Sziasztok?
Segítségetekre lenne szükségem.Van egy T23 Laptopom,és úgy veszem észre rajta ,hogy nem tölti az aksit.Hálózati töltőről működik a laptop csak nem tölt.
Ha a hálózati töltő 16V ot ad ki magábol annak meg kellene jelennie az aksi ( + , - ) oldalon is?Itt viszont nem jelenik meg a 16V.Mit tegyek ebben az esetben?
Hali!
Ha garis vidd vissza! Ha nem akkor szedd szét és nézd meg h jók e az érintkezések! Ha nincs velük semmi gond akkor új aksi!
Vettem bele új aksit. Azt feltöltöttem utánna hagytam lemerülni kikapcsolásig. Ez után újra kellet volna tölteni és innentől nem működik a töltés.
Akkor fogalmam sincs

De ha nem meríted le teljesen akkor tölti?
Hali!
Ez a legnagyobb bajom hogy azóta nem tölti az aksit.Megmértem aksi nélkűl a csatlakozónál hálózaton van a gép és a ( + , - ) között 1,5V lehet csak mérni terheletlenűl.És ez az amit nem értek.Van 5 kivezetés az aku csatinál a testhez viszonyitva a 3 lábon testtől számítva mérek 3,5V feszültséget viszont ami fel van tüntetve az aku házon + felirat annál a kapocsnál csak 1,5V.Mérek . Terhelten ha viszateszem az akut akkor viszont a testtól számolva 1,5V, 3,5V, 3,5V és a negyedik lábon 9V a feszültség és már bő 6h töltés után sem mocan sehova.