Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 24. Csü
2:39:46
  Jelenleg 85 fő olvassa az oldalt
Fórum » Pontra menő témák » Ablakfelhúzó modul autóba »
Ablakfelhúzó modul autóba  
Témaindító: mugencivic typeR, idő: Máj 14, 2008
Témakörök
Speciális » Egyéb
Lapozás Méret:     5 / 5
(#1100899) Inhouse válasza white_ful hozzászólására (#1100757) Válasz • Nov 15, 2011
Idézet:
„Egyszerre mozgatásnál nagy az áram felvétel, télen az aksi ennek nem örülne”
És mi a francnak lenne télen letekerve az összes ablak? Bocs...egyébként jó megoldás az egymás utáni felhúzás.

Üdv
Inhouse

(#1101034) white_ful Válasz • Nov 15, 2011
rossz példa volt, lényeg, hogy amikor 4 abalak emelő motor indul ott előfordulhat 50 60-is pláne amikor a végállásba ér, ezért jobb ha egymás után megy fel...

Maradnék az eredeti kérdésemnél, miként lehet az általam leírt feltételeket realizálni, tud valaki erre valamilyen kapcsolást?

(#1101041) köbzoli válasza white_ful hozzászólására (#1101034) Válasz • Nov 15, 2011
Szerintem ez csak úgy menne, ha mind a négy motornak külön menne a táp a modultól .
Ez az egyik feltétele, a másikat egyszerű egy 8 lábúval, vagy négy komparátorral figyelni, ha felment az első, jöhet a második és így tovább .
Számomra ez annyira bonyolítaná az áramkört, hogy ott egye a fene, ha egyszerre leengedtem mindet, úgy kell nekem .

(#1101051) white_ful Válasz • Nov 15, 2011
Mint mondtam kiegészítő kapcsolásról lenne szó, csak annyira lenne szükségem amit leírtam, a motorokat figyeli más, helyzetüket megint más, stb...

A relék nálam nem motorokat fogják kapcsolni!!! Az ablakos példát is csak azért írtam h érthető legyen az időzítés, de így is mondhattam volna:

Kellene egy olyan kapcsolás ami ha egymás után kap 3 +12V-os impulzust akkor ezt a ciklust kezdi el:

Felvillan egy LED 0,5s időre
1sec múlva

világít egy led 15sec-re
utána
világít 15sec-re
utána
világít 15sec-re
ciklus vége

Nekem csak egy ilyen kapcsolás kellene. (és akkor felejtsük el a elektromos ablakot)

Következő     5 / 5
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu