Fórum témák
» Több friss téma |
Tudom, ezt linkeltem az előbb...
Ja, tényleg, bocs, meg se néztem, azt hittem az a link az 5532-re szól
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan lehetne beszerezni a mellékelt kapcsoláson szereplő potit kedvező áron?Megakadtam vele mivel a középső lábak pluszba levannak testelve.Ilyennel még nem találkoztam.Valakinek ötlete?Esetleg elhagyható a testelés és sima potival is működne??? Üdv
Sima st. (toló)poti, keresztkeverőként alkalmazva, ezért van testre kötve a csuszka, mert középállásban mindkét csatornát egyenlő mértékben engedi át, de ha valamelyik irányba elhúzod, akkor le, illetve bekeveri a másikat.
Egyszerűen nem értem.
![]() Elvileg ez a hangszin része.Akkor hogyan kever be más jelet.Régen amit építettem keverőt abban magas és mély hangszin volt.Ha letekertem 0-ra a potit levette az összes magasat, ha max-ra feltekertem akkor csak magas hangot engedett át.De ez a testelős poti nekem magas. És nem tudsz valami forrást a beszerzéséről? Halihó
Csatolom a rajzokat.A 18-ast nem töltöm fel újra.
Szia! A kollégát én irányítottam ide. A LOW és a HIGH szabályzóira vonatkozik a kérdés. Úgy látom a poti egyik vége normál szintű jelet kap, a másik közvetlen egy invertáló bemenetre megy. Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a poti pálya közepének testre kötése nélkülözhetetlen a szabályzó helyes működése szempontjából. A kérdés: ilyen hétlábú csoda milyen forrásból szerezhető be.
Szevasztok, készített valaki innen működő keverőt? Amihez vannak tervek is...
Pont ugyanilyen, szerintem legfeljebb a saját márkaszervizében rendelhető.
Sziasztok.
Kaptam egy Numark DXM-06 keverőpultot ami táphibás volt. Nos szétszedtem és 2db kondi és egy stab IC elszállt benne. Kicseréltem és ugynézki, hogy minden okés. A gyári dugasztápja nincsen meg neki, de volt nekem itthon egy szekunder nélküli kb 100 Wattos trafóm amit semmi másra nemtudtam használni azon kivül, hogy porfogó volt. Meg is tekertem szépen 9V-ra mert annyi kell a keverőnek AC-ben. Pontosabban 9V/1.5A. 0.7mm-es vezetékből tekertem úgy, hogy duplán fogtam a vezetéket. Gondolom ez igy elég csak kibír 1.5A-t. Elég nagy ez a trafó ehhez, de csak egy jóval kisebb van még, de nemtudom, hogy mekkora teljesítményű kellene ami még elég hozzá. A kérdésem az lenne, hogy használhatom így, vagy szerezzek hozzá egy gyári dugasztápot? Igazából a gyárijából is váltó fesz jön ki szóval nagy különbség nincs köztünk. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2013
Szia! Meglehet, de nem inkább a Te igényeidet kéne vázolnod, hogy tudjunk segíteni?
Hello tudna valaki nekem abban segiteni hogy kellene egy keverőhöz kapcsolási rajz 10 bemenet ,omdegyik kulon szabályozható gain master mély magas kozep és 3 egymástól független külön allithatop kimenet előre is köszönöm a válaszokat
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2013
Ilyesmire gondolsz? Itt találtam a téma képei között.
valami ilyesmi kellene csak tobb bemenet meg kimenet kellene es biztosan mukodjon
Közelítsük meg úgy, hogy leírod milyen célra szeretnéd használni.
kisebb rendezvenyeken hangositani meg zenefelvevo studioba
Ha nem kizárólag az építés öröméért készíted, akkor vásárolj egy használt készüléket és rakd rendbe. Az sokkal olcsóbb és megbízhatóbb lesz, az esztétikáról már nem is beszélve
Teljesen egyetértek!
Egy használt Behri 8-12 csatornás keverőt kis hibával már 5-10 ezerért meg lehet venni, és olyant vagy még hasonlót se rak össze házilag senki. Ha csak az anyagigényt nézem beszerzési áron, kétszeresébe van mintha egyet felújít valaki.
Csak amíg kireszelgeti az ember az előlapon a 16 - 20 tolópoti helyét, addigra bele is őszül.
És segítenétek nekem hogy hol találhatok mert nektek van ismertségetek legalábbis én ezt gondolom.
Például ezt az oldalt kísérd figyelemmel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés Frissek 2013. Máj, 24. Pé
18:59:53 Jelenleg 380 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
|

Hírek.xml