Sziasztok! Van egy PHILIPS RT830 távirányítóm. (voice commander) Ha lenne valakinek egy user manualja nagyon megköszönném. De bármilyen információt megköszönök! Egy pár gonbot már sikerült megtanítani, de a hanggal nem boldogulok!
Szia!
Köszönöm a kódokat!Most már csak abban kérek segítséget,hogy ezt hogyan tudom beállítani?A tvén csak a ki-be kapcsoló gomb van,a program váltó és a hang. Bővebben: Link ez lenne a távirányító
Akkor vagy most én vagyok a hülye,de ez nem használati utasítás hanem vélemények de abban is csak átlagokat ír,hogy hányan szavaztak stb.
Én próbáltam azt is,hogy mielőtt beírtam volna egy kódot,előtte nyomtam meg a ,,sat,, gombot de semmi.Ezt kipróbáltam minden kóddal.(egyébként meg egyáltalán nem értek hozzá)
Amennyiben kódkereső módban nem találja az URC-22 a tv-d kikapcsoló impulzusát, akkor vegyél inkább Lidl-ben Silvercrest kód+márkakeresős, tanítható lcd.s távot, mert az visz mindent.
Nem felejti a kódot sem.
üdv.
Valakinek ötlete a (#1142647)-re? Melyik univ távirányító ismerheti ezt a típust?
Nincs a neten valahol egy gyűjtemény a gyári távirányítók által kiadott 101011 kódsorozatokról, vagy csak ehhez nem tud senki?
Az "A" tipusú Pinnacle-t már visszafejtettem, de ebből nem következik a "B" típusú.
Vannak jumper átkötések a távirányító panelján, de egyik kombináció sem bírja működésre a készüléket.
Sziasztok! Van egy PHILIPS RT830 távirányítóm. (voice commander) Ha lenne valakinek egy user manualja nagyon megköszönném. De bármilyen információt megköszönök! Egy pár gonbot már sikerült megtanítani, de a hanggal nem boldogulok!
Sziasztok!
Nekem egy Lazer 688289/FYT-RC8 típusú távrángatóm van és nem találok a KEYMAT KECR 1451 nevű tv-m hez kódot... Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!!!
Sziasztok! most vettem egy "hansspree t372" tv-t és kaptam hozzá egy Thomson Roc 4228 as típusú uni távkapcsolót a kódlistát megtaláltam de nincs benne ilyen tv nem tud esetleg valaki valami alternatív kódot vagy megoldás ideiglenesen amig nem veszek másik kapcsit hozzá ?
Szia! Ha mindössze négy oldallal visszalapozol, megtaláltad volna az én megoldásomat - talán segít:
Idézet: „.. Nyerőnek a Comgenius távirányító tűnt, de eltartott egy ideig, amíg megtaláltam a kódot. Tehát a nyertes: Swisstec RC00115P COM 20543 - Tadaaaa működik.”
Sziasztok!Orion dvd-lejátszómhoz vettem egy Chunghop RM-68E típusú univerzális távirányítót,de sajnos ehhez a márkához nincs kód a listán!Próbáltam már sok kódot,de egyik sem jó hozzá!Lehet,hogy másik távirányítót kéne szereznem?Ha tudtok segítsetek,mert már kifogytam az ötletekből!előre is köszönöm!Sziasztok!
Mielőtt megveszed, előtte érdemes átolvasni, melyik készülékhez van kódja. Találomra/kinézetre nem szabad ilyet venni. Szép kínai neve van a távinak Valószínű, másikat kell venned.
Sziasztok! Segítséget kérek, van egy RM-36E+ távirányítóm, orion vagy watson tévéhez szeretnék kódokat, és hogy hogyan kell programozni, mert a papíjait nem találom. Eddig a watsonhoz jó volt.
Nagyon köszönöm
Szia!
Orion kódok...006,013,024,039,040,041,043,070,071,082,085,087,098,100,107,
109,110,112,113,127,138,139,141,142,153,154,155.
Beállítás automatán... Turn on TV ...set up + power > indicator on > release two keys > press power > volume mark > press "set" key to make confinmation > cheek other function > ok > peress "set" key to save > indicator off.
Manuálisan...Turn on TV > set up+power > indicator on > release two keys > press vol+or vol- > volume changes > yes > press set > indicator off > chek other function.
Üdv.: moele
Szia Most néztem vissza ez biztos Swisstec márkájú kapcsoló mert nem találtam kicsit hülye vagyok ehhez a témakörhöz de már egy hete kapcsolót illetve kódokat vadászok Hansprre tv-hez
Mit szeretnél pontosan? Én A Sininél vettem Comgenius programozó készletet és programozható - nem tanítható - távirányítókat. Nekem tökéletesen megy a Hansspree 37"-essel. Egy ilyen távirányító 3-6000Ft körül van csicsától függően. Megkockáztatom jobb mint az eredeti. Eddig 3 különböző TV-hez programoztam fel - tény, hogy a kódokat nem volt könnyű végigpróbálgatni, de hibátlanul megy mindegyik.