|
|
| Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006 |
|
|
|
|
|
Ez még réz árban is sokat ér... |
|
|
Be vagy raktározva.  |
|
|
Ki vagy te? Színes fémgyűjtő? |
|
|
Ez nekem egy jo ideig jolenne  |
|
|
Hívjatok ezek után nyugodtan Colee-nak! |
|
|
Tegnap megterveztem a panelt, ma sikerült elkészítenem és beültetnem. Nem mondom, hogy a legszebb lett az elrendezés, de funkcionálisan, hogy a próbapanelbe tudjam dugni, tökéletes. Az IC a panel alján ENC28J60, ezzel szerintem minden lényegeset elmondtam.  |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
Jól néz ki ez, te!
Nekem a LED-ek tetszenek a legjobban.  |
|
|
Szintén ENC28J60 - várom, hogy a TME leszállítsa az ATMEGA 328-asokat hozzá és már pöröghetnek is a kis webserverek! 
(A másik képen egy IN-13 -as csövekhez való kivezérlés (vagy bármi más) mérő) |
|
|
|
| Ez saját fejlesztés, vagy után építés? |
|
|
Szia, szabad megkérdezni, hogy honnan lehet IN-13 as csöveket szerezni, és kb. mennyiért? Amúgy szép munka  |
|
|
A kapcsolás ez , a NYÁK terv az saját. Úgyhogy 99% utánépítés, 1% saját... |
|
|
Szia!
Több helyen is van, a legolcsóbbat én itt találtam. (850 ft/db, korrekt, megbízható srác az eladó) |
|
|
| A kivezérlésjelző alapötlete pedig INNEN származik |
|
|
Csak a készlet erejéig, mi? Nemtom mikor fogy el az a sok tízezer darab... |
|
|
Nem semmi egy látvány, ugye? - tervbe van véve, hogy készítek egy URH vevőt EM84-es hangolásjelzővel, fadobozban és hozzá applikálom ezt a kijelzőt... |
|
|
Amikor én vettem, még 38 darab volt. Most, ha jól látom 21. "Sok tízezer"??  |
|
|
| Az egyik kedvenc ukrán webshopomban lehet 250-essével venni, és ilyen pakkból több mint 20 van elérhető (ez több mint 5000db, és csak az egyik bolt...) |
|
|
| Egy elérhetőséget ha adnál, megköszönném. |
|
|
Már meg is rendeltem, köszi  |
|
|
Nagyon szívesen! (Nem is értem, miért nem ukrán webshopból rendeltél 250 darabot... ) |
|
|
Gyönyörű!!!!!! Azt hiszem, egy ilyet készítek, ha olcsón sikerül beszereznem pár tucat csövet!  |
|
|
Üdv!
Csináltam egy ilyet. Bár a progi még nincs teljesen kész.
procc: AT90CAN128@16MHz
ledmeghajtó: 3 x TLC5947
2x24 RGB led a két oldal külön is vezérelhető.
a tápot egy LTC3440 szolgáltatja.
3 db AA elemről max 200 mA-t eszik, ha mindkét oldal 100%-os kitöltéssel fehéren világít.
USB: TUSB3410
Bootloaderrel frissíthető a firmware és a szabad flashbe saját képeket lehet tölteni.
Sajnos csak palettás színt tud használni, mert a framebuffer nem férne el a 4 kB ramban. (esetleg ha valakinek van jó ötlete az ne tartsa magában )
A flashbe töltött képek sima 8bites színpalettás 128x24-es bmp képek. |
|
|
|
Húúú apám, ez nagyon komoly project! Gratula Ez még egy új örület is lehetne a mai modern társadalomba! |
|
|
Nem gyenge!
Ne lepődj meg, ha egy két hummer tulaj megkeres, hogy csinálj ilyet a felnijére, a lényeg, hogy vizálló legyen |
|
|
Szerintem nagyon kafa!
Egyszer én is akarok valami hasonlót a cangámra építeni, megérdemelné, annyira komoly. 
Városlátogató tempóhoz tök ideális ez a kütyü. Biztos rendesen megnéznék a turisták...  |
|
|
Ez nagyon ott van! |
|
|
Vagy inkább jég-álló?  |
|
|