Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » CD lejátszó javítás
 
Témaindító: 021, idő: Júl 27, 2008
Lapozás: OK   16 / 16
(#) drawdog hozzászólása Ápr 8, 2014 /
 
Üdv! Van egy Denon DCD-1015-ös lejátszóm aminek a spindle motorjáról lejött a tányér. Visszatenném, de nem tudom a távolságot. Megtudná mondani nekem valaki?
(#) gars hozzászólása Máj 8, 2014 /
 
Üdv!
Kaptam egy kenwod cd lejàtszòt ajàndékba(hasznàltan) szóval beraktam az autòba és nem kapcsolt be de viszont mikor kicsit megmozgattam az elölapot rajta akkot viszont müködött, az lenne a kérdésem hogy ezzel a problémàval lehet valamit kezdeni vagy kuka? Vàlaszokat elöre is köszönöm
(#) Lázár Péter hozzászólása Jún 1, 2014 /
 
Üdv. Javítok épp egy Marantz SD53-as kazettás decket, és bizony elakadtam. A gond az volt vele, hogy az egyik programfogaskerékről letört fog, de sikerült találni teljesen ugyan olyan belevalót. És rendbe is jött a készülék, viszont tesztelés alatt egyszer csak el kezdett a kijelző vibrálni, a lejátszás is leállt. Végül a kijelző elsötétült és bekapcsoláskor már alig mozdul meg picit a motor. Szépen lassan lefulladt a készülék, nem kap feszültséget szerintem. A trafóval gond nincs, bár mellette találtam egy enyhén pörkölődött ellenállást. Kondihibára gyanakodjak, találkozott e már valaki hasonló hibajelenséggel?
Következő: »»   16 / 16
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2014. Júl, 22. Kedd
23:16:00
Jelenleg 313 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu