Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2010. Szept, 11. Szo
2:00:32
  Jelenleg 70 fő olvassa az oldalt
Fórum » Pontra menő témák » AirSoft Bomba replika »
AirSoft Bomba replika  
Témaindító: Zoszko, idő: Feb 26, 2009
Témakörök
Mikroprocesszorok » ATMEL processzorok
Lapozás Méret: 1 / 1
(#383626) Zoszko Válasz • Feb 26, 2009
Üdv!

Egy AirSoft bombát szeretnék építeni. Aminek fő funkciója az lenne ha egy X jegyű kódot beírunk és egy időt. Akkor a beírt időről elkezdjen visszaszámolni ah ez letelik akkor sípoljon, kapcsoljon egy áramkort vagy valami ilyesmi... De ha menetközben beírjuk újra a kódot akkor egy hatástalanítva üzenettel megállítsa a számlálást...
Találtam a neten 1-et: Link

Erről van videó is : Link

Értelem szerűen ez magyar lenne... akinek van valamilyen 5lete vagy tudna segíteni a AVR Atmega32 programozásával kapcsolatban annak hálás lennék!

Előre is köszi a válaszokat. Zoszko!

(#383631) llaci56 válasza Zoszko hozzászólására (#383626) Válasz • Feb 26, 2009
Van egy két AVR-rel foglalkozó topik, miért nem oda írod? Minden AVR-re külön kell?

(#383634) Zoszko válasza llaci56 hozzászólására (#383631) Válasz • Feb 26, 2009
Mert nem ilyen AVR-ek amúgy ha átláthatatlan hsz. láncot akarnak az adminok majd törlik és warnol-nak...

(#383635) googa válasza Zoszko hozzászólására (#383626) Válasz • Feb 26, 2009
Hát ez gyakorlatilag példaprogramokból és példaprojektekből zokszó nélkül összeollózható. Szerintem nem igényel még egy újabb adag témakifejtést.

Esetleg egy tetszetős ajánlat fejében elgondolkodom rajta privát üzenetben... (vagy ez most olyan nagyképű volt?)

(#383677) Zoszko válasza googa hozzászólására (#383635) Válasz • Feb 26, 2009
Hát... nem tudom hogy az volt-e... elősször elmondod milyen eccerű... utánna mivel tudod hogy nekem kínai belőlem akarsz meggazdagodni...

(#649507) Sanyi88 Válasz • Feb 28, 2010
Egy ilyen engem is érdekelne, és tudom, hogy nem lehet túlsákosan nehéz dolog egy ilyet megépíteni (számláló és megjelenítő áramkör PIC-vel, hatástalanító áramkör, csipogó áramkör), csak én is még kezdő vagyok és nem értek nagyon a PIC programozáshoz sem (plusz nincs PIC programozóm).
Én is nagyon hálás lennék, ha valaki tudna mutatni egy ilyen áramkört, vagy valami hasonlót, amiből ki tudunk indulni.

Következő 1 / 1
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu