fiuk lányok léci segitséget szeretnék kérni a lomisoktol hoztam egy eternaltipusu usb nélküli fejegységet természetesen a csatlakozoja nékül segitséget szeretnék kérni egy lábkiosztái rajzot valaki tudna e felteni hogy azt a q-va 20 polusú csatit át tudjam kötözni és tesztelhesem a fejecséget esetleg egy magyar nyelvü használati utmutatót is lehetne kérnem köszi killa keszthely esetleg valakinek lenne e elfekvöbe jó árért köszi mégegyszer
hali hali na elviekben sikerült a fejegységet kiprobálnom és aza helyzet hogy valaki tuna segiteni egy lcd kijelzöt hol tudnék bele szerezni nincset kérdeztem priviben de sajnos nem jött válasz valaki mondjonegy infót köszi köszi
Hello! Használtan vettem a készüléket, doboza megvan, csak a magyar használati utasítás nincs. A link ami kint van meghalt. Kérhetném, hogy valaki feltöltse újra, vagy elküldje ide: djnandika@webmail.hu
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok nekem is lenne egy ilyen készülékem de nincs hozzá csatlakozó!valaki nem tudja hol tudok ilyet szerezni?vagy lábkioszása valakinek esetleg jól kiolvasható fénykép?válaszotokat és segítségeteket köszönöm!!! akinek van irjon (roly0111@freemail.hu)
Hello! Használtan vettem a készüléket, doboza megvan, csak a magyar használati utasítás nincs. A link ami kint van meghalt. Kérhetném, hogy valaki feltöltse újra, vagy elküldje ide:gibbonn@freemail.hu
Előre is köszönöm a segítséget.
Helló
Én azon gondolkodtam,hogy a memo kártyát kellene kivezetékelni és arra rátenni egy usb csatit, mert utólagosan szerintem az usb-t bele tenni nem lehet a meghajtó áramkörök hiánya miatt.
én szét kaptam az enyémet és látam a panelun egy forasztás nélköli festet helyet ami ugy néz ki mint a pc alaplapon az usb csati csak nincsenek rajta töskék se semmi szerintem oda be lehetne forasztgatni a kábet csak tudni kéne mit hova mondjuk van 1 plusz magnom nekem le probálom proba cseresznye ha ösze jön valami mindenképpen megosztom bár nem egyszerü szét kapni mert a csati éppen a dvd fészek alatt van
Az nagyon jó lenne mert én azt kergetem már mióta
ha esetleg lenén ój kedves és ha elküldenéd nekem e-mal azt nagyon meg köszönném *
előre is köszönnöm!!