Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » AVR égetők

Témaindító: edison14, idő: Nov 14, 2009
Lapozás: OK   26 / 26
(#) Alex2 válasza TavIR-AVR hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Nem fog eltörni, mert oda van rögzítve a vastag kábel a NYÁK-hoz. Lehet, nem látszik a képen, de teljesen mereven fogja, így egyáltalán nem tud elmozdulni. Plusz már be is dobozoltam, így pláne nem éri semmilyen igénybevétel. Tudom, hogy jobb lett volna csatlakozó, de nincs több DB25-DB25 kábelem (nyomtató átkapcsolóból maradt).
(#) Alex2 válasza TavIR-AVR hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Köszönöm, értem, csak az összefüggést nem értettem az STK200 Atmel Studio alá való illesztése kapcsán.
(#) loveiJ hozzászólása Szo, 21:11 /

Vannak korekkt stk500 tervek amit kérésre bellinkelek kérésre. *
A hozzászólás módosítva: Hé, 5:16
(#) zombee válasza loveiJ hozzászólására (») Vas, 8:17 /

Szívesen várunk minden új dolgot, hátha még én is tanulok valamit.

Én a tuxgraphics-os cuccot használom, az 1-es verziót. Önmagában is remek, de én bővítettem is.
Működik az alapkapcsolással, de én egy bufferelt, bővített változatot is terveztem alá.
Mivel ez utóbbi változattal még nem kísérleteztem eleget és minden alkatrésze SMD,
még nem kívánom megosztani, mert sokan nem tudnák megépíteni.

Ki az aki borzalmas verziót árul? Sehol nem találom.
(#) zombee válasza loveiJ hozzászólására (») Vas, 10:12 /

Ha esetleg nekem szólt akkor linkelek pár képet a munkáimról. Nem a panel minőségét
rejtem el a dobozolással, hanem a védelmet szolgálja.
(#) loveiJ válasza zombee hozzászólására (») Vas, 12:53 /

Az az igazság, hogy az ott látható nem is stk500 csupán doper. Ez megtévesztő lehet bárkinek mert a doperrel én is kinlódtam sokat. Láttam ott a Te verziódat is ami szinte anyagköltségben megvásárolható készen. Sajnos smd forrasztáshoz már én nagyon rosszul látok és az usb chipp nem kapható furatszerelt verzióban.....A mellékelt verziót beküzdöttem a helyére, és beindult....
A hozzászólás módosítva: Vas, 12:59

stk500.rar

(#) loveiJ hozzászólása Vas, 13:04 /

Tehát javaslom a zombee úr féle verzió megvásárlását aminek az ára közel anyagköltség, és aki hozzám hasonlóképpen vaksi már annak mindenképp egy kifizetődő beruházás.....
(#) loveiJ válasza loveiJ hozzászólására (») Vas, 13:32 /

Egyáltalán nem a tiédre gondoltam, csak sokan a dopert is stk500-nak hirdetik és egy elrettentő mókolmányt láttam még abból is ott....
(#) zombee válasza loveiJ hozzászólására (») Vas, 13:38 /

A Doper lényegében egy STK500, csak akik árulják(kettő ilyet is találtam) elfelejtik megemlíteni.
Sebességben és driverben különbözik a "rendes" emulátorral meghajtott STK500-aktól,
természetesen a Doper mindkettő tekintetében a "rosszabbik" választás.
Csatolom a saját Doper verzióm panelét. A forrasztás ennél sem szép, de legalább stabil.
Az általad belinkelt STK500 is hasonló mint a tuxgraphics-os, csak jóval több LED van rajta.
A bootloader nem rossz ötlet, később azt is beteszem a sajátomba. Az enyém jelenleg az ISP
csatin keresztül programozható.
A hozzászólás módosítva: Vas, 13:44

PICT0405-.JPG

(#) loveiJ hozzászólása Vas, 13:50 /

Működni működik az is(nagyon lassan és rosszan) de nem egy egészséges megoldás.....
(#) simpi válasza loveiJ hozzászólására (») Vas, 16:33 /

Te ilyen megmondóember vagy? Neked a Szilva féle PicKit2 sem, jó Topi féle programozó sem jó, meg úgy a világon semmi sem jó.
(#) köbzoli moderátori hozzászólása Hé, 5:20

Miért olyan nehéz, az oldalunk címét értelmezni? Pár postot töröltem!
A hozzászólás módosítva: Hé, 5:20
Következő: »»   26 / 26
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2013. Máj, 21. Kedd
14:12:34
Jelenleg 414 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu