Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   2 / 177
(#) Inhouse válasza lacika_1818 hozzászólására (») Feb 1, 2026
Köszi! Nincs ebben gyakorlatom. RG174-re kéne nekem is. Ahogy láttam, annyi, hogy ehhez egy szűkülő külső hüvely van. Amin ezt láttam felrakva, a szűk rész nem volt krimpleve, csak a dugó testén futó vastag hüvely. Mondjuk le is tépték...
(#) ponTT válasza Inhouse hozzászólására (») Feb 1, 2026
Köszönöm a tippet!
Üdv: ponTT
(#) lacika_1818 válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 27, 2026
FME-t RG174-re szoktam krimpelni, igaz más fogóval, de amit linkeltél SN-03H pofa leírásában szerepel az RG174. Szóval szerintem nem az FME-n van a kérdés, hanem magán a kábelen amire krimpeled.
(#) Inhouse válasza ponTT hozzászólására (») Jan 25, 2026
Mivel egy monó rádió, és úgy néz ki, hogy DC vezérelt (CXA1619BS), valószínűleg lineáris potméter kell bele. Lapolt tengellyel nincs nekik, de bele tudod a recés 6mm-es tengelyűt faragni. Szóval 10k lineáris 6mm. Ha fém tokos, akkor azt a fém ház forrasztási pontot is ki tudod alakítani rajta.
(#) Inhouse hozzászólása Jan 25, 2026

FME lány

Sziasztok!

Ez a pofa alkalmas FME dugóhoz?
(#) ponTT hozzászólása Jan 18, 2026

B103 pot gombbal

Tisztelt Hestore!

Az alábbi képeken látható (Panasonic RF 2400-ba való) alkatrészt keresem:

B103 hangerő potenciométer tekerőgombbal.

Köszönettel venném, ha visszajeleznének az alkatrész esetleges/lehetséges elérhetőségével kapcsolatban.

Köszönettel
ponTT
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2026
(#) sonajkniz válasza HESTORE hozzászólására (») Jan 14, 2026
Szuper!
Köszönöm.
Már be is tettem a kosaramba 15db-ot.
(#) HESTORE válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 14, 2026
Kedves Sonajkniz!

Köszönjük az érdeklődést, felvettük a kínálatba a terméket.
Bővebben: CH340NC-TTL-USB-C

Első készletre érkezés várhatóan január végefelé lesz (~ 2-2.5 hét múlva). Belső, új termékeket érintő terméktesztet követően, állandó raktári típus is lesz.
(#) bbb válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 13, 2026
Megy.
(#) sonajkniz válasza lacika_1818 hozzászólására (») Jan 13, 2026
CH340-es modul. Win10-en megy. 11-en nem próbáltam.
(#) lacika_1818 válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 13, 2026
Ennek milyen chipje van? Megy W11-en?
(#) sonajkniz hozzászólása Jan 13, 2026

Forgalmaznátok?

A képen látható USB/UART átalakítót nem szándékoztok forgalmazni a jövőben?

Tizesével veszem az aliexpreszről, de baromi sokára jön meg, és számláztatása nagyon problémás.
Eddigi tapasztalataim alapján stabil és megbízható.

USB-UART.JPG

(#) Bakman válasza Ráx Aladár hozzászólására (») Jan 7, 2026
Írj nekik levelet vagy hívd fel őket. Nekem mindkét csatorna jól szokott működni, segítőkészek.

Nem tartom valószínűnek hogy a kardjukba dőlnek, mert egy hétig nem tudsz a csomagodért menni. Ugyanakkor mindenképpen jelezd nekik a késést, nehogy azt gondolják, csak szórakozol velük.
(#) Ráx Aladár hozzászólása Jan 7, 2026

A HESTORE személyes telephelyi átvételénél mennyi ideig őrzik meg a csomagom?

Rendeltem egy kisebb alkatrész csomagot a hestore.hu-n, de az egyik alkatrészt kb két hét volt beszerezniük és nekem csak jövő hétfőn jó az hogy elmegyek érte, viszont a csomag meg most hétfőn jött meg. Esetleg van valami erre vonatkozóan hogy mennyi ideig őrzik meg ezeket a csomagokat?
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Nov 29, 2025
Szomszédok, összejárnak.

Kis szerencsével Zsombor le tudja tölteni az SD kártyáról képeket.
Kis szerencsével Granpa rá tudja dugni a kapcsolóra a sarut.

Mindenki örül, hol a probléma?
(#) Udvari Zsombor válasza klausz18 hozzászólására (») Nov 28, 2025
Mindegy hogyan jelent meg, de én nem írtam nekik, az biztos.
Tök mindegy a kapcsoló feszültsége, nálam úgyis csak 12V-ot kellene kapcsolnia.
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Nov 28, 2025
Egy-két mozdulat és nem probléma.
(#) klausz18 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 28, 2025
Mivel ott virít az újdonságok listán, így csökkenő valószínűségi sorrendben ezek lehetnek:
- vagy meglátták itt hogy keresik
- vagy írtál nekik és azért
- vagy más írt és azért
- vagy van a HESTORE staffban egy klónod aki együtt érez és gondolkodik veled és pont erre a kapcsolóra vágyott

De ahogy látom ez nem ugyan az a típus csak a kivitel azonos, mert a HESTORE-os az hálózati 250VAC 10A-es, a Lomexes meg csak 125VAC 10A-es.
(#) Gafly válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 28, 2025
Amit korábban linkeltél saru, erre a kapcsolóra nem megy rá, mert annak a nyelve sokkal szélesebb.
(#) Udvari Zsombor válasza Suba53 hozzászólására (») Nov 28, 2025
Máris felvették volna?! KN3(C)202AP
Idézet:
„Szedd le a mostanit, és helyére tegyél szemes, vagy villás sarut, amit már tudsz a csavarral rögzíteni.”
A kapcsolókra bontott drótokkal csatlakozok, amikre még gyárilag van préselve a saru, így azokat nem szeretném "szétbarmolni", ezért akarom, hogy saruval kompatibilisek legyenek a kapcsolók.
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Nov 28, 2025
Abban igazad van, hogy a kérdező saruja sokkal keskenyebb, mint a kapcsolóé (4,8 <-> 6,4 mm), de ennyit le lehet tűreszelni.
Az is igaz, hogy vastagabb is lehet akár a nyelv, de kerekcsőrű fogóval, lapos csavarhúzóval tizedeket lehet igazítani.
Az is igaz, hogy ha a púpot a rés felé fordítod, akkor nem kell annyira erőltetni, mint fordítva. Bár a púpot le lehet flexelni.
Az is igaz, hogy létezik szemes saru is (a villásat nem ajánlom, mert kicsúszhat), és akkor jó a HE Store kapcsoló is.
(#) Suba53 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 28, 2025
A kábelsaru filléres jószág. Szedd le a mostanit, és helyére tegyél szemes, vagy villás sarut, amit már tudsz a csavarral rögzíteni. És akkor jó a HESTORE kapcsoló is.
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Nov 28, 2025
Nem megy rá. A fül vastagabb és többnyire a menetnél az egyik oldalon még púpos is. Soknál két oldalról a fül fel is van hajtva, hogy érvéghüvelyes vezetéket is fogjon.
(#) Gafly válasza Suba53 hozzászólására (») Nov 28, 2025
De ha kiveszed a csavart belőle, akkor 6,4 mm-es a nyelve, amire szerintem rádugható a saru.
Igaz neki 4,8 mm-es saruhoz kell kapcsoló...
(#) klausz18 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 28, 2025
Ha elküldöd nekik a képet vagy típust ilyesmi, akkor simán felveszik. Én is kértem már terméket tőlük, egy óra múlva már tudtam is rendelni a többi motyóval együtt amit addig a kosárban gyűjtögettem. Gyorsabb mailben mint fórumon.
(#) Suba53 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2025
LOMEX-ben van. Érdekes, hogy a Hestore ugyanennek nem a sarus, hanem a csavaros változatát tartja csak.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Nov 27, 2025

Kapcsolót keresek

Olyan kapcsolót keresek a HEStore-ban amire ilyen saruval lehet csatlakozni, mindkét pólust szakítja és anyával lukba rögzíthető verzió helyére minél könnyebben építhető be.
Eddig házilag volt saruhoz való nyelv forrasztva kapcsoló lábára, de javításkor a forrasztás kivégezte a kapcsolót.
(#) Ódenka válasza Suba53 hozzászólására (») Szept 22, 2025
Ők megadják a vasméretet, típust, terhelhetőséget is. Gyakran használtam őket magam is.
(#) Suba53 válasza kistee hozzászólására (») Szept 22, 2025
Kösz, már túl vagyok rajta. Egy Makrai lesz belerakva, ami mellett érdekes módon korrekt rajzok voltak.
(#) Suba53 válasza tki hozzászólására (») Szept 22, 2025
Félreértesz. Több mint negyven éve foglalkozok áramkör tervezéssel. Tudom, hogy mit hol tudok megnézni, de nem az a dolgom, hogy egy kereskedő által lehagyott információ után kutassak.
Megveszem másutt, ahol az ilyesmire nagyobb figyelmet fordítanak, és kész.
Csak azért írtam be a HESTORE rovatba, hogy a kereskedő vegye észre, hogy van akit bosszant a hanyagsága. Ez ugyan egy hobbi fórum, de a kereskedő elvileg professzionális kiszolgálásra szeretne berendezkedni, és abba ez nem fér bele.
Következő: »»   2 / 177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem