Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Immobiliser
 
Témaindító: Toomix, idő: Júl 20, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   8 / 8
(#) huzinaakos2 hozzászólása Aug 18, 2018 /
 
Köszönöm
(#) tete01 hozzászólása Aug 31, 2018 /
 
Sziasztok...segítség kellene, egy 2004-es fiat stilo 1,9jtd nem indul, csak teker az önindító! A műszerfalon a lakat az autóval visszajelző világít. Minden működik az üzaszivattyú pl. nem. Motorkód:192cxe1a 14c
(#) operable hozzászólása Szept 28, 2018 /
 
Sziasztok! Egy kis segitséget kérnék...
Adott egy opel frontera 2.0 benzin. Immobilizeres. Az auto az utobbi idoben elkezdte, hogy nem indult el. Ac megy szikra nincs. Ilyenkor kivagta a hatso ablaktorlo biztositekot. Csere... majd indult. Ezt neha egynap tobbszor is, minden leallitas utan. Belenyultak már az immoba mert az ac relének bevan már huzva külön egy pozitiv valamint biztositteknal es motorvezerlonel elcsipve a kabelek. A hatso ablaktorlo biztositekhoz jon egy kapcsolt pozitiv a gyujtaskapcsolorol es bele megy az immo vezerlobe. Legjobb lenne kiiktatni az egeszet. Vajon gyári lehet az immo? Comjuteréből kell kiütni, hogy ne tiltsa a gyujtast? Vagy egy hozzaerto anelkul is megtudja vajon csinalni? Hátha talalkozott mar valaki ehhez hasonloval.
(#) tete01 hozzászólása Nov 19, 2018 /
 
Fiatszervíz megoldotta...
(#) Inhouse válasza tete01 hozzászólására (») Nov 19, 2018 /
 
Ha már...akkor le is írhatod, hogy mi volt vele.
(#) tete01 válasza Inhouse hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
A kulccsal volt valami, 52 ezer magyar forintba került, viszont kódkártyát is kaptam hozzá. Egyébként kódkártyát ingyenesen lehet igényelni márkaszervizben.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2018
(#) Inhouse válasza tete01 hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
Köszi. Nem tudom, hogy a Fiat-nál hogy megy, de francia vonalon vannak lehetőségek...Érdemes elolvasni, mielőtt egy rakat pénzt kifizet az ember a márkaszervíznek, ahol leginkább csak komplett cserét tudnak csinálni jó drágán.
(#) ronika2007 hozzászólása Szept 8, 2020 /
 
Sziasztok! Adott renault Megan 1 cupe 96 benzin ! Több alkalommal nem volt hajlandó indulni! Most ott tartok, hogy nem indúl, gyorsan villog az immo led a műszerfalon! 2db kulcsom van de egyikkel sem hajlandó elindulni! Hogyan tudnám kiiktatni vagy esetleg működésrebírni?
(#) KBal76 hozzászólása Márc 10, 2022 /
 
Sziasztok!
Tanácsra, esetleg szakértőre lenne szükségem. Engem is megkértek, a kocsi Debrecenben van, én meg Bp., tehát nem tudok személyesen semmit megnézni. Egy Suzuki Liana 2002-es 1.6-os a beteg, aminek az egyetlen kulcsa csak véletlenszerűen indítja a kocsit. Amikor nem indul akkor két "sárga lakat" villog a mûszerfalon, indítózzák, és néha elindul. Már több hete áll a szervizben, nem tudják megoldani (szervizes nem akar "készletet" venni, bármit is jelentsen az). Ottani Suzuki szerviz még nem látott ilyent (?). Állítólag van egy másik kulcsa ami meg semmibe nem megy bele fizikailag, de nyitja az ajtókat a távirányítója (én ezt sem értem).
Van erre valami tipp, hova forduljon, hogy lehet ezt kiiktatni, kiprogramozni?
(#) Inhouse válasza KBal76 hozzászólására (») Márc 10, 2022 /
 
Ha francia módszerrel csinálják a Ladáknál, akkor lehet törött forrasztás a távirányítóban. Ha NYÁK-on van az immo tekercsantennája, az szokott elválni, mint pl. a Renault-nál.
Következő: »»   8 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem