Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Köszönöm, nincs több
Ezeket majd mókásan fel fogom használni én is! Miért nem dobok ki soha semmitMesedélután: vettem egy '70-es évekbeli kazettás magnót, aminek kellett picike törődés, leginkább mert egy korábbi mekkmester egy-két részét nem jól rakta össze. Az egyetlen ténylegesen hibás alkatrésznek a felvételt visszajelző LED bizonyult. Ideiglenesen próbából lecseréltem újra, de eleve tudtam, hogy nem lesz végleges, mert hát az akkori LED-ek éppen csak kibocsájtottak valami fonnyadt fényt, ahhoz képest a fiókból előkerült filléres modern LED bántóan fényes. Az előtét-ellenállást sem tudom lecserélni nagyobbra, mert annak az áramkörét meg elbonyolították, nem is részletezném. Szóval kicsit félretettem a problémát, hogy honnan lesz kellően halvány LED a magnóhoz.Aztán pakolászok tegnap valami más miatt, amikor kezembe akad egy kupac bontott LED, köztük két piros, amik valami '80-as évek végi borzalmas kisipari autóriasztóhoz tartoztak (a műszerfalon villogtak, ha be volt kapcsolva a riasztó). Rápróbálok gombelemmel, hát pont olyan fonnyadt fénye van, mint a magnóban lévőnek. Na ezért vannak tele a dobozaim, fiókjaim "jó lesz ez még valamire" besorolású alkatrészekkel és félholt elektronikákkal. A hozzászólás módosítva: Vas, 13:05
Meg tudom érteni, bármi jól jöhet bármikor bármihez is, csak mindig a hely a fő limitáló tényező a tárolásukhoz.
Nekem kb 15 éve tele volt a padlás bontott-bontanivaló nyákokkal . Egy nagytakarítás alkalmával 4 utánfutó cuccot vittem ki a szeméttelepre , de az utolsó fuvarnál megláttam hogy a haverom is kivitte a saját cuccát ezért abból összeválogattam egy futóra való alkatrészt ... Hazaértem kérdi az asszony : Bezárt a szeméttelep ? A válaszom : nem ez másik cuccos sokkal jobb mint amit kivittem ..... Kb még 5 évet porosodott a sok kincs a padláson mire végre kikerült a telepre ....
A hozzászólás módosítva: Hé, 16:20
Ehhez csatlakozva, hajdanán a néhai öreg kollégám mesélte...
Már jó pár éve csesztetett az asszonykám, hogy mért porosodik egy cuccom a kisszobába. Hát kerülve a további szóváltásokat kidobtam. Nem telt bele két hét mikor is jól jött volna valamihez... No de olyan is van, amit egy másik ismerősöm említett... Most adódott, ami fiatal korunkba nagy szám lett volna... Most meg már nem tudom kihasználni hiába van a tulajdonomban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ezeket majd mókásan fel fogom használni én is!