Megpróbáltam. Sajnos nem oldotta meg ez a kombináció. De igazán nekem nincs is konkrétan ilyen gomb, vagy csak nem ismerem fel. Van egy csésze, meg két csésze, utána valamilyen két csészés kép van nyillal, aztán már csak a kávémnnyiség gomb van a felső sorban.Legalul egy gomb van az a Long. Mellékelem a képet.
Most néztem vissza neked akartam írni az előző hozzászólásomat.
Ha kinyitva előbb megy el a kidobó akkor a főzőegység alját kihúzva látható a fehér reteszelő, azt vizsgáld meg.
A hozzászólásoknál nekem is ajánlották. Sőtt leírták mikor kell a kattanást hallani.
Üdv. M.
Ez nem az. Ez ESAM04.320. De azt gondoltam, hogy mint a legtöbb nem digitkijelzős modelljüknél az egyik leírása nagyrészben használható a többire is, itt is így lesz.
Ez a gép Ausztriából való, és német nyelv van beállítva rajta, de az elég kacifántos megnevezéseket ír ki. Jobb lenne ha mondjuk angolra tudnám váltani.
Gondoltam,de vettem az adást?
Igen ez volt a másik verzio,este megnézem
A menügomb megnyom,nyilakkal lépkedsz megkeresed a language settinget,ha ezen belül nincs magyar akkor nem tudsz mit tenni.
Helló! Már kb hússzor nekiálltam ennek a menünek, de nem sikerült. Most elsőre meglett! Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Csü, 21:10
Nincsmit
A hozzászólás módosítva: Pé, 8:20
A főzőegység gondod megoldódott? Ha kell én tudok adni egy használt, de hibátlan darabot.
Köszönöm!Egyelőre tömités cserével megoldodott,de ha elöjön ujra lehet igényt tartok ŕá.
És melyik tömítést kellett cserélned?
Üdv. M.