|
|
| Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005 |
|
|
|
|
|
LED-gyártók:
- Vishay
- Kingbright |
|
|
Sziasztok!
Szeretnék én is egy kis segítséget kérni...
10mm-es LED-ekre volna szükségem, nagy fényerejűekre (min 1.5-2cd) Piros, zöld, sárga és kék színben. Tudtok mondani olyan boltot, ahol beszerezhetőek? A piros és a zöld annyira nem vészes (ha jól emlékszem a Lomexnél van), viszont sárgából és kékből nem talátam megfelelő fényerejűt.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.:Kaninjo |
|
|
led gyartok
Bővebben: Link
Lehet probalkozni az ebay-en,ott mindenfele led van ami egyaltalan letezik,de szamitani kell ra hogy az ott megadott parameterek erosen tulzoak. Ha a kulfoldi rendeles problema akkor a www.vatera.hu.
uzlet peldaul Bővebben: Link
led forum:
Bővebben: Link |
|
|
Duke! Ez egy elég alapos lista a ledgyártókról! Ezer thx érte!  |
|
|
Somogyi elektric. I think.  |
|
|
Egyébként ilyen szép nagy listát bárki találhatott volna...Google-ba be kell írni, hogy:
LED manufacturer
...és már böki ki a szemeteket a sok-sok lista...
...kulcsszó: keresni is tudni kell! |
|
|
Norberto! Igazad van! 
De sokszor a legegyszerűbb megoldás jut eszébe az embernek utoljára! (Főleg ha kezdő)  |
|
|
Ha esetleg tud még valaki egy-két tuti boltot Budapesten, ahol nagy választék van ledekből, és értenek is hozzá, azt is megköszönném ha megosztaná velünk... 
Igaz hogy lehet neten keresni, de hát a tapasztalatnál nincs jobb ajánló! 
Előre is kössz! |
|
|
| Bár én nem vagyok Budapesten nagyon tapasztalt és jártas, de találtam egy boltot itt az interneten, a Bővebben: Link címen. Egy példa: 10 mm FEHÉR LED 10-16 CANDELA !!!! 159,20.- Ft(nettó). Nem tudom hogy van-e még a bolt de bízzunk benne. Ha van akkar még én is fel fogok menni Nyíregyházáról egy ismerőssel aki sokat jár mert itt borzasztóan magasak az árak (1db 5mm kék LED 600Ft)! |
|
|
Az az igazság hogy tényleg nem írnak mindenhez árakat, de az AKCIÓS termékek árai az oldalon megtalálhatóak! (görgetsd lejjebb az oldalt és piros nagy betűvel lesz írva hogy AKCIÓS TERMÉKEK)
DE ezen a webcímen: Bővebben: Link találtok még boltokat értékeléssel együtt (Budapesti és Szolnoki boltok)! |
|
|
Helló!
Egy PT2249A típúsú IC kellene nekem. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet ilyet venni? |
|
|
| Én itt szoktam megnézni sok dolgot, bár venni még nem vettem tőlük. Egyébként meg a közeli kisboltban veszek meg minden alap dolgot. Egyébként pedig lomex, mert ott minden van. |
|
|
ezt majd minden topicban le lehetne írni. de mos komojan!
amúgy pedig jó kis ingyen-reklámot csinálunk ezzel a topic-kal. múltkor beszéltünk róla, hogy nem csinálunk ilyet, nem?
de végülis.. |
|
|
Hello!
Nekem azánlottak egy boltot, ami Budán van a Móricz Zsigmondt körtértőn nem messze, a skála mogött, és pincében van! Meg tudná nekem valaki mondani a pontos címét, és esetleg ha van honlapjuk, annak a címét! Azt mondták, hogy itt olcsón lehet venni toroidokat, és igény szerint is készítenek!
Köszi! |
|
|
| skála mögött?.. vhol olvastam, hogy az a Lomex, !!nembiztos!!, nem vagyok pesti. |
|
|
( hehej , én (is) voltam aki egyik hozzászólásomban 2* írtam a lyuk szót, másodszorra j-vel ... (aztán javítottam)
(nyugodtan törölheted ezt a hozzászólásomat Norberto)
egyébként 1@értek veled
) |
|
|
| Nem, nem a Lomex, az Pesten van a Lehel úton... |
|
|
skálá mögött a pincében a Mikroelektron Bt-van
cím: 11 ker, Bercsényi u. 32/a tel: 2092-542
weblap nincs
toroid van a boltba, mert láttam, de nem hiszem h csináltatnak is.. telozd meg..
üdv |
|
|
Ez az ElektroArt nagyon tetszik!Kiszámoltam egy áramkör költségét és még postaköltséggel is olcsóbb mintha itthon venném megKöszi az infót  |
|
|
| Köszi a címet! Egy srác mondta, hogy ott szokott vásárolni, sokféle toroid van, és 5 napos határidővel készítenek is! De lehet, hogy rendelnek, nem tudom... Majd ha lesz időm, akkor lenétek, bár a 13.kerből kicsit messze van.. |
|
|
Idézet: „Hát hallod! Ez a hifimix tényleg tuti hely! Bp-en itt 2-3000-ért adnak egy P20-as lakkot, ott abban a boltban meg 410!!!”
Hát, nem tudom, hogy hol láttad, de én 2500ért látom.. Véletlenül nem a monitortisztító árát nézted?  |
|
|
hol lax?, nagykanizsán is ez a helyzet!
3 ft 1db 10k 1/4w ellenállat ami máshol 2 ft
bc547 22 ft máshol 12 ft
lm317t 160 ft máshol 80 ft
satöbbi....
led strand 3mm 16 ft !!!!!!!
mikroelektronba vettem 5mm-es viztiszta ledet 10 ft/db
és még sorohatnám.......
de amugy trafót nem lenne olcsóbb külföldön megrendelni?
pl amit néztem szlovák netesboltba 4600 ft volt a 300va-os, ami mo-n 7400 ft nettóba! |
|
|
tda2030a pl szlovákiába 66 ft míg a hqvideoban 150 ft, nettóba..
www.gme.sk |
|
|
Az én kedvenc boltom - mint többször említettem már, itt, a fórumban - ez:
Illyés és Tsa Bt.
1068. Budaoest, Király u. 80.
e-mail - sajnos - nincs, se honlap, de a telszám: (06/1)351-8985
Kicsi bolt, nagy árukészlettel, elfogadható árakkal, nagyon rendes kiszolgálással (egy igen dekoratív eladó hölggyel! ), és ha valamilyük nincs, azt néhány napon belül rendszerint beszerzik.
Mindenkinek csak ajánlhatom!!! |
|
|
Mikor voltál ott utoljára?
Én 2 hete és akkor még nem volt ott nő csak a két pali.
Egyébként én kb. 4-5 éve járok oda ás tényleg jó.
Ha valami nincs akkor irány az Elektronikai alkatrész bevásárló központ. (Lomex) Ott minden futó szallagon megy, de ha valami nincs az egyik helyen akkor ott bizti, hogy lesz.
De a király utcában és a wörösmarthy utcai elák boltban
meg a rendesek és törödnek a vevővel. |
|
|
Hát, elég rég voltam, akkor ott volt a csajszi! Én is régóta járok hozzájuk.
A Wörösmarty utcai pontos címét nem tudod véletlenül? |
|
|
Sajan nem tom, de az Almássy tértől a Wörösmarty utcán kell menni, de a Dob utca felé fél uton van.
Ha a tértől mész akkor jobb oldalt van.
Sajna nincs kirakatuk, de van egy tábla, hogy Elektronikai alkatrészbolt meg egy félig lekopott nyil a járdáról.
Nehéz észre venni, de ha egyszer megleli az ember utána már nem téveszti el. |
|
|
Én debrecenbe lakom!Itt a legocsób helyen 4Ft egy ellenállat de az is 1/8-ad wattos ma vettem 1db35A-es greatz-t!!
Az Elektroart-ba 472Ft nállunk 790Ft
1.5A-es greatz az Art-ba 33Ft nállunk 80Ft
Mostmár úgy fogom csinálni hogy összegyüjtök 2-3 projectet és egyszerre rendelem meg tőlük.  |
|
|
basszus, Vörösmarty forog a sírjában. Ha poén tegyetek már egy szmájlit oda. (azt már fel sem merem tételezni, hogy direkt írtátok így a többi helyesírási hibát pedig meg sem említem.. (bocsi, csak "szakmai ártalom"
1ébként:
kondik, audio cuccok
ha még nem volt
tétényieknek
egyelőre ennyi. |
|
|