Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   2 / 2
(#) hacsi66 hozzászólása Ápr 14, 2007
Szia

A hibát lehet orvosolni széjjel szeded a kijelző egységet és ott ahol a kijelzőre csatlakozik a szalag kábel oda teszel egy ragasztó csikot és ugy rakd össze és szerintem jó lessz én is így csináltam meg az enyémet az a lényeg hogy a foliát jólnyomja neki a ház a kijelzőnek mert álltalában ott kontakthibás.
(#) MavericK-HUN hozzászólása Ápr 3, 2007
Udv nektek!

Nekem kicsit egyszerubb kerdesem lenne. Ugyan nem ertek nagyon, soot semmit sem az elektronikahoz, de azert megkerdezem. Van nekem egy F Astram es a kijelzoje kicsit hianyosan mutatja a szamokat. Lehet ezt orvosolni egyaltalan, vagy jobb ha keresek bontoban egy masik kijelzot kompletten?
(#) hacsi66 hozzászólása Ápr 2, 2007
Szia

Fel is teszek pár képet ha elkészül és megtalálom az oldalon a megfelelő hex fájlt.
(#) kuvikk válasza hacsi66 hozzászólására (») Ápr 2, 2007
Igazán nincs mit! Feldobhatnál majd pár képet az építés fázisairól...
(#) hacsi66 hozzászólása Márc 30, 2007
Sziasztok

Köszi a segitséget és főleg kuvikk nevü kedves felhasználónak
(#) kuvikk hozzászólása Márc 30, 2007
http://www.eelkevisser.nl/zunker.htm -Ha magad szeretnéd építeni...
(#) mokus válasza hacsi66 hozzászólására (») Márc 30, 2007
(#) hacsi66 hozzászólása Márc 30, 2007
Sziasztok

A következő témában kérném a segitségeteket !!!
Valamikor találtam egy oldalt ahol volt fenn egy astra f fedélzeti komputer kapcsolás picel és 2x16 lcd kijelzővel de sajna nem találom ha valaki tudna segiteni vagy találkozott ezzel a leirással és segitene az oldal címének megadásával nagyon megkösszöném !!!
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem