Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 24. Csü
3:14:44
  Jelenleg 62 fő olvassa az oldalt
Fórum » Beszélgetős témák » Fejlesztési ötletek »
Fejlesztési ötletek  
Témaindító: Topi, idő: Jan 30, 2006
Lapozás Méret:     2 / 237     
(#10403) Topi válasza st3 hozzászólására (#10396) Válasz • Feb 2, 2006
Nem véletlenszerűen dob ki, hanem fél óra múlva. Biztonsági okokból van ez így, hogy nehogy valaki a nevedben "rosszat" tegyen, ha te otthagyod a gépet. Pl netcafeban nézed az oldalt, és nem jelentkezel ki... Akkor úgy marad bejelentkezve, és akkor bárki írhat a nevedben! Ha otthoni gépen vagy, akkor célszerű bekapcsolni az automatikus bejelentkezést!

(#10406) st3 válasza Topi hozzászólására (#10403) Válasz • Feb 2, 2006
ha így működne OK lenne, de sajnos véletlenszerűen dob ki, fél óra alatt akár 4x-5x is. Megpróbálom az automatikus bejelentkezést-majd meglátjuk.

Köszi

st

(#10470) voodooo válasza st3 hozzászólására (#10406) Válasz • Feb 2, 2006
elviekben nagyon jó ötlet a tématizálás, de gyakorlatilag nem fogod tudni úgy szegmentálni a "hobbielektronikát" hogy valaki a következő pillanatban ne nyisson egy olyan topicat ami pont 2 szegmenst is érint, vagy pont a 2 között lóg...
a kevesebb itt it több, szal max az működhetne hogy 3-5 Nagy szegmenst választai, akkor talán kevesebb lenne a félrekeresés..
pl egy "gyakorlati" (hogyis fogalmazak önnek)... amiben pl az összes nyák gyártás benne lenne, meg a páka-márkák megbeszélése ilyesmi... itt bizotas senki sem keresné az erősítő kapcsrajzot...
hát ezek jutottak eszembe.

Ha kell még modi,almodi, vagy al-almodi esetleg al-al-almodi, akkor állok rendelkezésedre Topi!
(most semmi dolgom nincs...)

(#10480) dbase válasza voodooo hozzászólására (#10470) Válasz • Feb 2, 2006
Mindenki nevére kattintva előjönnek adatai.
Az lenne a kérdésem merre lehet a saját nevet beírni mert hogy a beállításokban nem találtam iet.
Köszi

(#10484) zaik válasza dbase hozzászólására (#10480) Válasz • Feb 2, 2006
szósz Topinak, ő változtat. emil címmel is így van.

(#10506) Topi válasza dbase hozzászólására (#10480) Válasz • Feb 2, 2006
Regisztrációkor kellett megadni.. Azért nicns a módosításbna, mert nem szokott egyik napról a másikra megváltozni az ember neve... De szólsz és javítom...

(#10634) zaik válasza Topi hozzászólására (#10506) Válasz • Feb 3, 2006
WOWS, Topi. nyú dizájn, veri nyú kover. dat iz fantasztik!

(#10635) Topi válasza zaik hozzászólására (#10634) Válasz • Feb 3, 2006
Készülődünk a verseny arculatához... ;)

(#10661) voodooo válasza Topi hozzászólására (#10635) Válasz • Feb 4, 2006
zsér az új logo!!!

(#10662) Frankye válasza voodooo hozzászólására (#10661) Válasz • Feb 4, 2006
Nagyon ACE!!!!!!

(#10916) voodooo válasza Frankye hozzászólására (#10662) Válasz • Feb 5, 2006
egy fejelsztési ötlet...
lehetne egy olyan extra a regisztrált felhasználóknak, hogy azok a témák amikbe írtak valahogy ki legyen emelve a listából.
nemtudom mennyire életképes a felvi.hu fórumának ötlete hogy bejelentkezés után, egy kis listában felsorolja a rendszer a témákat, amiben volt az ürgének hozzászólása, és azt hogy van-e a legutóbbi bejelentkezés óta újabb hozzászólás.
talán nem jó ötlet hogy minden érintett téma megjelenjen a listában, inkébb egy "recent" lista kéne, így a lezárt, kihalt topicok nem foglalnák a helyet.

mégegy, de ez inkább utópisztikus.
szal látom hogy a súly eloltódik a fórumok fele, ami nemcsoda, higy egy ember nem tud versenyezni napi párszáz felhsználóval. tehát az okosság a fórumokban maradt. ki kéne bányászni. de ez kb gyilkos feladat pár embernek.
viszot egy topicot a gazdája többnyire nagyon jól ismer, kivéve talán a gigantikus topicokat többszáz hozzászólással.
tehát. kéne üzenni a (lezárult) topikok gazdáinak hogy foglalják össze az okosságot, ha idejük engedi, írják meg, és ez legyen az archívum. pl ha valaki egy bizonyos kütyüt szeretett volna megépíteni, és segítségett kapott, akkor valszeg azt meg is építette, szépen leírhatja hogy-smint van. ha meg nemtudta megépíteni mert pl azt a választ szűrte le a sok hozzászólásból hogy "vedd meg a boltban" akkor egro nemsok haszna van ezt a topicot megtartani.

na ez télleg kicst utópisztikus...
de az elv nemrossz.

(#10921) Frankye válasza voodooo hozzászólására (#10916) Válasz • Feb 6, 2006
Valóban nem rossz ez az elv. Tény, hogy rengeteg olyan topic van, ami mára már elhunyt. Viszont teli van fontos tudnivalókkal, ergo nem kellene törölni. Tehát jó volna egy efféle "arhívum"-ot összeállítani, és az olyan, egyébként jóleső üzeneteket, mint, hogy "thx", kigyomlálva belőle, eltenni az "utókor" számára. Nem tudom, van-e valaki, aki ezt felvállalná, mert a témaindítók - szvsz - nem mind lelhteőek fel.
(Tapasztalatból mondom: Van olyan felhasználó, aki regizik, felteszi a kérdést, majd ila berek, eltűnik a balfenéken. Aztán van olyan, aki felteszi a kérdést, megvárja a válaszokat, majd - miután megkapta az őt érdeklő válaszokat - úgy tesz, mint előbbi. A harmadik fajta tag be-bekukkant, néha +szólal, de inkább csak olvasgat. És végül a rendszeres látogató, aki jön, olvas, hozzászól, stb. Az első kettőt rendszerint rövidebb-hosszabb időközönként törölni is szoktuk, ha nem aktiválja magát egy figyelmeztető mél után.)
Azt viszont nem tudom, mennyiben segít, ha látod, mihez szóltál hozzá utoljára. Szvsz többet segít, ha azt látod, mik az új témák, könnyebben döntöd el, mit akarsz elolvasni, mi érdekel...
De a felvetés jó! (Szerintem. Gumicsirke. )

(#10930) Topi válasza Frankye hozzászólására (#10921) Válasz • Feb 6, 2006
Az archívum tényleg jó ötlet... És ha valamelyik téma archívumba került, akkor semelyik aktív listában ne jelenjen meg, csak egy külön fülön? (Archív témák...)

(#10932) Frankye válasza Topi hozzászólására (#10930) Válasz • Feb 6, 2006
Aha, erre gondoltam!

(#10944) válasza Topi hozzászólására (#9971) Válasz • Feb 6, 2006
Hello Mindenki

Elég rég nem jártam erre.Elég sok a melo A következőt gondoltam ki :

7 tengelyes CNC gép fúráshoz maráshoz gravirozáshoz nos mit szoltok hozzá ?Ez elég jó fejlesztési ötlet Várom a megvalósitáshoz a gondolatokat By Johannes

(#10953) voodooo válasza Topi hozzászólására (#10930) Válasz • Feb 6, 2006
úgy gondoltam ( még mindig csak elméletben) hogy kimenne a témaindítóknak egy kedves levél hogy ha akarnak segiteni blabla, irják meg, ilyesmi...
és persze lehet hogy a fele nem írna vissza, de ez nem baj legalább ellenőrizhető mennyiségű cucc jönne vissza.
amúgy én úgy gondoltam hogy ez az egész a 2cikkek" oldalára billentené a mérleget, de hogy konkrétan egy jól összeszedett, írást várjunk el a kedves usertől lehet hogy végképp sok.

a "recent topics" elég jól működik más fórumokon, én szeretem, mert csak bejelentkezek, és látom hogy van e mozgás ott ahova énis írtam (tehát vaszeg érdekel is.)
emellett persze alap hogy "látod mik a friss témák".

(#10971) Frankye válasza  hozzászólására (#10944) Válasz • Feb 6, 2006
Hi Johannes!

Asszem kicsit mellé nyúltál, EZ a Fejlesztési 5letek nem AZ a Fejlesztési 5letek...
Vagy csak viccnek szántad?

(#10986) Topi válasza  hozzászólására (#10944) Válasz • Feb 6, 2006
Ez nem olyan fejlesztés

(#11016) Frankye válasza Topi hozzászólására (#10986) Válasz • Feb 7, 2006
Volna még 1 5letem:
Engem legalábbis bosszant, hogy egy sokoldalas téma esetén előszörre mindig az első oldal jön be. Nem tudom, mennyire kivitelezhető, de ha + lehetne oldani, sztem szuper lenne, ha lenne lehetőség az utolsó oldalra ugrani egyből. De ez már tényleg csak amolyan cseresznye a tortán lévő hab tetejébe...

(#11017) st3 válasza Frankye hozzászólására (#11016) Válasz • Feb 7, 2006
Szia Frankye!
Ezt már Topi megoldotta. Beállítod az adott témát idő szerint csökkenőre és attól kezdve úgy jelenik meg Nálad.

(#11024) Frankye válasza st3 hozzászólására (#11017) Válasz • Feb 7, 2006
Köszi! Csak egy "kicsit" vagyok
Bocsi, nem szóltam semmit, azt is halkan...

(#11032) válasza Frankye hozzászólására (#10971) Válasz • Feb 7, 2006
Helló Frenkye

Nem én biza nem viccelődöm

By Johannes

(#11039) Frankye válasza  hozzászólására (#11032) Válasz • Feb 7, 2006
Nos akkor viszont nézz körbe, mert ez a topic NEM az a topic... Ahogy Tpoi is válaszolta.

(#11047) Topi válasza Frankye hozzászólására (#11039) Válasz • Feb 7, 2006
Nah megvan az archívum... Mostmár nem zavarnak az elhagyatott témák!
Jah, és haír valaki egy archív témában, akkor újra feléled a topic...

(#11068) zolee válasza Topi hozzászólására (#11047) Válasz • Feb 7, 2006
Szerintem a linkekre tedd vissza az aláhúzást Topi!

Így nagyon elvesznek. Szerintem nem jó így, olyan mint a normál szöveg.

(#11106) szabi83 válasza zolee hozzászólására (#11068) Válasz • Feb 7, 2006
így van !!
Topi

(#11137) Frankye válasza Topi hozzászólására (#11047) Válasz • Feb 8, 2006
Köszi szépen! Szuper , már el is kezdtem használni!

(#15889) szabi83 válasza Frankye hozzászólására (#11137) Válasz • Márc 21, 2006
hova lett a "moderátor: xy" ??

(#15901) Topi válasza szabi83 hozzászólására (#15889) Válasz • Márc 21, 2006
A sarokban a [pic]Bővebben: Link[/pic] ikonra kattintva, tud az illető szólni egy épp online moderátornak...

(#15902) szabi83 válasza Topi hozzászólására (#15901) Válasz • Márc 21, 2006
+van láttom

Következő     2 / 237     
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu