Keresés: 
 Bejelentkezés
Nick:

Jelszó:

» Elfelejtettem a jelszavamat :'(
» Regisztráció
 Fórum témák
» Több téma
 Frissek
RSS hírforrások
  Hírek.rss
  Fórum.rss
  2012. Máj, 25. Pé
19:08:48
  Jelenleg 552 fő olvassa az oldalt
Fórum » Pontra menő témák » MP3 lejátszó probléma »
MP3 lejátszó probléma  
Témaindító: csaby, idő: Jan 25, 2007
Lapozás Méret: 1 / 3     
(#61963) csaby Válasz • Jan 25, 2007
üdvözlök mindenkit!
Lenne egy olyan problémám hogy az MP3 lejátszóm kijelzőjének a sarka megrepedt.Ez eddig nem lenne gond mert nem látszik az a rész de ettől minden második pixel sor eltünt ha megnyomom a repedt részt akkor megint vissza jön egy kis időre és eltünik.Mi tévő legyek???

(#61968) Müszi válasza csaby hozzászólására (#61963) Válasz • Jan 25, 2007
Már szerintem van MP3 lejáccós topic.
használd a keresőt

(#61969) Lucifer Válasz • Jan 25, 2007
Üdv!

A) n+1 mp3 lejátszós téma van miért nem lehetett oda írni?

B) amit ilyenkor szoktam tenni számológéppel, hasonlóval:: beállítod pozícióba amikor jó, és telenyomod hőrelágyulós ragasztóval. Ha mákod van akkor jól köt meg, és nyersz vele 1-2 hónapot.

(#61971) lgyk Válasz • Jan 25, 2007
Üdv!

Ne nyomogasd. Vagy állítsd be úgy, hogy jól látható legyen a kijelző, és rögzítsd.

Javítani nem igazán lehet, mert ahhoz egy pontosan ugyanolyan típusú kijelző kellene. Ha nyomogatod, akkor a folyadékkristály mellé (ha LCD-s a lejátszó) bejutott levegőbuborék (attól fekete a törött LCD) továbbterjed, és egyre kisebb területet fogsz normálisan látni.

Valószínűleg egy LCD üvegre felvitt vezeték (átlátszó vezető anyag) szakadt meg, azért tűnnek el a sorok.

(#61974) csaby Válasz • Jan 25, 2007
elsőnek bocsi hogy újjat nyitottam
második OLED kijelzős

(#67428) almacsutka Válasz • Feb 18, 2007
Hi!
Lenne 1 nagy problémám.Hozzájutottam 2db Odys S5 512-es mp3 lejátszóhoz.Az egyik bekapcsol,csak amikor a menüjéből kiválasztom, hogy zenét akarok hallgatni(tehát megnyitná a file-okat amik rajtavannak) újraindúl.Rádugom usb-re s kiírja a Windows, hogy új hardware de nem talál hozzá drivert.Elvileg nem is kéne neki xp-n driver,autómatikusan felismerné...
A másik szintén ugyan ilyen lejátszó fél évig csodálatosan működött s ugyan ez lett a baja mint a másiknak.Keresgéltem neten ezekröl s röviden ezeket találtam: formázni menüböl nem lehet,új firmware-t csak úgy lehet rátenni ha windows látja a lejátszót s akkor az mp3 lejátszó menüjéből kiválasztva a firmware update-t lehetne frissíteni(de mivel a gép nem ismeri föl a lejátszót ez a lépés kimarad :r ).

Tudna nekem vki segíteni abban h mi-másképpen lehetne firmware-t frissíteni ezeken?(volt régen 1 másik mp3lejátszóm [mpman] annak pl nem kellet h felismerje a windows,volt hozzá 1 firmware-update software s az csodálatossan működött)

előre is köszönöm a segítséget!

(#67429) Norberto válasza almacsutka hozzászólására (#67428) Válasz • Feb 18, 2007
Pedig ezekhez nem véletlen szoktak adni kis, 8cm-es CD-t. Azon van a 98SE, XP, és NT driver, illetve a "Low Level Format" program.

(#235789) Ricsi89 Válasz • Jún 10, 2008
Helló
van egy Technika méárkájú mp3 lejárszó, ami azért került hozzám, mert nem kapcsol be. Megnéztem jobban és amikor be akarom kapcsolni halványan világít az összes pixel a kijelzőn. Rádugtam a gépre is, az xp simán felismerte, drivert rakott fel. Na mondom nézzük mi van rajta. Sajátgépbe beléptem rámentem a meghajtóra és kifagyott a sajátgép. Na mondom ilyen nincs. Total commanderrel próbálkoztam, ami meg azt írja, hogy nincs ilyen meghajtó, pedig még jelzi is hogy cserélhető lemez. Lehet hogy ne jól húzták le a gépről és firmware sérült meg? Esetleg lehet ezeket valahogy frissíteni?

(#242622) cimopata Válasz • Jún 27, 2008
Heló, mindenkinek

Szereztem egy ócska MP3 lejátszót. Sajnos néhány nap után elhallgatott. Pontosabban ha bekapcsolom lejátsza néhány másodpercig a zenét majd a zene elhalkul és átmegy nagyon halk kopogásba recsegésbe.

Találkozott már valaki hasonló problémával?

(#242684) elektrorudi válasza cimopata hozzászólására (#242622) Válasz • Jún 27, 2008
Nem találkoztam ilyen problémával, de ellenőrizd a tápfeszültségeket !
Lehetőleg oszcilloszkóppal is nézdd meg a jelalakot !

(#242759) cimopata válasza elektrorudi hozzászólására (#242684) Válasz • Jún 27, 2008
Cső, megtaláltam a hibát. Nemfogod elhinni, egy darab sárpaca vagy valami hasonló volt a panelen az egyik alkatrészen, zsebkendővel letörölgettem és utána már prímán ment. Eddig 2 órát járattam és megy, semmi baja.

érdekes

(#271146) Ktulu Válasz • Szept 1, 2008
Sziasztok!
Kaptam egy Tangent Jukebox markaju 256MB-os USB MP3 lejatszot. IGY NEZ KI
A problemam az, hogy rossz fw feltoltes utan csak mint mass storage device mukodik.

Megkernem szepen, ha valakinek ilyenje van, (lehet mas kapacitasu is) az irjon. Adok egy kis programot, amivel le lehet tolteni a firmware-t rola, nagy szuksegem lenne ra.
Esetleg elkuldene az eredeti CD tartalmat.
(sajnos a gyarto oldalan semmit sem talaltam rola, ha egyaltalan EZ LENNE AZ?)
Koszi!
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «

(#271328) Lucifer válasza Ktulu hozzászólására (#271146) Válasz • Szept 1, 2008
Szétszed keresel benne soklábú fekete négyzetet melyre írva vagyon: ATJ2085
Ha találsz ilyet lenni nagy nagy öröm.
majd rácuppansz erre a weboldalra:
http://www.s1mp3.org
És készítessz/ töltessz magadnak olyan firmwaret amilyet szeretnél

(#271336) Ktulu válasza Lucifer hozzászólására (#271328) Válasz • Szept 1, 2008
Neeem, ez sajna Sigmatel STMP3502 L100E-CA6, board id: 500SF V1.9
A fw ami rajta volt, pedig 2.600.100
Talaltam is nehany ilyet, de csak mint mass storage device mukodik...
Hatha megis valakinek van egy hasonloja es letolti rola nekem a firmwaret

(#273090) Ktulu válasza Ktulu hozzászólására (#271146) Válasz • Szept 6, 2008
Tudna valaki segiteni?

(#273329) Lucifer válasza Ktulu hozzászólására (#273090) Válasz • Szept 6, 2008
Regelj ide Használj translate.google.com -ot, és próbálkozz, keress.

(#277856) Ktulu válasza Lucifer hozzászólására (#273329) Válasz • Szept 17, 2008
Koszi, de mielott itt kerdeztem volna, vegigprobaltam mar az ott megtalalhato osszes firmware-t. Sajnos teljesen sikertelenul. Amugy ott is segitseget kertem, de semmi valasz.

Ezert lenne szuksegem egy teljesen hasonlorol letolteni.

(#277869) Ktulu válasza Ktulu hozzászólására (#277856) Válasz • Szept 17, 2008
Na vegre!

Elkuldte valaki (egy masik forumon) az o lejatszoja firmware-jet, (igaz az 512 MB -os volt) es mukodik.
Szamitogepre dugaskor sajnos csak fekete a kep es semmi tobb, de kulon elemrol minden OK.
Csatolom (komplett feltolto progival egyutt), hatha valakin meg segit.
» A fájlok letöltéséhez be kell jelentkezned! «

(#343433) djfor92 Válasz • Jan 5, 2009
Sziasztok! Nekem az a problémám az mp3-lejátszómmal, hogy egyik nap még hallgattam útközben a buszon, aztán elemet kellett benne cserélnem, ezutáni bekapcsolása után már recsegtette a zenéket, mintha remixelt volna. Kikapcsoltam, másnap be akartam kapcsolni, úgy, hogy a feltöltött aksiját tettem bele. Ekkor már nem kapcsolt be. A számítógép annyit ír ki, mikor feltolom USB-re, hogy "Sérült a könyvtár, ezért nem olvasható."...Mi történt vele ? Hogy javítható ? Előre is köszi.

(#415071) Novak válasza djfor92 hozzászólására (#343433) Válasz • Ápr 10, 2009
Ha felismeri a gép, akkor a formázás 99 % hogy segíteni fog. Formázd le teljesen, és újra húzd rá a zenéket.

(#418967) gyerek67 Válasz • Ápr 16, 2009
Érdekes MP3 problémával találkoztam:
Egyik bekapcsoláskor a lejátszóm kizárólag csak a kísérőzenét játszotta le.
Kíváncsian vártam a következő számot. Ennél is ugyanaz volt a helyzet: se szólóének, se vokál.
Megmozgattam a 3.5-es jack dugót: egy reccsenés és helyre állt a régi rend.
A fenti hibajelenséget azóta sem sikerült reprodukálni.
Az egyértelmű, hogy nem a dugónál volt KH. De hogyan tudott pl. az MP3 dekóder úgy meghülyülni, hogy csak a danászást sumákolta el, az összes többi remekül szólt, kiváló karaoke-partit lehetett vola rendezni vele?

(#418990) köbzoli válasza gyerek67 hozzászólására (#418967) Válasz • Ápr 16, 2009
Idézet:
„az MP3 dekóder úgy meghülyülni, hogy csak a danászást sumákolta el”
Ez a hét mondása.!

(#418998) gyerek67 válasza köbzoli hozzászólására (#418990) Válasz • Ápr 16, 2009

Létezik esetleg, hogy ezekbe a dekódererkbe beépítenek valamiféle karaoke-funkciót is, ami valahogyan (KH) bekapcsolt?
Sávszűrőre gondolok, ami a beszéd frekitartományát elnyomja.

(#419011) Novak válasza gyerek67 hozzászólására (#418998) Válasz • Ápr 16, 2009
Ilyesfajta funkció, mint karaoke, egész biztosan nincsen egy ilyen IC-ben.
Én esetleg egy olyat tudok elképzelni hogy a D/A konverter után valami szűrő esetleg kontaktos volt, és emiatt egy adott freki környékén nem volt tökéletes az átvitel. De ez inkább afféle belemagyarázás, őszintén szólva kicsit hihetetlennek tűnik a sztori
Bár lehet csak én vagyok túl földhözragadt.

(#419020) gyerek67 válasza Novak hozzászólására (#419011) Válasz • Ápr 16, 2009
Valóban elég hihetetlenül hangzik, épp ezért írtam ebbe a topicba, hátha tud valaki magyarázatot adni erre az anomáliára.
A szóbanforgó kütyü egyébkén egy Dimarson DM-10512-1N. Van a menüjében mindenféle misztikus hangzás beállítási lehetőség, de konkrétan ilyen, hogy kiszűrje a beszédsávot, nincs.

(#427112) neocska Válasz • Ápr 30, 2009
Hali!
kaptam javitásra egy NONAME MP3-ast. ATJ2091N-es chippel van megcsinálva...s azi írja ki egyfojtába, hogy "DISK ERROR", az a csel hogy zenét nem akar lejátszani, s ha a vetetésmodba megyek be ott vetetetk valamit, s azt vissza tudja jáccani.... a baj hogy a legujjabb firmware van rajta: 9.1.52 s nem engedi hogy ugyanazt felrakjam, se régebbit...

(#427502) valaki_2 válasza neocska hozzászólására (#427112) Válasz • Máj 1, 2009
Formázd le, valószínűleg a rajta lévő zenék töredezettek, és azért hülyül meg. Utána rakj rá egy-két zenét, de előtte ellenőrizd hogy a géped lejátssza-e. Ha utána is ugyanezt csinálja, akkor szerintem megzakkant a memória IC...

(#431178) zoltan_30 Válasz • Máj 7, 2009
A kerdes:
Adott egy MP3 (akarmilyen), egy térplasztikához kellene amely naponta haromszor bekapcsol, lejatszik egy 30 masodperces zenei betetet.
Mivel nem jart meg a kezemben MP3 (tudom mirol van szo) van e rajta olyan programalasi lehetoseg, hogy felveszek egy szamot, lejatsza amikor a player gombot megnyomom, miutan a szamot lejatszotta meg egyszeri megnyomasra a player gombot ujra lejatsza a felvett szamot?
Szoval a kis keszulek a szam lejetszasa utan sajatmagat resetteli e, es ujra kezdi a felvett szamot ha ujra megnyomom a player gombot?

(#434417) neocska válasza valaki_2 hozzászólására (#427502) Válasz • Máj 12, 2009
leformáztam, 1 zenét felraktam, miután megprobáltam a lejátszot bekapcsolni csak DISK ERROR utána rákapcsoltam a számmitogépre és ujjra kérte a formázást.

(#435483) peppino79 Válasz • Máj 13, 2009
Sziasztok!
Van egy MyAudio 202-es 2GB-os mp3 lejátszó, bekapcsoláskor ennyit ír ki: starting... és ennyi, nem megy tovább. PC-hez csatlakoztatva szintén ennyit ír ki és nem is tudja felrakni sem az XP, sem a Vista.
Sajnos a myaudio oldala nem működik.
Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Következő 1 / 3     
 HEStore.hu
 Hirdetés
TrainModules.hu