Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rádió Tuner Hiba

Témaindító: nehezgep, idő: Aug 22, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   9 / 9
(#) pisti89 válasza pucuka hozzászólására (») Nov 9, 2012 /

Hát igen tudom, de nincs hely a műszerparknak
Antenna nélkül minden mono, kivétel a 101,4MHz-de az ingadozik ugyanúgy
Jelenleg erősítős antennát használok, de erősítő nélküli keretantennával ugyanaz volt a helyzet(függőleges és vízszintes irányítottsággal is)
Holnap körbekérdezek a lakótömbben
Egyébként elég informált vagy, Győrben laksz vagy csak utánanéztél?
Lehet átviszem holnap a tunert a belvárosba, haverokhoz, hátha ott jobb a helyzet
Csak sajnálom kibontani, mert Nakamichi RCA-t használok(csavaros) és elég passzentos, masszív kontaktja van, szinte még az aljzat is mozog mikor kihúzom
Ha a hiba a lakótömbben másnál is megvan akkor bejelentem a hibát
Bár most már én is arra gyanakszom, mert mobiltelefonnal is teszteltem (LG és SE) és ott is megvolt a hibajelenség
(#) matyusz hozzászólása Jan 20, 2013 /

Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mitől nem adhatja ki a jelet egy TA2099-es ic. Ez egy tuner ic lenne egy Tevion hifiben, ami a 19-es lábon "FM OUT" néven futó lábon kiadja a jelet. Az ic környékén lehet a hiba a kimeneti lábain nem ad ki hangot 12-13-as láb, de érintésre búg, tehát vagy az IC-ben vagy körülötte lehet probléma. Ha valaki esetleg tudna segíteni előre is nagyon köszönöm.
(#) Kazu hozzászólása Márc 1, 2013 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne h van egy thomson life cs90-esem és nem találja a rádióállomásokat. Automatán semmit, ha rámegyek egy adóra, akkor nem adja be, csak sistereg, hangerőt sem lehet állítani. Van h 10 újraindítás után bejön egy adó amin épp van, de ha elkezdem hangolni azon marad tehát mindenhol az szól. Szerintem az IC a hibás LA1823 típusú. Ha standby üzemmódba kapcsolom a háttérvilágítást rajta hagyja és a power gomb ledje sem világít. Ha kihúzom a konnektroból és vissza akkor áll csak standbyba és világít a power ledje.. Cd része tökéletesen működik. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2013
(#) crapgame hozzászólása Márc 8, 2013 /

Üdv Mindenkinek.
Van egy kis problémám a tuneremmel, hátha valakinek van ötlete mi is lehet a hiba.
Egy NAD 4150/PROTON AT-200 asról van szó.

Bekapcsolás után, ha nincs rajta az antenna, akkor sistereg, ahogy kell, de amint ráteszem az antennát azonnal elhallgat. Állomáskeresés közben mutatja a jel erősségét, de nem áll meg sehol. A Bartók frekvenciáján max hangerőn nagyon halkan van valamennyi műsor de elenyészőnek tekinthető. A vakerán vettem, az eladó szerint tökéletesen működött, postázással kaptam meg, lehet hogy kapott pár ütést. A burkolatot levéve mindent a helyén találtam.

Előre is köszönöm
C.
Következő: »»   9 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2013. Máj, 19. Vas
23:06:56
Jelenleg 323 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu