Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Forrasztópákák - melyik miért jó
 
Témaindító: mokus, idő: Jún 4, 2007
Lapozás: OK   173 / 173
(#) Teaway válasza Egri Frédi hozzászólására (») Okt 4, 2021 /
 
Az egyik NYÁK gyártó ezt írta:

Aranybevonat: kémiai (0,1 µm) vagy galvanizált (nikkel 5 µm + 1,5 µm arany)
(#) Egri Frédi válasza Teaway hozzászólására (») Okt 4, 2021 /
 
Nem tudom ki írta, nem is érdekes ...
A kémiai vagy vegyi arany alá vegyi nikkelt tesznek ( ehhez nincs szükség villanyra ), a galván arany alá galván nikkel kerül, amit elektromos árammal választanak le.
Gondold végig logikusan: ha 1.5µm alá raknak 5µm -t, akkor 0.1µm meddig maradna meg a felületen ... Legfeljebb elfelejtették leírni.

De mostmár tényleg: OFF
(#) mnyugger válasza Egri Frédi hozzászólására (») Okt 4, 2021 /
 
Igen! Szégyenlik az elavult .......
(#) Skori válasza Egri Frédi hozzászólására (») Okt 5, 2021 /
 
Nekem lenne más tippem is, hogy miért. Pl. vannak rosszindulatú emberek, akik folyamatosan azt nézik, hogy mibe lehet belekötni, vagy éppen kit és miért lehet feljelenteni. Ha beengedsz egy olyan csoportot amiben van néhány ilyen típusú ember, akkor utána állhatsz elébe néhány feljelentésnek, vizsgálatok indulhatnak ellened, méghozzá attól függetlenül, hogy a feljelentőnek igaza van-e. Ha emiatt anyagi vagy akár erkölcsi kárt szenvedsz, azért senki sem fog kártalanítani.
Egy nagyobb gyár esetén azért más a helyzet, mert nekik vannak fizetett, alkalmazottként foglalkoztatott jogászaik, akiknek belefér az idejébe ilyesmikkel foglalkozni.
(#) Egri Frédi válasza Skori hozzászólására (») Okt 5, 2021 /
 
Ez már nagyon OFF, de ... Mikor a "talpig becsületes magyar" vállalkozónak dolgoztam és kiöntetett velem a szennyvízcsatornába kb. 300l tömény maratólevet megkérdeztem tőle: nem kéne legalább lecsapni a rezet benne, hogy a szennyvíztisztítónál ne öljük ki a lebontásért felelős baktériumok nagy részét ? Válasz: Mit foglalkozol vele ? Nem a te gondod. Egyébként meg a szőlősgazdák tonna számra használják permetezésre a réz-gálicot ... Ugyan abban a városban a nyomtatott áramköröket gyártó külföldi cég100 millióért építtetett szenyvíztisztító telepet ezelőtt úgy 20 éve. Egy ilyen tetű mit érdemel ???
Említhetnék még pár megtörtént esetet, de nem ez a helye ...
(#) Egri Frédi válasza Egri Frédi hozzászólására (») Okt 5, 2021 /
 
Elfelejtettem írni, hogy ezt éveken át heti rendszerességgel.
(#) Skori válasza Egri Frédi hozzászólására (») Okt 5, 2021 /
 
Értem, de attól, hogy van ilyen is, még nem mindenki lesz becstelen. Viszont attól, hogy valaki becsületes, még nincs védve ilyesmi ellen.
Következő: »»   173 / 173
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem