Fórum témák
» Több friss téma |
Hát igen tudom, de nincs hely a műszerparknak
![]() Antenna nélkül minden mono, kivétel a 101,4MHz-de az ingadozik ugyanúgy Jelenleg erősítős antennát használok, de erősítő nélküli keretantennával ugyanaz volt a helyzet(függőleges és vízszintes irányítottsággal is) Holnap körbekérdezek a lakótömbben Egyébként elég informált vagy, Győrben laksz vagy csak utánanéztél? Lehet átviszem holnap a tunert a belvárosba, haverokhoz, hátha ott jobb a helyzet Csak sajnálom kibontani, mert Nakamichi RCA-t használok(csavaros) és elég passzentos, masszív kontaktja van, szinte még az aljzat is mozog mikor kihúzom ![]() Ha a hiba a lakótömbben másnál is megvan akkor bejelentem a hibát Bár most már én is arra gyanakszom, mert mobiltelefonnal is teszteltem (LG és SE) és ott is megvolt a hibajelenség
Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mitől nem adhatja ki a jelet egy TA2099-es ic. Ez egy tuner ic lenne egy Tevion hifiben, ami a 19-es lábon "FM OUT" néven futó lábon kiadja a jelet. Az ic környékén lehet a hiba a kimeneti lábain nem ad ki hangot 12-13-as láb, de érintésre búg, tehát vagy az IC-ben vagy körülötte lehet probléma. Ha valaki esetleg tudna segíteni előre is nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van egy thomson life cs90-esem és nem találja a rádióállomásokat. Automatán semmit, ha rámegyek egy adóra, akkor nem adja be, csak sistereg, hangerőt sem lehet állítani. Van h 10 újraindítás után bejön egy adó amin épp van, de ha elkezdem hangolni azon marad tehát mindenhol az szól. Szerintem az IC a hibás LA1823 típusú. Ha standby üzemmódba kapcsolom a háttérvilágítást rajta hagyja és a power gomb ledje sem világít. Ha kihúzom a konnektroból és vissza akkor áll csak standbyba és világít a power ledje.. Cd része tökéletesen működik. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2013
Üdv Mindenkinek.
Van egy kis problémám a tuneremmel, hátha valakinek van ötlete mi is lehet a hiba. Egy NAD 4150/PROTON AT-200 asról van szó. Bekapcsolás után, ha nincs rajta az antenna, akkor sistereg, ahogy kell, de amint ráteszem az antennát azonnal elhallgat. Állomáskeresés közben mutatja a jel erősségét, de nem áll meg sehol. A Bartók frekvenciáján max hangerőn nagyon halkan van valamennyi műsor de elenyészőnek tekinthető. A vakerán vettem, az eladó szerint tökéletesen működött, postázással kaptam meg, lehet hogy kapott pár ütést. A burkolatot levéve mindent a helyén találtam. Előre is köszönöm C. |
Bejelentkezés
Hirdetés Frissek 2013. Máj, 19. Vas
23:06:56 Jelenleg 323 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
|

Hírek.xml