Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » iPod, iPhone, és hasonlók
Lapozás: OK   5 / 5
(#) elactrofan válasza proba hozzászólására (») Jan 2, 2023 /
 
Szia köszönöm, ott jártam azt mondja naprakasz frissitések telepítve lesznek. De nem lehet semmri rabökni, minden inaktív Automata frissítés be van kapcsolva, ha kikapcsolom majd újravissza se történik semmi
(#) proba válasza elactrofan hozzászólására (») Jan 2, 2023 /
 
Nekem indulni szokott, esetleg olyan feltételei vannak, wifi hálózaton rendes net, + töltőn legyen. Utána el kellene indulnia. Először látszólag nem történik semmi, mert letölt, de egy idő után meg szokta csinálni.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2023
(#) sszasza hozzászólása Aug 14, 2023 /
 
Sziasztok. Ipad csoporttöltőhöz kell védelmi elektronikát terveznem. Ki tudja, mitől függ, hogy az Ipad mekkora áramot vesz fel töltéskor? Most hajszálra 1A-el tölt. 5V 25A-es a táp, 6-an vannak rajta, szóval akár 3-4A-val is tölthetne egy-egy példány, de nem teszik.
(#) Bakman válasza sszasza hozzászólására (») Aug 14, 2023 /
 
A D+ és D- vezetékeket egy bizonyos feszültségszintre kell emelni, ebből tudja az Pad, hogy mehet a kajálás ezerrel. Bővebben, kapcsolási rajz, itt: Bővebben: Link.
(#) sszasza válasza Bakman hozzászólására (») Aug 14, 2023 /
 
Nagyon köszönöm. Azt tudod-e esetleg hogy a linken ismertetett megoldások ipad verzió függetlenek-e? Nekünk ugyanis tökéletesen megfelel a mostani, rövidrezárással 1A-re állitott változat: ellenben attól félek hogy újabb verzióknál ez (a rövidzár) már mást jelent/mást fog jelenteni...
(#) Bakman válasza sszasza hozzászólására (») Aug 14, 2023 /
 
Nem vagyok látnok, nem tudom meddig fog működni a linken szereplő megoldás, a cikk is 2007-es. Könnyen lehet, hogy a jövőben változni fog, nem feszültségeket kell beállítani a D+ és D- vonalakon, hanem konkrétan kommunikállni kell valamilyen protokoll szerint. Mintha valahol azt olvastam volna (nem merültem el a témában) valahol, hogy a nagyobb teljesítményű töltéshez, talán ~10-15 W felett, már most is kell a kommunikáció.

Ha a jelenlegi 1 A-es töltőáram megfelel, akkor hajrá. Majd beszélgetünk róla, ha a rövidrezárt D+ és D- már nem elég a boldogsághoz. Valószínűleg még jó pár évig ez nem lesz probléma.
(#) sszasza válasza Bakman hozzászólására (») Aug 14, 2023 /
 
Én is így hallottam hogy oda kommunikáció kell. Különben igazad van, a világ gyorsan változik, a jó szándék megvolt, csináljuk.
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem