Tv-hez!De nekem elég lenne ha pár kódot tudnátok adni....!!!!! mert tipus semmi nincs rajta
de ez egy régebbi fajta !HA tudsz kódot akor nekem az jó!KÖSZI!
Kapcsold be a tv-t,a távirányítón nyomd meg egyszerre a tv és a set gombot kb 3-4 másodpercre folyamatosan,nekiáll keresni a távirányító,ha kikapcsol a készülék nyomj meg a távirányítón egy gonbot azonnal és rá is van hangolva Persze ez sem igaz mindegyik távirányítóra de a legtöbb így működik
Szia Hullar! Van annyi féle univerzális távirányító hogy már dunát lehetne velük rekeszteni. tényleg jó lenne ha feltennél róla egy képet amin jól látszanak a gombok és feliratok. igy talán jobban tudnak segíteni neked. már én is kódoltam egy párat és szinte ahány annyi féle.
sziasztok.
vettem egy technika tt-708 tipusu univerzális távirányitot
de nincs hozzá leirás,valaki tudna nekem segiteni hogy kell kezelni.a google-n rá kerestem de nincs találat honlapot sem találtam a gyártorol
Sziasztok van egy com 3012-es távirányítóm és egy Thomson TX 807-es tévém, nem tudom sem a kódot, sem azt hogy hogyan kell programozni a távkapcsolót, a tv+set gomb nálam sem működik, mert nincsenek ilyen gombok. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
Hali!
Nos vettem egy RM-950E típusú távkapcsot. Digi TV beltérihez szeretném használni, de annak nem tudom a típusát, így nem tudom kinézni a táblázatból. Megpróbáltam a gyors keresést vele, de az sem megy. Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban? Olvastam itt, hogy egyszerre kéne nyomnom a sat és a set gombot és csak akkor lesz jó?
Remélem tud valaki kicsit segíteni, mielőtt kiesik az ablakon!!
Sziasztok!
Van egy universal emote contoller URC22B-12 es távirányitóm és nem tudom a tv-re hangolni. Kódokra illetve leírásra lenne szükségem valaki tud segiteni?!
Idézet: „Digi TV beltérihez szeretném használni, de annak nem tudom a típusát,”
A készülék hátulján vagy az alján egy kis matricán (vagy nyomtatva) valahol rajta lesz a típus is. Azt kellene megkeresni! Ez a kis matrica tartalmaz rendszerint egy sorozatszámot, (esetleg vonalkód formában,) feszültség, frekvencia (50-60Hz) és teljesítmény adatot is. Előfordulhat hogy a típusra
szia!
nekem csak az urc22b-6, ill. az urc22b-7 van meg. a kettő könyvecskéjét összehasonlítva ugyan azok a kódok, csak a 22b-7 több készüléket tud. ha szerencséd van akkor ebben is benne van az amit keresel. csak add meg a készüléket, pl: tv, grundig, és az összes hozzá tartozó kódot elküldöm. aztán megnyomod a SET gombot, majd a TV1 gombot beütöd az első kódot, majd a TV1 gombot megnyomod és ha jó akkor oké, ha nem akkor próbálod a következő kódot a fentebb leírt módon. az egész könyvet nem akarom begépelni......
Sziasztok. Van nekem egy Amstrad srda 5101-es satelit beltérim. Vettem már hozzá több távirányítót is de egyikkel sem működöt. Most egy urc22c-15 ös van. Ezzel sem megy. Tudna nekem valaki segíteni? Köszönöm.
Boldog új évet mindenkinek!
Most vettem két távirányítót egy internetes aukciós oldalon. Azt gondoltam, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy van hozzájuk leírás, de sajnos nincsen... A segítségeteket szeretném kérni:
a két távirányító típusa megvan, legalábbis ezt adta:
1. - universal URC22D-6N
00362709
2. q.c passed 07090780363
Két darab samsung tvhez kellene beállítanom őket, ha tudtok légyszíves segítsetek. Köszönöm.
Üdvözlet!
Kis segítség kellene. URC22C-15-ös univerzális távirányítóhoz kellene a kód és Skymaster xl14es parabola beltéri hez, hogy azt tudjam vele kapcsolni..