Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   2 / 2
(#) potyo válasza raron hozzászólására (») Szept 10, 2010
ENVREG láb fel van kötve 3,3V-ra?
(#) vtnagy válasza raron hozzászólására (») Szept 10, 2010
Szia!

Lehet, hogy hülye felvetés, de a Device Family jól van beállítva?
Fordult már velem is elő, hogy itt nem jó volt beállítva, és hibát írt ki (konkrét szöveget nem tudok mondani, nem emlékszem már rá).

Üdv
(#) raron válasza potyo hozzászólására (») Szept 10, 2010
Kondi van rajta. Műszerrel mérve a VDDCORE-on 0V van.

Semmijen hagot nem hallok. (A windows csak virtuálisgépként megy.)
(#) poros válasza raron hozzászólására (») Szept 10, 2010
Zárd be a PICIT 2 progit húzd ki a csatlakozót majd újra dugd be . Kell lennie egy jelzőhangnak pár pillanat múlva. Ez megvan ? Ha igen utána nyisd meg programot.
(#) potyo válasza raron hozzászólására (») Szept 10, 2010
És az rendben van műszerrel mérve? Meg van rajta kerámiakondenzátor?
(#) raron válasza bbatka hozzászólására (») Szept 10, 2010
A microchip szerint támogatja. A sok rádugás sem segített, mindig a VDDCORE/VCAP -ra panaszkodik.
(#) bbatka válasza raron hozzászólására (») Szept 10, 2010
Próbáld meg többször rádugni. dsPIC-nél gyakran csinálja nálam ezt. Fel kell hogy ismerje. Illetve érdemes megvizsgálni hogy a firmware egyáltalán támogatja-e a PIC32-det.
Még egy tip. A gépeden a hátsó USB csatlakozókat használd.
Nem ismeri fel a PIC ket az biztos . Ez egy más által megírt program ,vagy a tiéd . Ha TE írtad MPLAB ban kiválasztottad a megfelelő típust ?
(#) raron válasza poros hozzászólására (») Szept 10, 2010
Device-nál "No Device Found" van.
(#) poros válasza poros hozzászólására (») Szept 10, 2010
Ha a “ device” felirat mellet látod a csatlakoztatott PIC típusát akkor azt fel is ismerte.
(#) raron válasza borvendeg hozzászólására (») Szept 10, 2010
PGC/PGD jó, de felcserélve is próbáltam. Zárlat nincs. PK2 SW/formware legfrisebb.

szerk.: Ennél már nincs szükség nagy feszültségű égetésre, és 3,3 V -ról működik.
Már régen használtam az égetőmet de ha emlékeim nem csalnak . Ez a hiba üzenet a túl alacsony égető feszültségé. A feszültséget 5 volt közelébe kell állítani ,vagy 5 voltra. A bal oldalon találod ahol látod a beálitott feszültséget. Ha nem ismeri fel a pic ket "fund device error" a hiba üzenet.Olvasni addig nem tudsz míg nincs betöltött program. Ha le van tiltva akkor sem.
(#) borvendeg válasza raron hozzászólására (») Szept 10, 2010
Hello!
Én ugyan még csak 8bitest használtam de akkor kaptam ezt az üzenetet ha nem volt jól bekötve a csatlakozó(ált a PGC és PGD-t cserélem össze) Írni olvasni egyértelmű hogy nem tudod a PIC-et mert fel sem ismerte a programozó.
Ha jó a bekötés és nincs zárlat a panelon akkor még lehet hogy a PK2 szoftverét kéne frissíteni a honlapról. Valahol azt olvastam ha az elévül is csinál furcsaságokat.
rem segítettem üdv.:borvendeg
(#) raron hozzászólása Szept 10, 2010
Sziasztok!

Megpróbáltam egy PIC32MX440F512H-et PICKit2-vel programozni, de
1. A Tools --> Check communication -ra nyomva ezt az üzenetet kapom: "PICkit 2 VPP voltage level error. Chech target & retry operation."
2. Ha megpróbálok olvasni/írni a PIC-re, akkor ez jelenik meg: "No device detected. Ensure proper capacitance on VDDCORE/VCAP pin."

Próbáltam táplálni a PICkit2-ről és külső tápról is, de egyik sem működött.

Minden segítségetelőre is köszönök.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem