Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Csak kérdezem, ha ennyire jól láthatóan sokakat érdekel a nyák maratáshoz használható fólia, akkor nincs valaki aki meg tudja rendelni a tekercset, oszt hajrá?
Én megtenném, de se Pay-Pal, se Ali regisztráció, és se gyakorlat az ilyen rendelésekben. Octamex hetek óta valami PHP hibát írogat, nem lehet náluk rendelni, itthon valamiért senki nem akar ilyet hivatalosan forgalmazni, hol az a nagy összefogás amiről a fórumok mindig melldöngetve firkálnak?
Köszi, de ebben a formában engem sem érdekel. Visszalépek.
Szia!
Ahogy a többiek is visszaléptek, én is lemondok erről a fóliáról, mivel ez nem levilágításra használatos. Azért köszönöm az igyekezetedet, hogy szeretnél segíteni a közösségnek. Üdv: Alex
Szia. Ha ez ragasztó, akkor bocsi, de nem kérem.
Köszi. Értékelem egyébként a szándékod.
Szerintem minden jelentkező visszalép , tévedés volt az egész ..Viszont az a link amit feltettem kicsivel drágább de DRY fólia és bárki megrendelheti magának 1-5m es kiszerelésben ..
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2017
Lehet rosszul értelmezem, de a leírása szerint ez nem lötstop fólia, tehát nem lehet levilágítani uv fénnyel és lemosni a forrpontokról az anyagot. Ez egy ragasztószalag, amivel a hőtől védheted meg a panel egyes részeit például a hullámforrasztás közben. Ha jól tudom, akkor a kapton szalag is erre jó.
Én visszalépek, de köszönöm a lehetőséget!
Ez nem dry és nem forrasztómaszk , ez hőálló ragasztószalag ...
Ez forrasztó maszk: Modik lehet ki törlik: Zöld fólia
Ilyen ? 30cm széles ?
Szia! Lehet, hogy engem is érdekelne 1-2 méter. Két kérdésem lenne: hol lehet majd átvenni, illetve amit a többiek is kérdeztek, pontosan milyen fólia ez, például linket adhatnál hozzá.
Előre is köszönöm!
Szia.
Engem is érdekelne 2 méter, ha jut belőle. Köszi.
Csatlakoznék a gondolathoz, bár gondolom a maratószertől is megóvná a rezet. Csak az eltávolítása a maratás után ha nem egyszerű, akkor baj van.
Jó a meglátás, ha forrasztómaszk, akkor nekem sem kell. Maratáshoz való fólia érdekel.
10m nekem is jöhet de a dinamask az forrasztomaszk nem marató fólia , ha kék színű amit rendelsz akkor jó maratáshoz , ha zöld akkor nem kell abból van még vagy 5 m itthon
every: 3 méter
jlazar: 10 méter alex0: 3 méter CHZ: 5 méter dokidoki: 3 méter
Szia, 3 Méter engem is boldoggá tenne. Köszi előre is.
Hello. 10 m érdekel.
Mennyi idő alatt jön be?
Hello! Találtam e*ay-en olcsón hasonlót mint a: Octamex Dynamax 1 méter 280 forintra jönne ki. Rajtam kívül érdekel valakit? Mert egy tekercs az 33 méter hosszú és 30 centi széles, ezt lehetne elosztani.
Mindenkinek üdv !
szeretnék dry óliát nyák készitéshez.... Ki tudna segiteni ??? üdv vicomail@gmail.com A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2017
Engem érdekelne belőle egy kevés! Octamex dynamask?
A lötstop-ból szerintem csak ez a jó : OCTAMEX Dynamask , ezen nem érdemes spórolni.
Sziasztok!
Nekem dry és lötstop is jól jönne. Persze külföldről (pl. ebay) én is meg tudom rendelni, de hátha van valakinek itthon is "raktáron". |
Bejelentkezés
Hirdetés |