígértem januárra. De hát munka van itthon, meg munka, meg munka...meg tanulás németre...de azért próbálkozok...és még olvasnom is kéne egy érdekes könyvet is (pszichológia)...egyszerre sajnos a sok közül csak egy megy  |
|
|
Itt van egy patcher, ez működik a 4.16-os Eagle-lel. Nem ront el semmit, én nem találtam benne még hibát.
A melléklet tartalmáért nem vállalok felelősséget, aki kipróbálta törölje 24 órán belül. |
|
|
a francba. Mondtam mikor rájöttem hogy ha már vagy fél órát rajzolsz, és utána nézed meg/mented el, újra összekuszálódnak a vezetékek.
nem megy ez a sz@r se. Van valakinek olyan verziója ami megy? |
|
|
Türelem, hamarosan fenn lesz a lapomon!
Nekem műxik! |
|
|
Uraim!
A honlapomról elérhető az eagle 4.11 verzió a "javítással" és "kulccsal" együtt.
A használatáért nem vállalok felelősséget!
(24 órán belül tessék törölni! ) |
|
|
Frankye!
Szia! 
Már hiányoltunk, pontosítsd a linket légy szíves, mert nem találom, de lehet mert vak vagyok. Bocsi.
Köszi. |
|
|
Itt van mellékletben Eagle 4.13-hoz crack. Működik szerintem, a program 9MB, azt nem tudtam (még) feltölteni, de arra dc-n is rátalálsz neve: Eagle_4.13r1
Felelősséget nem vállalok, aki kipróbálta gyorsan törölje ki.
Üdv.
u.i.: Bocsi Topi hogy ilyen kicsit illegálisak lettünk (lettem) majd ha találunk egy olyan verziót, ami működik rendesen, törölheted a témát, ha egyetért mindenki, max majd egy linket hagyunk meg.  |
|
|
Én mára berokkantam az eagle-be. 
Most végre menne, de az áthelyezés műveletnél (move) lefagy a program. Mindegy hogyan csinálod.
Könyörgöm, nem tud valaki más programot?
Üdv. deguss |
|
|
Protel...
Én csak ennyit tudok mondani. Egyszerűen tökéletes ez a program. Én ezt használom, és semmilyen baja nincs. Sok formátumba konvertál, és sokból is olvas. Én csak ezt tudom ajánlani...bár elég nehéz megtanulni kezelni...erre is van megoldás: magyar leírás...majd az is elkészül, ha lesz rá több időm  |
|
|
Nekem megvan, de szerintem valami ősrégi verzió.
Norberto, Te milyen, melyik verziót használod? |
|
|
Ebben a topicban már annyi jogsértő dolog van, hogy már nem is veszem a fáradtságot hogy tegyek ellene valami 
Ui.: De természetesen Én sem, mint az oldal és szerver tulajdonosa, nem vállalok felelősséget a feltöltött tartalmakért...
Fő a biztonság ;) |
|
|
jujj!
Topi átnevezte a Topicot.
Szerintem is jó, így ha később valaki keresi az eagle-lel kapcsolatos leírásokat, könyebben megtalálja.
 |
|
|
Most nagy dilemma előtt állok! 
Új kérdést felmerjek rakni ide?
Vagy nyissak egy új Idézet: „fórum témát” az eagleval kapcsolatban.
Vagy dobjam fel, mint társalgótéma???
De úgy döntöttem , hogy ez a téma pont ide Idézet: „Eagle nyáktervező segítség” illik!?!?!?
/Majd kiderül, hogy mi lenne a legjobb.../
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hogyan lehet buszrendszer kiépíteni az EAGLE-ban.
Már 1-2 dolgot elkészítettem, de ez a fránya adatbusz úgylátszik kifog rajtam. Azmeg nagyon macerás és áttekinthetetlen, hogy egyesével fűzzem le a buszrendszert. |
|
|
Van rá egy kis ikon, BUS, de gondolom Te is rájöttél. Szívesen segítenék, ha kell küldök egy olyan rajzot, amin van egy buszrendszer, ha meg tudnám nyitni.
Te milyen eagle-t használsz?
Cracked van hozzá?  |
|
|
Deguss!
Én kérek elnézést! Amilyen vagyok, a progit feltettem a lapra, de az oldalt nem frissítettem a beillesztett hivatkozással!!!
Akkor még egy pici türelmeteket, délután megy a frissített oldal is fel! |
|
|
Na igen, a "kulcsos" fájl volt a gond, a nélkül a "javítás" nem műxik! Szal thx a "crc"-ért!!!  |
|
|
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt kérdés de nem találtam sehol itt a fórumban. Tehát a kérdésem az lenne: hogyan tudom az eagle-ben beállítani azt, hogy egyoldalas nyákot tervezzen de úgy hogy használjon átkötést?
segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. Ákos |
|
|
Sziasztok!
Jelentem, hogy az eagle 4.11 mostmár valóban letölthető a fenti helyről, illetve feltételekkel!
Bocsánat a -ságomért!!!
A kérdésedre válaszolva, dakos:
A bal felső részén a NYÁK-tervezőnek, van egy piros-kék-zöld négyzetekből álló ikon, a "Layout-editor". Ebben a "Top"-fóliát kikapcsolod, ekkor nem rajzolja meg az általa kivitelezhetetlennek vélt vonalakat, majd az átkötéseket kézzel meg tudod rajzolni!
Ha nem elég világos, akkor szólj, megpróbálom jobban kifejteni! |
|
|