|
|
| Kapcsolási rajzot keresek |
|
|
|
| Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Tudtam hogy a megoldás itt van az orrom előtt, de oly régen láttam hogy teljesen elfelejtettem. |
|
|
Sziasztok.
Junoszty 301 lemezjátszónak szeretném megtalálni a kapcsirajzát eddig nem sok sikerrel.Valakinek van ötlete? |
|
|
Még mindig keresem.
Bővebben: Link |
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «
|
|
|
| Keresek Tecnics SA-350L tipusú rádió erősítő kapcsolási rajzát, vagy beültetési rajzát vagy egy belső használható képet a végfok alkatrészeiről. |
|
|
Sziasztok.
Yamaha cr 440-nek a kapcsolási rajzát keresem. Vagy ha valaki tudja milyen stk-van benne nekem az is jó. Mert ami benne van stk azon csak ennyi van:Yamaha IG 02990. Mert ez alapján én semmit nem találtam. Előre is köszönöm.
Üdv:. djpeat |
|
|
Sziasztok!
Olyan kapcsolást keresek ami az 50 Hz-es hálózati feszültséget 60 Hz-re alakítja át. Olyan 1500-2000W-ra.
Már két napja keresgélek a neten de szinte semmi eredmény. Remélem tud valaki segíteni. Elöre is köszönöm! |
|
|
| Ötlet is van, és rajz is kettő......... |
|
|
|
Sziasztok.
Denon DRA-385RD rádiós erősitő kapcsi rajzára lenne szükségem. Kijelző nem megy benne valamiért. DRA-375-höz találtam is de nemtudom mennyire lehetnek egyformák.
Denon DRA-385RD |
|
|
Nagyon szépen köszönöm. Nekem sajnos nem sikerült megtalálnom. |
|
|
Szivesen segítettem, és még egy jó tanács
Orosz készülékek rajzait orosz oldalakon kell keresni, orosz billentyűzetet használj és akkor sikeres leszel. |
|
|
Sziasztok!!
Olyan kapcsolási rajzot keresek egy aránylag pontos hőérzékelőnek az értékeit 1.5 v erősíti (PÉLDA LM35)
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. |
|
|
Sziasztok!
Egy ilyen ledhez keresek meghajtót vagy kapcsolási rajzot. 3db 18650-es akksiról megy/12V/ Hátha van valakinek. a gyári panel átmérője 18mm. Vagy ha valaki tudná, hogy milyen Ic kell bele mert az főtt szét benne, s nem látni a számát! Bővebben: Link
A válaszokat előre is köszönöm! |
|
|
|
Sziasztok!
Van egy Media-Tech MT4155-ös tuner kártyám pc-be, és az van hogy a tuner elszált rajta, van másik tunerem de nem ugyanaz a falyta, viszont be lehet kötni azt is mert az AGC, SDA, SCA, +5V, GND, mindeggyik tunernél megvan csak mindegyiknél más a lábkiosztás! A lényeg az hogy a tuner amit bele szeretnék kötni a kártyába annak megvan a bekötési rajza, viszont annak a tunernek ami a kártyában volt annak nincs! Szóval egy TNF9835-ös tuner lapul a kártyán! Ehez kérnék egy rajzot ha van esetleg valakinek, vagy magához a tuner kártyához!
Elöre is köszönöm! |
|
|
|
Szerintem ez jó lesz Neked |
|
|
|
| Egy síma PWM kell bele 555-el, meg egy smd tranzisztor a végére, kb 1A, és megoldódik minden. Mekkora az átmérője a panelnak? |
|
|
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Kapcsolási rajz kellene egy Behringer GM-108 gitárerősítőhöz,egy egyfajta "modding" miatt(effekthez be és kimenet kellene rá,esetleg izmosabb vég+trafó)
Ha valaki tudna segiteni egy rajzzal,azt megköszönném. |
|
|
Sziasztok!
Olyan Szimpla kapcsolásra lenne szükségem hogy adott egy változtatható fesz. táp és olyat szeretnék hogy 12V-nál világítson egy Led állapot jelző hogy elére a Max. feszülséget! Én Zéner diódára gondoltam erre: Bővebben: Link
Ez megfelelő lesz! Led előtét ellenálásal Gnd.re és a diódát pedig rá a táp ra + Led lábra! Jol gondolom? Javítsatok ki ha nemjol mondom  |
|
|
Sziasztok!
Én egy konkrétan ennek a gitár pedálnak a kapcsolását szeretném megtalálni.
Ezen kívül hasonló minőségű torzítonak a rajzait várom, ami Ecc83/12AX7/6N2P elektroncsövekkel van megoldva.
Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm!
Üdv: Laci |
|
|
| A LED már 1mA-nél is világítani fog, aztán egyre fényesebben. Pontos fesznél határozott jelzést csak valamilyen billenő áramkörrel, komparátorral tudsz elérni. |
|
|
| Üdv mindenkinek! Kaptam az egyik ismerősömtől egy JCB T250-es forrasztóállomást(gyárból selejtezték le). Ennek a rajzára lenne szükségem,mert nem nagyon akar működni.Felhevíti annyira a hegyet,hogy izzik. Előre is köszi a segítséget. |
|
|
| ÜDV:mindenkinek. keresem a következö kapcs rajzát. power inverter 150watt os készülékhez. art.7451.1 eshez. aki tud segitsen. köszönöm |
|
|
| Elítam az állomás tipusát.A helyes tipus JBC T245 |
|
|
Köszi! És valami spéci kapcsolást nem tud valaki adni?  |
|
|
Találtam egy kapcsolást ,ez megfelelő lesz?  |
|
|
|
Ez ugyanúgy lassan kezd majd parázslani 9V környékétől.
Itt egy komparátor áramkör, a 130k-220k osztóval beállítható mV pontossággal a 12V-nál teljes fényerővel induló LED. Tehetsz ide egy 100..330k-s trimmer potit is a beállításhoz, úgy hogy a csúszka legyen a bemenetre kötve. |
|
|
|