Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autó TV antenna BMW
 
Témaindító: scampi, idő: Jún 8, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) scampi hozzászólása Jún 8, 2008 /
 
Sziasztok!

Már többször is megfigyeltem, hogy a BMW k ben - éppen egy ilyenben jutott eszembe - a TV kimagaslóan jól működik. Volt szerencsém már több autós tv t kipróbálni de ezek mind elmaradtak a BMW mögött. Ez köszönhető valószínüleg az antennának erősítőjének vevőnek. Nos tud e valaki többet róla, miért ilyen jó? Érdekelne még hogy szélvédőre ragasztható kivitelben, hogyan tudnék antennát tervezni - tv -.

Üdv
(#) mlhe_vr hozzászólása Jún 8, 2008 /
 
Autóban Tv-z ni nagyon nagy szívás, főleg menet közben, majd ha végre beindúl teljes gőzzel a DVB-t, akkor lehet rá esély, bár ahogy a magyarokat ismerem, ezt is el fogják szórni. Pedig hazánknak kimagassló műszaki elméi vannak!
(#) scampi válasza mlhe_vr hozzászólására (») Jún 8, 2008 /
 
Ez így igaz. De ebben a Bmw ben kimagaslóan jó volt a vétel. Szívesen megcsinálnám az én tuneremmel is. Hozzá kell tegyem, hogy a 2din es kínai fejegységem - volt - álló helyzetben szinte mindenhol tökéletestől távoli de nézhető képet produkált.
(#) SzaboZE válasza scampi hozzászólására (») Jún 9, 2008 /
 
Szia scampi!

Nem elég a jó vételhez egy jó antenna. A BMW gyári tunere is sokkal jobb érzékenységű és zavarszűrő képességű mint ezek az 1-2 dines vackok. Nem véletlenül kerül egy "igazi" TV tuner külön 30-40 ezerbe. Egy aktív erősítős antenna sokat segít a dolgon, de a a zavarokat is erősíti. Nekem is 1 dines fejegységem van, de menet közben TV-zni halott dolog. Állóhelyzetben tűrhető a kép, mindez erősítős antennával.
(#) scampi válasza SzaboZE hozzászólására (») Jún 10, 2008 /
 
Igazából sorolom hogy mi lenne a tervem

a gyári autós tv antennákhoz adott 1mm es kábel kuka
talán meg lehetne csinálni a jobb - pl bmw - antennáját biztos van oka hogy nem 3 db teleszkópos rúd áll ki a szélvédőből
egy jó "közösségi" hirschmann erősítő

alapból ezzel már szerintem lehetne találni néhány decibelt elfekvőben )

azért gondolom mert ahhoz képest a 2dines nem volt olyan rossz de az előbb említett okok miatt borzalmas veszteséggel dolgozhatott. Ja és a 3,5mm es mono jack ot nem is említem egy jó csatin van kb 1db veszteség akkor ezen 15 lehetett ))

üdv
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem