Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóriasztó és központi zár
 
Témaindító: hzsolt77, idő: Jan 15, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   159 / 159
(#) Inhouse válasza patrick97 hozzászólására (») Márc 2, 2021 /
 
Hagyd ki a mikrokapcsolót és használd mindet 2 vezetékesként. Rakj egy váltó gombot (vagy 2 sima zárót) az utastérbe és azzal működtetsd vezetékesen a zárat (amikor benne ülsz, pl. városban). Kulccsal nem fog menni, de ennyi.
(#) patrick97 válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 2, 2021 /
 
Kitaláltam közben, mármint az ignis rajzán a fehér színű vezetékről van most szó, ebben mármint az altóban van egy olyan funkció az ablakemelő kapcsolón amit nem használok, az hogy nem engedi az anyósülésen lévő ablakot működtetni, letiltja a működését. Nos ezt a nyomógombos kapcsolót, vagy átalakítom hogy záró legyen ,mivel most ha megnyomom akkor nyit egy áramkört.
De a tervem az kicsit rafkósabb, kéne szereznem régi telefonból azt a nyomógombos fóliát, és a kapcsolóban lévő mozgó műanyagrúd, és a kapcsoló alsó műanyagja közé betenni, így ha nagyon benyomom a gombot akkor működtetni tudná a zárat, és az eredeti funkciója is megmaradna, ráadásul a csatlakozóban még van nekem egy üres hely. Test eleve van, a remény újfent visszajött... remélem.
Annyi hogy 2x kéne megnyomom akkor amikor reteszelni akarom az ajtót... de ez a legkevesebb,
Sajna a nyomógombos kapcsolón semmi információ nincsen...
A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2021
(#) Inhouse válasza patrick97 hozzászólására (») Márc 2, 2021 /
 
Nem teljesen látom át, hogyan is akarod ezt kivitelezni, de ez egy elég vékony nyomógomb és kapható.
(#) patrick97 válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 2, 2021 /
 
Szuper! Mar meg is rendeltem! Koszonom! Sajna voltam olyan hogy a regi kapcsolot amit kaptam amikor csinaltam az ablakemelot , mondvan h ugyis rossz meg ugysem kell kidobtam... pedig most kene nagyon is.
Következő: »»   159 / 159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem