Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Szomszédok, összejárnak.
![]() Kis szerencsével Zsombor le tudja tölteni az SD kártyáról képeket. Kis szerencsével Granpa rá tudja dugni a kapcsolóra a sarut. Mindenki örül, hol a probléma?
A HESTORE személyes telephelyi átvételénél mennyi ideig őrzik meg a csomagom?Rendeltem egy kisebb alkatrész csomagot a hestore.hu-n, de az egyik alkatrészt kb két hét volt beszerezniük és nekem csak jövő hétfőn jó az hogy elmegyek érte, viszont a csomag meg most hétfőn jött meg. Esetleg van valami erre vonatkozóan hogy mennyi ideig őrzik meg ezeket a csomagokat?
Írj nekik levelet vagy hívd fel őket. Nekem mindkét csatorna jól szokott működni, segítőkészek.
Nem tartom valószínűnek hogy a kardjukba dőlnek, mert egy hétig nem tudsz a csomagodért menni. Ugyanakkor mindenképpen jelezd nekik a késést, nehogy azt gondolják, csak szórakozol velük. Forgalmaznátok?A képen látható USB/UART átalakítót nem szándékoztok forgalmazni a jövőben?Tizesével veszem az aliexpreszről, de baromi sokára jön meg, és számláztatása nagyon problémás. Eddigi tapasztalataim alapján stabil és megbízható.
Ennek milyen chipje van? Megy W11-en?
CH340-es modul. Win10-en megy. 11-en nem próbáltam.
Kedves Sonajkniz!
Köszönjük az érdeklődést, felvettük a kínálatba a terméket. Bővebben: CH340NC-TTL-USB-C Első készletre érkezés várhatóan január végefelé lesz (~ 2-2.5 hét múlva). Belső, új termékeket érintő terméktesztet követően, állandó raktári típus is lesz.
Szuper!
Köszönöm. Már be is tettem a kosaramba 15db-ot. B103 pot gombbalTisztelt Hestore!Az alábbi képeken látható (Panasonic RF 2400-ba való) alkatrészt keresem: B103 hangerő potenciométer tekerőgombbal. Köszönettel venném, ha visszajeleznének az alkatrész esetleges/lehetséges elérhetőségével kapcsolatban. Köszönettel ponTT A hozzászólás módosítva: Vas, 13:07
|
Bejelentkezés
Hirdetés |