Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vezetékes telefon szerelés
 
Témaindító: Busz, idő: Dec 1, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   8 / 8
(#) Gafly válasza Busz hozzászólására (») Júl 31, 2014 /
 
Ha ennyire neki vagy keseredve, akkor ezt olvasd el: Bővebben: Link
(#) Busz válasza Gafly hozzászólására (») Aug 1, 2014 /
 
Közben meglett a nagy hiba oka. Az antenna rossz felé volt fordítva a padláson... valaki beleakadhatott és elfordította.
Tehát ha a Nokia premicellen villog a bal első led akkor bizony lehet csak térerő gondja van...

De még a t-com sem tudta megmondani mit jelent, küldi a szerelőt meg a szuperszervizt stb de véletlenül sem tudta senki a Nokia premicellt hogy mi az.

De én végre szereztem létrát, felmentem, forgattam aztán megjavult.
(#) increduluszoltan hozzászólása Nov 13, 2014 /
 
Üdv Mágusok!
Panasonic kx-tg2511 vezeték nélküli telefonunk egyik napról a másikra nem teszi lehetővé a telefonálást(nem tudnak hívni,és nem tudunk telefonálni!)..T-Home szolgáltatás van..volna..Internet alapu..TV,NET megy...megyeget.. már többször bejelentettem,szerintük minden ok,csak a szolgáltatást nem lehet használni..ráraktam egy másik vonal nélküli telefont,azzal sem megy..valakinek valami ötlete?elötte 2 évig működött!
(#) kalmi.kalmi hozzászólása Nov 19, 2014 /
 
Sziasztok !
Ért valaki régi matávos telefonhoz ? TD92 a típusa TEA 1067 van benne. A hibajelenség, hogy halk.
A saját hangom jól érthető benne de a vonal végi beszéd alig érthető, és az én hangom is jó a túloldalt. Tehát a vétel rossz.
(#) kalmi.kalmi válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Nov 19, 2014 /
 
Megleltem a hibát R27 szakadt volt
(#) -Thomson- hozzászólása Dec 14, 2014 /
 
Üdvözlök mindenkit!
Egy olyan problémám lenne egy Grundig D160 DECT telefonnal, hogy egyik napról a másikra elromlott, de megemlítendő, hogy az áram szinte az csinálta mint az index (túlzással) egy kb 5 percig, hála az áramszolgáltatónak! Meg is lett a böjtje, mert ezzel a telefonnal olyan probléma lett, hogy semmilyen számot nem ír ki, csak annyit ír ki, h. ismeretlen illetve szám nélkül, de viszont fordítva is igaz akárkit hívok vele hiába van beírva a számom a másik hívandó fél telefonjába neki is azt írja ki, hogy ismeretlen, vagy magántelefonszám! Nem tudok már vele mit csinálni, mert már kivettem az akkumulátorát (2 db AA ceruzaakku), gyári beállítások visszaállítását is próbáltam de semmi!
A segítséget előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2014
(#) Macsek71 válasza -Thomson- hozzászólására (») Dec 15, 2014 / 1
 
Szerintem próbáld ki a készüléket egy ismerősöd vonaláról ( akinél működik a hívószám küldés). Tudomásom szerint, vezetékes telóknál a szolgáltató rendezi a hívószámos dolgokat, a készüléked csak fogadja az adatokat (első csengés után ? )
(#) Gafly válasza -Thomson- hozzászólására (») Dec 15, 2014 / 1
 
Idézet:
„egyik napról a másikra elromlott, de megemlítendő, hogy az áram szinte az csinálta mint az index (túlzással) egy kb 5 percig, hála az áramszolgáltatónak! Meg is lett a böjtje, mert ezzel a telefonnal olyan probléma lett, hogy semmilyen számot nem ír ki”

Erre nem nagyon tudtam görcsöt kötni, de ami talán segithet:
- Hivószám kijelzés fizetős szolgáltatás, ha nem fizeted, akkor nincs...
- Szabvány szerint sokféle opció van, pl. rövid csengetés után kifütyüli FSK-ban, majd csenget tovább.
2db elemet (nem akku) tedd vissza..
(#) pucuka válasza -Thomson- hozzászólására (») Dec 15, 2014 / 1
 
Ahogy az előttem szólók is írták, a hívószám kijelzés központ szolgáltatás. Vagy elő kell fizetni rá, vagy nem, ez szolgáltató függő. Ha a szolgáltatás már egyszer működött, akkor csak be kell kapcsolni. Ezeket az ún USSD kódokkal lehet ki - be kapcsolni, ill. hogy ne kelljen ezeket megtanulni, menübe vannak foglalva. Az USSD kódok mögé lehet szolgáltatásokat rendelni. Ezek *, és a # jelek közé írt számok. ilyen a hívásátirányítás, hívásfogadás tartás is, stb.
Meglehet, hogy a többszöri gyors ki - be kapcsolgatás miatt véletlenül elküldött egy egy kódot a készüléked, és az okozta a jelenséget. Próbáld meg menüből bekapcsolni a híváskijelzést mindkét irányba, ha nem megy érdeklődj a szolgáltatódnál.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2014
(#) -Thomson- hozzászólása Dec 15, 2014 /
 
Értem! Hát akkor megpróbálom az USSD kóddal helyrehozni, ha nem sikerül, akkor a szolgáltatónál fogok érdeklődni, csak azért tartom furcsának, mert addig működött, és így nem gyanakodtam a szolgáltatóra! Minden esetre köszönöm a válaszokat!
(#) Gafly válasza -Thomson- hozzászólására (») Dec 15, 2014 /
 
Ha sikerül akkor fizetek 'egy has sört', ahogyan apám mondta régen...
(#) krol hozzászólása Dec 22, 2014 /
 
Sziasztok!
Még régebben (kb. 4-5 éve) vettem egy Olympia 4310 típ. telefont Most elromlott a régi vezetékesem, és gondoltam bedobom ezt a "mélyvízbe". Ezzel "csupán" az a gondom, hogy ha csatlakoztatom a vonalra, akkor lerakott kagylónál foglaltat jelez, ha pedig felemelem a kagylót, akkor hótt süket.
Fordítva kellene működnie szerintem. Ez aztán sehogyan sem akar működni. 3 ceruzaelem van benne, már cseréltem, a displayen beállítok szépen mindent, szép is a kijelző, meg rajta a rengeteg adat, funkció, csak éppen telefonálni nem lehet vele.
Esetleg ha valaki adna egy-két tippet azt megköszönném.
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
(#) Gafly válasza krol hozzászólására (») Dec 22, 2014 /
 
Hol vetted? Nem lehet németből lomizott darab?
(#) pucuka válasza krol hozzászólására (») Dec 22, 2014 /
 
Ez egy nagyon okos telefon. Ezekkel az a baj szokott lenni, hogy hosszabb szünet után elfelejti a tudományát. Próbáld meg hosszabb ideig a hálózaton tartani, tegyél bele új elemeket, talán észhez tér. Egyébként valamiért tiltó listára tették nálunk.
Bővebben: Link
(#) krol válasza pucuka hozzászólására (») Dec 22, 2014 /
 
A Lidlben vettem, 3 ezer körüli áron. Mindenesetre köszönöm az infót. Kipróbálom amit tanácsoltál, ha nem működik, akkor így jártam, kuka! Mégegyszer köszi, és kellemes ünnepeket!
(#) pucuka válasza krol hozzászólására (») Dec 23, 2014 /
 
Lehet, hogy van benne lítium elem is, a memória táplálására. Ezt is cserélni kéne.
(#) krol válasza pucuka hozzászólására (») Dec 23, 2014 /
 
OK!
Következő: »»   8 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2015. Máj, 30. Szo
8:16:19
Jelenleg 361 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu