Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 24. Csü
20:52:07
  Jelenleg 743 fő olvassa az oldalt
Fórum » Beszélgetős témák » Fejlesztési ötletek »
Fejlesztési ötletek  
Témaindító: Topi, idő: Jan 30, 2006
Lapozás Méret: 1 / 237     
(#9971) Topi Válasz • Jan 30, 2006
Sziasztok!

Annyi helyen, annyi topicban van mindenféle fejlesztési ötlet... De már azt sem tudom mi hogy hol stb...
Akinek bármi ötlete van írja meg!

Köszi. Üdv. Topi.

(#9975) deguss válasza Topi hozzászólására (#9971) Válasz • Jan 30, 2006
Szerintem minden ok.

Ha nagyon ráérsz, és nem gond, lehetne egy módosító, szerkesztő, eltávolító oldalt készíteni a már feladott apróhirdetésekhez. De tényleg nem olyan sürgős, meg nem tudom, látják-e mások szükségét, csak látom nem írt ide senki.

Üdv. deguss

(#9981) Frankye válasza deguss hozzászólására (#9975) Válasz • Jan 30, 2006
Deguss után szabadon: Ha nagyon ráérsz:

- Témakörönként szét lehetne (esetleg) bontani a fórumot.
- A moderátorok nem egy-egy topicot felügyelnek, hanem mindet (máshol ez bejött, nem "nyúlunk keresztbe egymáson", mmint mi, modik)
- a saját hsz-ait mindenki "szabadon" módosíthassa... (ez csak 5let, nem tuti, h jó, sok 1/2reértés lehet belőle)

Hirtelen ennyi, ha ACE-embe jut valami, írom...
(Csak győzd megvalósítani... )

(#9989) Topi válasza Frankye hozzászólására (#9981) Válasz • Jan 30, 2006
Saját módosításait mindenki tudja módosítai egy ideig... Azért nem lehet permanensen módosítani mert ha pl valaki válaszol a tiedre, te meg közben módosítód tök másra, nem igazán lesz jó. Most van azt hiszem 10 perced módosítani...

(#10011) zaik válasza Topi hozzászólására (#9989) Válasz • Jan 30, 2006
mi ezt a téma törlések topic? nem értem.
oké, plusz egy ötlet. a módosítás mellett lehetne törlés is. tehát, ha írok egy hszt, de rájöttem, hogy nem akarom, hogy ott legyen (full off, elklikkeltem..), akkor tudoljak olyant is csinázni, hogy törölöm az egészet. hm?
én sem vok egy csúcs helyesíró, de srácok, néha szörnyülködöm, ripsect ( )a kivételnek

(#10012) Norberto válasza zaik hozzászólására (#10011) Válasz • Jan 30, 2006
Ennek a Téma törlések topiknak a tartalmát csak moderátorok láthassák. Egyébként itt lesz/van megvitatva, hogy melyik topik sorsa mi legyen...pl. régiek/fölöslegesek törlése, stb.

(#10013) zaik válasza Norberto hozzászólására (#10012) Válasz • Jan 30, 2006
aha, de akkor nem lehetne, hogy mi ennyire se lássuk?
bár annyira nem zavaró. whatever..

(#10020) nyulbul válasza Norberto hozzászólására (#10012) Válasz • Jan 30, 2006
Ha lehet nem kellene a régieket törölni.
Nem lehetne egy arhivumba nagyon be"ZIP"-elni őket???
Szükség lehet még rájuk

(#10022) nyulbul válasza Topi hozzászólására (#9971) Válasz • Jan 30, 2006
Idézet:
„már azt sem tom mi hogy hol stb...”

Hidd el nagyon jó,átlátható,következetes,és könnyü kezelni
Nagyon sok más helyen az ember nemtudja hogy ki kivel és hol van.

(#10023) _JANI_ válasza nyulbul hozzászólására (#10020) Válasz • Jan 30, 2006
Megoldás lehet az is ha a ritkán olvasottak mennének az archiv-ba!

Azon el kellene gongolkodni, hogy amikor a LAP elingult, az miért is történt... s ezt az irányelvet követve folytatni a továbbiakban.

Volt egy két + változás ami az oldal használatát könnyebbé tette!!! Ezért köszönet !!!

De mostanában csak , hogy hogyan tudom előkotorni a "régebbi" kedvenc témáimat....

Ezt a szétdarabolós dolgot ezért nem egészen értem!
/Lennének az almodellátorok, és lenne egy fömodellátor aki az almodellátorokat modellálná?/

Ha valakit megbántottam. EZÚTON SZERETNÉK BOCSÁNATOT KÉRNI TÖLE! Köszönöm...

(#10038) Frankye válasza _JANI_ hozzászólására (#10023) Válasz • Jan 31, 2006
Almoderátor? Főmoderátor?
Nem. Az én 5letem az volt, h minden moderátor felügylehessen minden témát. (Most is van egy hsz-ban egy kissé közízlést sértő szöveg, de, mivel a topic modija deguss, ezért én nem írhatom át... Erre vonatkozott az 5letem.)
Az valóban zavaró kicsit, h a régi témák "lecsúsznak a top-ról, az új emberke se látja, mi se... E szempontból lenne könnyebbség a "strukturált" felépítés (Habár ez valszeg "baromi" meló lenne... Ezt pedig nem kívánhatjuk meg Topitól sem!)

(#10041) Gabi válasza Frankye hozzászólására (#10038) Válasz • Jan 31, 2006
Szerintem, jó ez így ahogy most van. Így nem kell annyi helyen keresgélni, ha valamit keres az ember. Végig kell listázni. Szerintem ez még mindig használhatóbb, mintha szét lenne bontva és esetleg nem a jó csoportban keresgélsz, miközben valahol megvan amit keresel.
Az apróhirdetési oldalon jó lenne, ha tényleg a feladó tudna módosítani törölni.
Ezt a sok moderálást nem értem, nem akarok senkivel összeakaszkodni, de amig Topi volt a moderátor egyedül, addig sem volt semmi nagy probléma. Szerintem.

(#10044) nyulbul válasza Gabi hozzászólására (#10041) Válasz • Jan 31, 2006
Ez igaz,de valószinüleg Topi már nem bírja egyedül

(#10057) Topi válasza Topi hozzászólására (#9971) Válasz • Jan 31, 2006
Hú!
Köszönöm a hozzászólásokat, tanulságosak voltak.
A következőket tudom mondani...

A téma törlések topic véletlen jelenik meg a listában... Olvasni ugyan nem tudjátok, de megjelennie sem kellene, mert ez csak a modik fóruma... ( ne szemeteljék tele a beszélgetésükkel a többi hasznos témát )

Apróhird.: Rendben megfogadom, igyekszem...
Az új témák csak a baloldalon csúsznak le, a fórum fóoldalán láthatóak a frissen megnyílt témák, és azok is amik nemrég nyílottak és már van rá válasz...
Úgyhogy szerintem ez a dolog meg van már oldva.:

Szétstruktúrálás.: Tényleg az a baj a téma szerint szétszedéssel, hogy lehet hogy rossz helyen keresgél az ember, meg ráadásul hogyha nyílik egy topic ami belekerülne egy kezdő topicba, akkor a többi ember nem látná... csak a kezdők? Hisz pont a "mesterektől" kérnek tanácsot.. a "mester" meg akkor ugráljon a két fórum között??? Szóval ez zavaros.

Moderálás: Igen, hát boldogsággal kell közölnöm, hogy az oldal erőssen túlnőtt rajtam, és időkészletemen ;) Szóval mostmár lassan "elvárja" hogy napi min 2 órát foglalkozzak vele.. .Ez már nem nagyon megy. Ezért "vettem fel" moderátorokat, kik nagyon odaadóan segítenek nekem, és próbálják az oldalt még hasznosabb tudásforrássá varázsolni. Nem kevés sikerrel. Szóval ezt most itt is meg szeretném köszönni.

Most is vannak almoderátorok, és főmoderátorok... van olyan modi, aki mindenbe belenyúlhat, és van olyan aki csak abba, ahol Ő van megjelölve modinak...
Csak most még kevés a topic ahhoz, hogy ne nyúlhassanak keresztbe a modik.

És hát az sem kevés meló, hogy a témákat átnevezni. Mondok egy példát.:
Nyit valaki egy témát, hogy nyák help.
Kap egy levelet a modi, hogy az Ő témája lett. Akkor ő felkattint, elolvassa a kérdést, és kijavítja a topic címét pl.: nyák készítés vasalásos technikával. Szóval ez sem elhanyagolható meló... Kihámozni mit is akart az illető!

Végül. Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és további jó fórumozást...

Szerk: Egyébként hamarosan elkészül az is, hogy a modik be tudják állítani, hogy egy téma hány pontos... Pl egy "hogyan kössünk be egy ledet", nem biztos hogy 50 pontos... Olyankor be kell álítani hogy mondjuk 10 pont összesen... És persze ezt is a modiknak kell elvégeznie, mert hát a rendszer nem tudja megállapítani egy kérdésről, hogy milyen szintű...

(#10101) Frankye válasza Topi hozzászólására (#10057) Válasz • Jan 31, 2006
Akkor a közepén kezdeném:
Valamennyi modi-társam nevében mondhatom azt hiszem, hogy nincs mit köszönnöd, nagyon szívesen tesszük, ami tőlünk telik.
Egyetlen észrevételt tennék csupán:
A strukturált elrendezéssel kapcsolatban, azt hiszem, egy csöppet félre értettetek. Arra gondoltam ugyanis, hogy témakörönként kellene szétbontani a tudást. Példa:
- Tecnika : - Audiotechnika
- Fénytechnika
- Vezérlés technika
- RF tecnika
- Alapismeretek: - Ellenállások
- Kondenzátorok
- Félvezetők
és így tovább. Így, ha valaki - mondjuk - az erősítőkkel kapcsolatos témákat keresi, nem kell végigfutnia 328 témanevet, vajon melyikben van szó az erőlködőkről, hanem az ide vonatkozó témában találja az összes erősítős topicot.
(Arról már sikerült lebeszélnetek, hogy "osztályozzuk" kezdő, haladó, profi szintre a tagokat, van abban igazság, amit erről írtatok!)
Nem tudom, mennyire megvalósítható ez technikailag, de érzésem szerint a besorolás jelen módjával, szűréssel, stb. ez nem kivitelezhetetlen, legalábbis Topi - sztem - a kisujjából "rázza ki" a megoldást... [Nyalás vége])

(#10130) Topi válasza Frankye hozzászólására (#10101) Válasz • Jan 31, 2006
Az a helyzet, hogy ilyet most is tudsz csinálni.: Pl.: Ha rámész a kategóriára, és utánna rákattintasz egy kategóriára, akkor az adott kategórián belüli témák jönnek ki: http://www.hobbielektronika.hu/forum/forum_ossz_kat_38.html

(#10150) Norberto válasza Topi hozzászólására (#10130) Válasz • Jan 31, 2006
Topi!

A 10 ezredik hsz-t ki írta a fórumba?
(hétfő este 21:20-21:30 körül saccolom az illetőt...)

Kéne neki legalább egy gratuláció

(#10152) deguss válasza Norberto hozzászólására (#10150) Válasz • Jan 31, 2006
(#10000) mex válasza mspike hozzászólására (#9998)

Gyerünk, mindenki lepje meg egy privivel.

(#10161) _JANI_ válasza deguss hozzászólására (#10152) Válasz • Feb 1, 2006
Szeretném kérdezni (föled a MODELÁTOR-okat), hogyan tudok nektek üzenni,
ÚGY HOGY AZT CSAK TI LÁSSÁTOK! ???

Vagy ez titok???

Kösz...

(#10175) Frankye válasza _JANI_ hozzászólására (#10161) Válasz • Feb 1, 2006
Nem titok - szerintem. Egyszerűen a "Privát üzenetben" megírod, elküldöd.

(Ha a nevére kattintasz az illetőnek, akkor kiadja a "profil"-ját, abban tudsz privát üzenetet küldeni, vagy, ha megadta az illető, akkor akár mélt is küldhetsz neki. Ott láthatod - ha van, és megadta - a saját honlapját, meg az xtra infókat magáról.)
Úgy tudom egyszerre, minden modinak nem tucc küldeni üzit...

(#10252) Topi válasza Norberto hozzászólására (#10150) Válasz • Feb 1, 2006
A 10000. hozzászólás a 1138adik uzer írta. Azaz mex a http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_650.html topicba!

Gratulálunk neki!

(#10264) mex válasza Topi hozzászólására (#10252) Válasz • Feb 1, 2006
Köszönöm Topi!

(#10267) Topi válasza Topi hozzászólására (#10252) Válasz • Feb 1, 2006
Moderátoroknak és mindenkinek az oldalon szól a következő:

Megcsináltam, hogy témákat lehessen rangsorolni. Azaz egy olyan témáért, hogy "Led bekötése" ne lehessen 50 pontot adni. Mondjuk csak 10-et.
Így valamilyen szinten tükrözi mindenkinek a téma bonyolultságát, és a moderátoroknak meg üzenem, hogy tessék csak rangsorolni a témákat 10-50 között!!!

(#10274) nyulbul válasza Topi hozzászólására (#10267) Válasz • Feb 1, 2006
Más.
Nekem a kezdő lapom a HE és nincs képernyő kimélőm,s valószinüleg beleégett a monitrba mert nem tudok kijelentkezni pedig azt mutatja hogy sikerült
Én vagyok a béna??
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «

(#10293) Topi válasza nyulbul hozzászólására (#10274) Válasz • Feb 1, 2006
Olyan hibát találtam!!!
Csoda hogy eddig ment a bejelentkezés!!

(#10295) nyulbul válasza Topi hozzászólására (#10293) Válasz • Feb 1, 2006
De most írd le hogy nem én vagyok a béna!!!
Mert már 1 hete nem mertem szólni mert hétha mégis!? Mert tőlm minden kitellik

(#10318) Topi válasza nyulbul hozzászólására (#10295) Válasz • Feb 1, 2006
Én hibám! Próbálom javítani, de közben kiderült nem is oly egyszerű...

(#10370) Kera_Will válasza Topi hozzászólására (#10252) Válasz • Feb 2, 2006
Szia Topi!

Érdeklődnék, nem -e lehetne olyat is, hogy regezett felhasználók listája külön oldalon is az általuk regzett adatokkal, mint amikor a topickon a nevére kattintasz ?
Mert most csak az van hogy aki on line akkor látszik alul meg 1 ikon zöld az üzenetek közt.

Valami oldal statisztika regezettek száma .
Olvasások száma hozzászólások száma .
Láttam külön kölün megvan a témák közt nézelődve.
De pl alul az online tagok listája mellett vhol lehetne feltüntetve a teljes reg.user számot .
Nem muszály online full frissnek lennie se csak pl napi frissítéssel is elég lenne szerintem... no ez végülis már oldalprogizás kérdése ahogy 1szerűbb a dolgod ... !
GOODBYTES!

(#10396) st3 válasza Topi hozzászólására (#10293) Válasz • Feb 2, 2006
Szia Topi !
Az lenne a gondom, hogy bejelentkezés után bizonyos idővel "kidob"az oldal, az alsó listában szerepelek, mint bejelentkezett, de nem tudok pl hozzászólni. Ez teljesen véletlenszerűen történik, főleg akkor, ha sokat "ugrálok" az oldalon.
Ha lent tartom a tálcán-igaz akkor is kijelentkeztet néha...

Mi lehet a baj?

Köszi

st

(#10399) Gabi válasza st3 hozzászólására (#10396) Válasz • Feb 2, 2006
Szia Topi!

Ez nálam is így müködik (ahogy st3 kolléga irta).

Következő 1 / 237     
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu