Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Egy kis robogó elektronika

Témaindító: Blade666, idő: Okt 17, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   14 / 14
(#) Tonybacsi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

A 90 nagyon szép sebesség, bár nem írtad volt-e benne végáttétel csere !
(#) Ricsi89 válasza Tonybacsi hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Gyári végáttétel. Nem is tudom hogy jöhetett ennyi ki, sosem mentem ennyit vele. 70-es tempó bőven elég nekem lakott területen kívül. Lehet volt némi hátszél is. Végül is sikerült megelőzni a betonkeverőt.
(#) Tonybacsi válasza 1984white hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Lenne még egy gyors tippem!

Mivel, írtad a levegőcsavar teljes betekerése után javult a helyzet (ezzel dúsítottad a keveréket, azaz elzártad az üresjárati levegő útját), érdemes lenne egy "teljes gázas" próba után megnézni a gyertyaképet (valószínű fehéres a színe, nem őzbarna). És ha már itt tartunk, a gyertya hőértékét, állapotát is jó lenne tudni. Főfúvókát vedd ki nézd meg mi van ráírva (méret).
(#) Tonybacsi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Szegény mociii !

Még jó hogy nem jártál úgy mint Talma...Ő is szegény.
(#) 1984white válasza Tonybacsi hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

A gyertya új és NGK belevaló típus. Service manual-ból találtam ki a típusát. Az eredeti gyertya nagyon kormos és koszos is volt, ergó sokat kapott üzemanyagból. (ennek a jeleit mutatta)
Egyelőre így hagyom most, mert a 65km/h már elég jó számomra. A gyertya csere és a karbi beállítás megtörtént és most a felső határon már nem fulladozik a motor mint eddig.
Köszönöm a tippeket, nagyon hasznosak voltak!!
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2013
(#) Ricsi89 válasza 1984white hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Azért majd most is nézz rá 10-20km múlva a gyertyára és a színéből lehet még következtetni, hogy mit kell állítani, mert picit mehetne többet is. Sőt gondolom nálad sem mindegy, hogy mennyi a fogyasztás.
(#) 1984white válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Valóban a fogyasztás kicsit sok. A karbiról ha leveszem a légszűrőt akkor kifelé is fúj üzemanyag-permetet. Ez amúgy mennyire normális?
(#) Ricsi89 válasza 1984white hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Nem éppen normális. Szerintem még mindig sok üzemanyagot kap, ezért sem megy rendesen és ez lehet az oka a nagy fogyasztásnak. Ezért kell megnézni a gyertya mit mutat egy kb 10km-es út után. A karbit pedig vedd le és nézd meg a főfúvóka méretét.
(#) 1984white válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 13, 2013 /

Okés, Köszönöm! Délután megyek vele és megnézem.
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2013
Következő: »»   14 / 14
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2013. Jún, 20. Csü
10:02:36
Jelenleg 354 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu